Svømmevest til voksne - vest til sup - Surfmore - 2

Vidste du, at du kan købe gavekort til SURFMORE?

Du læste helt rigtigt. Du kan nemlig købe et gavekort til SURFMORE. Vi er godt klar over, at det kan være en meget stor gave at give, hvis nogen ønsker sig et oppustelig SUP board, en ny våddragt eller noget andet SUP tilbehør. Derfor har vi også sikret, at du kan give et tilskud til præcis det, som fødselaren, en særlig som du holder af eller din bedste surfmakker ønsker sig. Du kan nemlig gøre det via et gavekort.

 

Der er plads til både store og små tilskud

Der skal naturligvis være plads til, at man kan give både store og små tilskud til den heldige modtager. Der er nemlig forskel på, hvor man giver for, og det har vi også taget hensyn til. Du kan derfor vælge mellem flere størrelse af gavekort, som forhåbentlig passer præcis til dit gavebudget. 

Det gode ved et gavekort er naturligvis også, at det kan bruges på alt i vores online shop. Så selv, hvis nogen køber den ønskede våddragt, så kan fødselaren helt sikkert finde noget andet, som de har brug for. Man skal nemlig aldrig gå ned på udstyr, vel?

 

Giv et SURFMORE gavekort til en bestemt vare

Du kan naturligvis give et gavekort med hensigten, at det skal bruges til en specifik vare. Når du køber gavekortet har du mulighed for at skrive en lille besked, og her kan du kort skrive, hvad din tanke med gavekortet er. Det kan nemlig være til et par neopren badesko, en elektrisk SUP pumpe eller en lækker badeponcho til omklædning

Det er også et rigtig godt alternativ, hvis en bestemt varer uheldigvis skulle være udsolgt eller hvis du er i tvivl om størrelsen på neopren skoene eller våddragten. Så kan den heldige modtager af gavekortet nemlig selv bestille varen i den rigtige størrelse.

 

Simpel og nem gave

Når du bestiller gavekortet via vores online shop, så modtager du det i en mail med det samme. Du kan derefter printe det ud, pakke det ind og give det til din ven eller blot videresende mailen. Selvom vi normalt har dag-til-dag levering, så slipper du alligevel for at vente på, at det kommer med posten. 

Gavekortet kan derfor også købes i sidste øjeblik, hvis du på vej ud af døren kommer i tanke om, at du har glemt at købe en gave til din bedste ven. 

Tip: Du kan spare på papiret og skåne miljøet ved at droppe indpakningen af gavekortet og få det tilsendt direkte til modtageren eller ved at videresende mailen selv.