Vintersport

Her på siden kan du se alle vores produkter indenfor vintersport. Dette inkluderer bl.a. ski, skibriller, rygskjold og meget andet. Rul ned på siden, og se alle produkter.

Viser 1–27 af 65 resultater

 • babykaelk-med-bremser-og-traeksnor-blaa

  Babykælk med bremser og træksnor – Blå

  249,00 kr.
 • snebold-former-blå-børn

  Snebold former – 5- Blå

  119,00 kr.
 • sneboldformer-rød-stor

  Snebold former – 5- Rød

  119,00 kr.
 • Tilbud haago-haandvarmer-travel-5-pack

  HÄAGO Håndvarmer 5-pack

  65,00 kr.
  Kun 4 stk tilbage
 • k2-disruption-78c-2023-ski-med-bindinger

  K2 Disruption 78C Ski + M3 11 Compact Quikclik Bindinger – 2023

  5.299,00 kr.
 • k2-indy-junior-fdt-4-5-set-cf-rocker

  K2 Indy Junior + 4.5 FDT Bindinger – 2023/24

  1.599,00 kr.
 • k2-poacher-ski-177-cm

  K2 Poacher Ski – 2023/24

  4.399,00 kr.
 • Tilbud k2-mountain-performance-skistroempe-sort-groen

  K2 Mountain Performance Skisokker – Sort/Grøn

  149,00 kr.
 • Tilbud snebold-former-roed

  Snebold Former – Rød

  25,00 kr.
 • Tilbud snebold-former-blaa

  Snebold Former – Blå

  25,00 kr.
 • Tilbud snowboard-kaelk-med-haandtag-roed

  Snowboard kælk med håndtag – Rød

  299,00 kr.
 • Tilbud 100-percent-okan-hiper-skibrille-cloud-9-mirror-blue-lens

  100% OKAN Cloud 9 Skibriller – HiPER Mirror Blue Lens

  499,00 kr.
  Kun 2 stk tilbage
 • Tilbud 100-percent-okan-hiper-skibriller-hiper-fluo-orange-rod

  100% OKAN HiPER Skibriller – Fluo Orange/Rød

  499,00 kr.
  Kun 1 stk tilbage
 • alpina-carvy-2-0-skibriller-boern-lime-matt

  Alpina Carvy 2.0 Skibriller Børn – Lime Matt

  239,00 kr.
 • bca-dozer-1-t-handle-sneskovl

  BCA Dozer 1 T-Handle Sneskovl

  479,00 kr.
 • dakine-boot-locker-dlx

  Dakine Boot Locker DLX 70L

  829,00 kr.
 • alpina-zupo-disney-set-cars-skihjelm

  Alpina Zupo Disney Set Cars Skihjelm

  799,00 kr.
 • k2-entity-junior-skihjelm-lizard-tail

  K2 Entity Junior Skihjelm – Lizard Tail

  629,00 kr.
 • alpina-zupo-disney-set-frozen-ii-skihjelm-boern

  Alpina Zupo Disney Set Frozen II Skihjelm

  799,00 kr.
 • alpina-zupo-disney-set-minnie-mouse

  Alpina Zupo Disney Set Minnie Mouse Skihjelm

  799,00 kr.
 • Tilbud alpina-zupo-set-piney-matt-blaa

  Alpina Zupo Set (+Piney) Skihjelm Børn – Matt Blå

  699,00 kr.
 • dakine-heli-pro-20l

  Dakine Heli Pro 20L – Sort

  879,00 kr.
 • Tilbud alpina-zupo-set-piney-light-rose-matt

  Alpina Zupo Set (+Piney) Skihjelm Børn – Light Rose Matt

  699,00 kr.
 • dakine-pipe-snowboard-bag

  Dakine Pipe Snowboard Taske

  495,00 kr.
 • Tilbud smith-range-skibriller-green-solx-mirror-antifog

  SMITH Range Skibriller – Black + Green Sol-X Mirror Lens

  449,00 kr.
  Kun 1 stk tilbage
 • k2-dlx-boot-helmet-bag-40l-sort

  K2 DLX Boot Helmet Bag 40L

  499,00 kr.
 • k2-mountain-roller-95l-sort

  K2 Mountain Roller 95L

  1.599,00 kr.

Vintersport 

Hos SURFMORE er vi vilde med surfing, actionsport og vintersport. Vi elsker at surfe og på vandet hele sommeren, mens vi om vinteren nyder at komme på pisterne, hvad enten det er skiløb, snowboard eller snowskate.

På denne side vil du finde et udvalg af vores mange produkter til aktiv vinterferie. Vi har et udvalg af skihjelme fra anerkendte amerikanske, engelske og franske brands. Udvalget passer til både børn og forældre og kommer mange cool farver og designs.

