Skibriller

Viser alle 2 resultater

  • outofvoidskigoggle

    Goggle – The One

    699,00 kr.
  • outofkatanaskigoggle

    Goggle – Out Of Katana

    799,00 kr.

Hvorfor skal du bruge skilbriller? 

Skibriller er et absolut must-have på din skiferie og til vintersport generelt. Skibriller kaldes også goggles, er vigtige at bruge, da de hjælper dig med et langt bedre syn på skiferien. Først og fremmest har skibrillerne selvfølgelig til formål, at beskytte dine øjne. Sunde og raske øjne er essentielt for livet og livskvalitet, så derfor er det selvfølgelig vigtigt, at beskytte og værne om øjnene. Af samme grund bruger mange også beskyttelsesbriller eller høreværn på arbejdspladsen. Vi vil meget nødigt beskadige øjne og øre, da det kan være svært at rette op på dem igen og skabe syn, hvis først uheldet er ude. Brug derfor altid skibriller eller beskyttelsesbriller! 

 

Skibriller tager vinden

Bruger du ikke goggles på skiferien, vil du opleve hvordan det nærmest brænder i øjnene når du suser ned af pisten. Kolde temperaturer i høj vind skaber det vi kalder ‘chillfaktor’. En chillfaktor er kombination af vind og luft som kommer til at føltes langt koldere end hvad det reelt set er, men forbi det kombineres kaldes det chillfaktor. Derfor er det fornuftigt både at bruge en skihjelm og et par briller. Det skærmer for den kolde vind. 

Den kolde vind vil ramme øjnene og nærmest give en brændende og forblændende følelse. Et par skibriller dækker og skærmer for vinden som går direkte mod hovedet og derfor er det essentielt, at du bruger skibriller på din tur. 

 

Skibriller skærmer for kraftig sol 

Udover at være beskyttende for øjnene og dække for vinden, skal du sikre at dine nye briller har en CE godkendelse. Det er vigtigt at skibrillerne lever op til de nødvendige krav for at få optimale betingelser ved brug og på pisten. Alle skibriller hos os er CE godkendt og lever op til alle standarder. En CE godkendelse er garanti for at de beskytter mod sol og UV.

Gode skibriller sørger for optimalt udsyn når du giver den gas i sneen. En vigtig funktion i glasset i en skibrille er, at dække og skærme for solen. Den hvid sne og højtstående sol kan give udfordringer med frit udsyn på pisten og er der noget som er vigtigt på en skiferie, så er det klart udsyn, når du suser afsted. Den blændende sol og hvide sne kan være uhyre svært at vurdere og derfor er det vigtigt, at du undersøger hvilken type glas du har brug for i dine goggles. 

Der er flere typer linser og glas at vælge mellem. Du skal selvfølgelig have et par goggles med glas som dækker dit behov for optimalt udsyn. Du kan købe det man definere som en allround linse som foretrækkes af langt de fleste. Denne type er at foretrække ved langt de fleste forhold og det vil typisk være denne man vælger, hvis man kun skal vælge én linse. 

Til ski nørderne findes solskins linser, som er specielt gode på dage hvor solen står højt. Derved forblænder solen og sneen ikke dine øjne på samme tid og det kan være en stor fordel, hvis du er på ski hvor der er meget sol. Det kan f.eks være i Alperne som er kendt for højt UV. 

Udover solskins linser findes selvfølgelig også linser til tåget vejr eller til dage hvor der falder rigtig meget sne. Alt i alt kan du finde lige nøjagtigt den type sne goggles du leder efter og vi hjælper dig gerne. 

 

Skibriller til ham 

Som nævnt tidligere skal en skibrille have en beskyttende funktion. Den skal beskytte øjnene og rundt om øjnene. Samtidigt skal den dække og skærmen for den vind, som rammer hovedet når man suser ned af pisten. I dag er skibriller ventileret, så du vil ikke skulle kæmpe med dug i brillerne som man kender det fra gamle dage. 

Alle vores skibriller kommer fra anerkendte brands som har designet og udviklet skibriller i mange år. Det er din sikkerhed for unikke og veltestet briller som kan bruges i alle forhold. 

Som mand skal du sørge for at dine skibriller sidder tæt til hovedet og tæt til hjelmen. Skibrillerne skal helst sidde forholdsvis tæt til øjnene og til hjelmen. Derved undgår du en masse luft som vil ramme pande, næse og rundt om øjnene. 

Vi har et stort udvalg af skibriller til ham og vi har naturligvis også tætsiddende hjelme som beskytter hovedet. 

Har du allerede styr på skibrillerne, men ser efter dit næste snowboard? Tag et kig og se vores udvalg af snowboards fra Amerikanske YES.

 

Skibriller til hende 

En god skiferie kræver selvfølgelig et par gode goggles. Vi har et stort udvalg af ski goggles til kvinder i mange forskellige designs, farver og modeller. Fælles for alle er en gennemgående kvalitet og produkter som kommer fra anerkendte brands på markedet. Der er ikke forskel på skibriller til mænd og kvinder, da man betegner pasformen som identisk. 

Du skal sørge for at dine nye skibriller sidder tæt til ansigtet og passer til hjelmen. En skibriller og hjelm skal arbejde sammen og skabe de bedste rammer for din skitur. Derfor er det også vigtigt, at du prøver skibrillerne sammen med hjelmen inden at du tager på skiferie. 

 

Skibriller til børn 

Hos SURFMORE finder du et godt udvalg af skibriller og goggles til dit barn. Vi har udstyret til skiferien og sender dag-til-dag! 

Vi er lagerførende af produkter fra anerkendte mærker og har ekspertviden og erfaring indenfor ski og snowboards. Vores skibriller til børn er alle CE mærket og linserne kommet med UV beskyttelse til at skåne og skærme for øjnene. Skibriller kan som udgangspunkt ikke kun bruges på skiferien, men til en lang række af actionsport. 

Skibriller er oplagt til at blive brugt på snowskate eller i forbindelse med fart ned af den lokale kælkebakke på et sneløbehjul. Et par gode skibriller kan bruges mange år i til mange forskellige aktiviteter.  

 Se vores mange spændende og seje designs! 

Hvor kan jeg læse mere om produkterne? 

Vi har altid forsøgt at fortælle og formidle alle vores produkter på bedste vis. Vi vil gerne kunne svare på alle de spørgsmål du kunne have og samtidigt forsøger vi løbende at fortælle om nyhederne på vores nyhedsside, samt holde vores YouTube kanal opdateret med frisk materiale.