Wakeboarding

Har du før prøvet wakeboarding, så kender du til, hvor fedt det kan være! Hos SURFMORE er vi vilde med wakeboarding, hvorfor vi løbende udvider vores sortiment af wakeboards og tilbehør dertil. Rul ned på siden, og se alle vores boards.

Viser alle 11 resultater

 • wakeboard-binding

  WAKEBOARD BINDING STARLIT – STR. 40-45

  1.299,00 kr.
 • Tilbud Ronix-Modello-Brightside-Wakesurf-Board

  Ronix Modello Brightside – Wakesurf Board 4’9″

  3.799,00 kr.
 • o-brien-wakeboard-pakke

  O’BRIEN Wakeboard – PAKKE

  3.349,00 kr.
 • wakeboard-junior

  Wakeboard Junior

  2.999,00 kr.
 • håndtag-wakeboard

  Håndtag – tov 15″

  299,00 kr.
 • wakeboard-bindinger-junior

  Wakeboard Bindinger Junior

  1.199,00 kr.
 • kneeboardbegynder

  Kneeboard – 1 person

  1.799,00 kr.
 • radar-kneeboard

  Radar Hawk Knæ Wakeboard

  1.699,00 kr.
 • snortilkneeboard

  Reb til badering/kneeboard

  449,00 kr.
 • ronix-wakeskate

  Ronix Electric Wakeskate

  1.999,00 kr.
 • starlite-wakeboard-begynder

  StarLite Wakeboard

  3.349,00 kr.

Wakeboarding 

Mange tror ofte at wakeboarding er mega svært, men faktisk kan du med lidt god vilje og øvelse komme rigtig langt i løbet af en eftermiddag. Måske har du allerede stiftet bekendtskab med skateboarding, ski eller snowboard? Så har du faktisk allerede taget de første spadestik for succes i wakeboarding!

Et wakeboard er forholdsvis kort og så er det udstyret med bindinger. Det er en kombination af et snowboard og et surfboard. Forskellen ligger i flere ting, men den største forskel er nok, at wakeboardet trækkes efter en motorbåd. Wakeboarding er fantastisk legetøj til sommeren og alle i familien kan bruge det. Wakeboarding kræver en motorbåd eller speedbåd. Dette er en forudsætning for at dyrke wakeboarding.

 

Wakeboard til børn

Et wakeboard findes til både børn og voksne og også skal du ikke slippe mere end et par tusinde kroner for et godt wakeboard. Ofte kan wakeboards købes med bindinger eller bindingerne til wakeboardet kan tilkøbes. 

Et wakeboard til børn er altid kortere og mindre, end et wakeboard til voksne. Børn har nemmere ved at få succes med wakeboarding på et børne wakeboard, fremfor et stort og tungt wakeboard til voksne. Sørg derfor som forældre for, at dine børn også får et rigtigt wakeboard, da dette klart øger succesraten på vandet!

 

Wakeboard

Et wakeboard er sjovest på sommerdage med solskin og højt humør, men faktisk kan det bruges hele sommerhalvåret fra engang i April til September. Du skal selvfølgelig også nemt stå på wakeboard i vinterhalvåret, men så kræver det altså dælme en varm våddragt. 

Når i skal i gang med at stå på wakeboard er det vigtigt, at i kommer forsigtigt i gang. Vedkommende som styrer motorbåden skal have sans for opstart og at man som førstegangs wakeboarder trækkes forsigtigt op af vandet. Det nytter ikke noget, hvis man bare giver den fuld gas i speedbåden fra starten. At bliver en god wakeboarder tager tid. Sørg derfor for at komme godt fra start i dit nye wakeboard eventyr.

 

Er det lovkrav at bruge svømmevest på wakeboard?

Som udgangspunkt skal du altid bruge en svømmevest, når du står på wakeboard. Der er ingen undskyldninger og det er et absolut must-have med brugen af svømmevest til wakeboarding. Det behøver ikke at være en fancy og dyr svømmevest, men kan også sagtens være en prisbillig svømmevest til 3-400 kroner. 

En god og tætsiddende svømmevest koster som minimum kr. 500 og de dyreste koster op til kr. 2.000. Når du står på wakeboard kan det være utrolig rart, at have en svømmevest som er nem at bruge. Find en svømmevest som er nem at tage både af og på og som samtidigt sidder tilpas til kroppen

Se alle vores sup veste.