Wakeboards

Har du prøvet at stå på wakeboard? Så kender du til, hvor fedt det kan være! Hos SURFMORE er vi vilde med wakeboards, hvorfor vi løbende udvider vores sortiment af wakeboards og tilbehør dertil. Rul ned på siden, og se alle vores modeller.

Viser alle 13 resultater

 • Tilbud ronix-modello-brightside-wakesurf-board-sort-4-9

  Ronix Modello Brightside Wakesurf Board 4’9″

  3.399,00 kr.
 • kneeboard-fuel

  Kneeboard Fuel – 1 person

  1.799,00 kr.
 • 1852-vandskiline-4-sektioner-19-mm

  1852 Vandskiline i 4 sektioner (19m)

  349,00 kr.
 • 1852-vandskiline-med-greb-23-m

  1852 Vandskiline med greb (23m)

  229,00 kr.
 • 1852-wakeboard-line-m-gummi-haandtag-20-m

  1852 Wakeboard line m/gummihåndtag (20m)

  299,00 kr.
 • radar-magic-carpet-kneeboard

  Radar Magic Carpet Kneeboard

  1.499,00 kr.
 • jobe-traekkrog-haandtag

  JOBE Trækkrog Håndtag

  449,00 kr.
 • wakeboard-bindinger-junior-crank

  Wakeboard bindinger til junior, Crank

  1.199,00 kr.
 • obrien-wakeboard-pakke

  O’Brien Wakeboard Pakke

  3.349,00 kr.
 • Tilbud seac-starlit-wakeboard

  SEAC Starlit Wakeboard

  2.298,00 kr.
 • wakeboard-crank-junior

  Wakeboard Crank Junior

  2.999,00 kr.
 • radar-hawk-knee-wakeboard

  Radar Hawk Knee Wakeboard

  1.699,00 kr.
 • wakeboard-binding-starlit-str-40-45

  Starlit Wakeboard Binding str. 40-45

  1.299,00 kr.

Hvad er et wakeboard?

Et wakeboard er en blanding mellem et surfboard og snowboard, og følelsen er ret meget det samme, som hvis du stod på en blanding af disse to.

Wakeboardet er et board, eller bræt som det hedder på dansk, hvor der som oftest er fire finner på. Den helt store forskel på wakeboarding, er at du bliver trukket efter et kabel, som er koblet på en motorbåd eller en kabelbane, der trækker dig rundt.

Af alternativer til wakeboards findes der også gode skimboards, som er et surfbræt, men uden finner. Her har du mere følelse med vandet, og det er en meget anden følelse end ved wakeboards. Du kan dog uden problemer også trække et skimboard efter motorbåden, ligesåvel som du kan med et wakeboard.

Du kender sikkert også til vandski, og har muligvis prøvet det før. Disse kan sammenlignes med ski, og er et godt alternativ til de fede wakeboards.

 

Hvorfor skal jeg stå på wakeboard?

Mange tror, at wakeboard er mega svært, men faktisk kan du med lidt god vilje og øvelse komme rigtig langt i løbet af en eftermiddag. Måske har du allerede stiftet bekendtskab med skateboarding, ski eller snowboard? Så har du faktisk allerede taget de første spadestik for succes på wakeboard.

Et wakeboard er forholdsvis kort, og er udstyret med bindinger. Det er en kombination af et snowboard og et surfboard. Forskellen ligger i flere ting, men den største forskel er nok, at wakeboardet trækkes efter en motorbåd.

Wakeboarding er fantastisk legetøj til sommeren, og alle i familien kan bruge det. Wakeboarding kræver en motorbåd, speedbåd eller jetscooter. Dette er en forudsætning for at dyrke wakeboarding.

 

Hvornår er det bedst at stå på wakeboard?

Et wakeboard er sjovest på sommerdage med solskin og højt humør, men faktisk kan det bruges hele sommerhalvåret fra engang i april til september måned. Du kan naturligvis også stå på wakeboard i vinterhalvåret, men det kræver en varmere våddragt.

Når du skal i gang med at stå på wakeboard, er det vigtigt, at du kommer forsigtigt i gang. Vedkommende som styrer motorbåden skal have sans for opstart, og at du som begynder på wakeboard trækkes forsigtigt op af vandet.

Det nytter ikke noget, hvis der bare gives fuld gas i speedbåden fra starten Det kræver tid at blive god til at stå på wakeboard, hvorfor det er essentielt, at du får en god start på wakeboard.

 

Findes der wakeboards til børn og junior?

Der findes både wakeboards til børn og voksne, og så behøver du faktisk ikke at slippe mere end et par tusinde kroner for et godt wakeboard. Ofte kan du finde komplette wakeboard pakker, der både indeholder board og bindinger, men du kan selvfølgelig også vælge at købe det enkeltvis.

Et wakeboard til børn er altid kortere og mindre end et wakeboard til voksne. Børn har nemmere ved at få succes med wakeboarding på et wakeboard til børn fremfor et større og tungere wakeboard til voksne. Sørg derfor som forældre for, at dine børn også får et godt wakeboard, der passer til dem, da dette klart øger succesraten på vandet!

 

Skal jeg bære svømmevest på wakeboard?

Som udgangspunkt skal du altid bruge en svømmevest, når du står på wakeboard. Der er ingen undskyldninger, og det er et absolut must-have at have svømmevest på, på wakeboard. Det behøver ikke at være en fancy og dyr svømmevest, men kan også sagtens være en prisbillig svømmevest til 3-400 kroner. 

En god og tætsiddende svømmevest koster som udgangspunkt fra omkring 400 kr. og de dyreste modeller kan koste op med 2.000 kr. Derudover kan det være meget rart at have en svømmevest på, da det giver tryg- og sikkerhed på vandet.

 

Køb billige wakeboards hos SURFMORE.dk

Vi elsker vandsport, uanset om det er windsurfing, wakeboarding eller noget helt tredje. Derfor har vi selvfølgelig også et stort udvalg af gode og billige wakeboards på tilbud til børn og voksne. Hos os finder du wakeboards fra de anerkendte mærker, som både egner sig til begyndere, men også øvede.

Ligger du inde med spørgsmål til et eventuelt wakeboard, sidder vi klar til at hjælpe dig det bedste vi kan.