Til en god skihjelm hører naturligvis også et par stærke goggles til skiferien. Gode skibriller giver et klart og frit udsyn på pisten og føltes samtidig behagelig siddende rundt om hjelmen. At købe de rigtige goggles kan godt være svært. Mulighederne er mange, og der findes rigtig mange forskellige typer glas, designs og form.

Hos os har vi et smalt, men stærkt og kvalitetsbevidst udvalg af goggles, som vi kan stå indenfor.

Derudover har vi tilføjet en række rigtig spændende og populære produkter, som er blevet mega trends i USA de seneste par år. Sneløbehjul giver timevis af leg på kælkebakken og parkerne, mens snowskate giver mulighed for at prøve de første kræfter med snowboarding. Et snowskate kommer uden bindinger, hvorimod du på et snowboard har snowboardbindinger på. Det er derfor en god ide, at starte ud med snowskating først.

Sneløbehjulet er faktisk så populært, at der på nuværende tidspunkt kun findes få forhandlere i Danmark. Bestil den hos os eller kom forbi vores lager og mærk ‘årets julegave’.

 

Hvilken beklædning til vintersport? 

Der findes mange forskellige emner og typer tilbehør til vintersport. Grundlæggende ved vi alle at man har brug for betydeligt mere påklædning om vinteren, end om sommeren. Det er koldere og for at kunne være aktiv udenfor kræver det, at man sørger for påklædning som er varm og isolerende.

Udover god påklædning til vintersport er det selvfølgelig også en nødvendighed med beskyttelse. Det kan blandt andet være varme handsker eller luffer som giver bevæglighed og åndedræt til dine finger. Derved kan du være længere tid udenfor i sneen, uden at skulle bekymre dig om at fryse. Der er ikke noget være end at være udenfor i dårlig påklædning eller med et par handsker som bare ikke holder fingerne varme.

Sørg for varmt undertøj, termotøj og en solid isolerende jakke. Det er vigtigt at have lag på lag, når du er udenfor i kulden.

 

Hvilken type vintersport tilbehør har SURFMORE?

Vores udvalg er konstant vokset og vi har i dag et bredt udvalg af ene kvalitetsprodukter til aktiv vandsport. Vi gør vores bedste, for at vi også kan følge med på vintersportdelen, og leder hver dag efter nye og spændende varer til skiferier, som vi kan tilbyde dig. Vores tilbehør til ski, snowboarding og snesport generelt er derfor voksende.

Vi vil gerne være din faste leverandør og go-to webshop, når det gælder legetøj til vinteren. Vi har ski, skate og snowboardhjelme fra mange stærke brands som kommer i mange forskellige designs, farver og størrelser. Derudover har vi selvfølgelig også fede goggles, som giver dig de bedst mulige betingelser for optimale forhold på pisten. Du skal kunne se bedst muligt, når du suser ned af bjerget og det hjælper vi dig gerne med!

Udover beklædningsgenstande har vi selvfølgelig også et af de sidste nye populære trends på lager. Sneløbehjul! Et sneløbehjul stammer fra USA og er designet med udgangspunkt i drømmen om, at kombinere et snowboard og et løbehjul samtidigt. Det må siges at være årets julegave til raske drenge og piger, som ikke kan vente med at komme på skiferie med mor og far.

Udover sneløbehjulet har vi netop lanceret sidste nye spændende produkt fra amerikanske Ambition. Det amerikanske brand laver snowboards, som kan bruges alle steder med bare en smule sne. Tag det med i parken, på kælkebakken eller den lokale fodboldbane. Selv med små bakker kan man have det skægt med et snowskate og den kan bruges af hele familien. En snowskate passer til alle aldre og kan tilmed bruges som kælk ned af bakkerne!

 

Hvorfor skal du vælge SURFMORE som leverandør? 

Vi stiftede SURFMORE i slutningen af 2017. Målet og mission var klart; Vi ville designe og udvikle de bedste paddleboards med udgangspunkt i stærk konstruktion og en pris som var til at betale.

Vi var kede af at se alle de billige sup boards på markedet, som havde svaj og løb tør for luft. Det kunne vi hurtigt se, at der var en kedelig oplevelse og derfor var det naturligt for os at skabe SURFMORE. Med mange års surfing i ind og udland lå vejen og målet klart.

Nogle år efter er vi vokset som webshop og sælger i dag produkter til både Sverige, Norge og Grønland.

