Skal du være maks klar til sommeren, er der ikke noget bedre end et wakeboard til motorbåden. Er det første gang, du skal købe et board, kan det dog være uoverskueligt at finde ud af hvilke modeller, som er de bedste. Der er mange modeller, størrelser og mærker om buddet, hvorfor valget af det bedste wakeboard bliver en jungle.

Vi har i dette indlæg lavet en købsguide og bedst i test af wakeboards på markedet. Dette hjælper forhåbentlig dig til at finde det wakeboard, som passer bedst til dig. Læs med herunder, og bliv meget klogere på det store udvalg af wakeboards.

Oversigt af de bedste wakeboards i test

obrien-wakeboard-pakke

Bedste allround wakeboard

1. O’Brien Wakeboard Pakke

Pris: 3.349 DKK

O’Brien wakeboard pakken er den perfekte begynderpakke. Skal du i gang med wakeboarding og er i tvivl om valg af wakeboard model og bindinger, så er du allerede godt på vej hvis du overvejer en komplet wakeboard pakke som denne. Her får du nemlig alt, du skal bruge for at komme i gang med wakeboarding.

I denne wakeboard pakke får du en af de mest solgte wakeboards til begyndere og øvede. Hele pakken leveres komplet inkl. wakeboard bindinger, tov og selvfølgelig O’Brien wakeboardet.

Overvejer du derfor at investere i det første wakeboard? Så er dette wakeboard absolut en overvejelse værd. Kom på vandet i en fart og få succes med wakeboarding!

Bedste billige wakeboard

2. Seac Starlit Wakeboard

Pris: 3.349 DKK

Starlite wakeboardet er populært blandt begyndere, men bestemt også de mere øvede wakeboardere. Her får i et wakeboard som kan give nybegyndere succes på vandet, men den erfarne wakeboarder kan bestemt også få sit at se til.

Starlite wakeboardet kendetegnes ved skarpe kanter, lav vægt og muligheden for hurtige sving og hop. Her kan I være sikker på masser af action og vi garanterer, at hele familien kan være med. Dette wakeboard er hvad vi kalder et ægte allround wakeboard og til en pris hvor alle kan være med.

Bindingerne går fra 40-45 og derved udelukker man ingen fra at prøve kræfter med wakeboarding. Bliv klar til en fed sommer med dette wakeboard!

seac-starlit-wakeboard
wakeboard-crank-junior

Bedste wakeboard til junior/børn

3. Wakeboard Crank Junior

Pris: 2.999 DKK

Alle børn elsker at være på vandet og de elsker endnu mere at komme på wakeboard. Dette Crank Junior wakeboard er designet til børn og giver de barn de rette betingelser for succes på vandet. Kom godt i gang fra start med dette junior wakeboard designet til børn!

Et wakeboard til børn skal først og fremmest være skabt til børn. Wakeboardet er mindre, smaller og lettere at komme i gang på fra start. Derved får dit barn de helt rigtige forudsætninger for succes på vandet.

Wakeboardet kommer med bindinger i størrelsen 34-39. Nu er der ingen undskyldninger for ikke at komme på vandet med familien.

Hvad er et wakeboard?

Det kan være svært at helt præcis beskrive, hvad et wakeboard er. Et wakeboard er i sidste ende en kombination af et surf board, mere specifikt kiteboard og et snowboard. Det er et forholdsvis fladt board, der har finner, som på et board til kitesurfing.

Et wakeboard kan både kommes med bindinger, hvor der allerede er “støvler” i, som du blot skal hoppe i, men de findes også med en anden type bindinger, hvor du blot har bare fødder, og kan smide dem ind i bindingerne.

Når du står på wakeboard kan det enten gøres efter en motårbåd, jetski eller på en kabelbane, der trækker dig rundt.

 

Hvordan kommer jeg op og står på et wakeboard?

Når du ligger i vandet, og gør klar til at komme op og stå på dit wakeboard, er det vigtigt, at du bevarer roen i kroppen. Det kræver nemlig koncentration, men også en del øvelse. Du skal holde godt fast i linen, som går mellem dig og motorbåden, hvorefter du kan lægge presset korrekt med fødderne, så du bliver presset op og kommer op at stå på dit wakeboard.

Det kan virke ekstremt svært, at komme til at stå på wakeboard i starten, men bare rolig, du får hurtig grebet på det.

 

Kan jeg gå til wakeboard?

Ligesom alle mulige andre sportsgrene kan du naturligvis også gå til wakeboard. Det er ikke noget, man hører om ofte, men der findes flere foreninger, hvor du kan melde dig ind i en wakeboard klub, og herefter er du altså klar til at give den gas på wakeboard.