I dag har vi et stort udvalg af produkter til surfing og en lang række tilbehør til vandsport. Vi sender dagligt pakker fra vores lager i Herning og vi hjælper hellere end gerne med dine spørgsmål til vandsport. Vi kender alle de udfordringer og tanker du endnu engang måtte have til valget af dit næste neopren produkt.

Vi vægter kundeservice og vejledning af rette produkter meget højt. Det er vigtigt for os at du føler dig godt og retfærdigt behandlet og vi går gerne en ekstra mil for at lykkedes med dine ønsker. Dette går også igen på vores trustpilot, hvor vi konstant kæmper for at opretholde en postiv profil. Fejl sker også hos os og vores partnere, men vi forsøger konstant at være løsningsorienteret hvis fejlen er sket på vores side af bordet.

 

Hvad er en god skihjelm? 

En god beskyttende og velsiddende skihjelm er en essentiel del af skituren. Først og fremmest har en skihjelm et formål. Den skal beskytte mod stød og slag på turen. Du kan falde uheldigt, blive kørt ned eller det kan gå så hurtigt ned af den sorte pist, at der pludselig kan stå et træ i vejen. Det har vi vidst hørt om før. Derfor skal du altid bruge en skihjelm på din skiferie og det er uanset hvor mange år du har kørt på ski og snowboard. En hjelm er must-have for alle skiløbere, børn såvel voksne.

Væn dit barn til at have hjelm på 

Skiløb og børn rimer på sikkerhed og hjelm. Som barn ser man ikke altid de samme risikoer som voksne og derfor er det vigtigt, at du tydeliggør overfor dit barn, at en hjelm er en fast del af skiferien. På alle pister, nedkørsler og ture til og fra hytten. Hjelmen skal være på hovedet og den skal være spændt.

Det er desværre ofte set ,at uheldene sker når man mindst venter det og derfor kan man lige så godt vænne børnene til, at en hjelm bare er must-have på alle ture. Sikkerhed først. Vi kan ikke sige det ofte nok!

 

Sikkerheden på skiferien kommer først

En skihjelm kan sammenlignes med en sup vest til surfing. Begge dele er must-haves og bidrager positivt til sikkerheden på din skitur. Det ser langt bedre og mere professionelt at bære hjælp og svømmevest, end at undlade.

Sørg for at din nye skihjelm sidder tæt og tilpas til hovedet. Den skal være rar og behagelig at bære, men det er selvfølgelig en hjelm og oplevelsen af, at have en hjelm på første gang, kan godt virke en smule klaustrofobisk. Det skal du lige vænne dig til.

En tætsiddende hjelm giver varme til hovedet og dækker dine øre for vinden. Når du suser med fuld fart ned af pisten, kan det være rart med en hjelm som sidder tæt. En tæt hjelm vil holde på varmen og dække dine øre for vind, sus og sne. Derfor skal du sikre dig, at din nye hjelm sidder behageligt tæt om hovedet. Det giver et ekstra lag til varmen på din skiferie.

 

En skihjelm holder nemt 10 år af gangen

Den indvendige polstring i hjelmen er vigtig. Det er den del som gør den blød og behagelig, når den sidder op af kinderne. Langt de fleste kvalitetshjelme i dag er polsteret med mesh-skin og blødt for, som sikrer god komfort på pisten.

Inden du skynder dig ud at købe den billigeste hjelm, så husk at man bærer hjelmen på hovedet rigtig mange timer dagligt på en skiferie. Det er vigtigt at finde en hjelm som føltes rigtig og er rar at have på. Dertil skal nævnes, at man sagtens kan have en hjelm 10 år af gangen, så større investering er det heller ikke hvis man fordeler beløbet over årene. Det er en stor fordel at have sin egen hjelm og slippe for udlejningshjelme. Overvej derfor en ekstra gang om pengene ikke er givet godt ud når du køber din egen hjelm til turen.

 

God påklædning er vigtigt på din skitur 

Alle ved at man har brug for betydeligt mere påklædning om vinteren, end om sommeren. Det er koldere og for at kunne være aktiv udenfor kræver det, at man sørger for påklædning som er varm og isolerende.

Udover god påklædning til vintersport er det selvfølgelig også en nødvendighed med beskyttelse. Det kan blandt andet være varme handsker eller luffer som giver bevæglighed og åndedræt til dine finger. Derved kan du være længere tid udenfor i sneen, uden at skulle bekymre dig om at fryse. Der er ikke noget være end at være udenfor i dårlig påklædning eller med et par handsker som bare ikke holder fingerne varme.

Sørg for varmt undertøj, termotøj og en solid isolerende jakke. Mange benytter udover deres jakke en skaljakke til at tage vinden på pisten.  Det er vigtigt at have lag på lag når du er udenfor i kulden.