Tilbehør

Viser 1–27 af 90 resultater

 • Tilbud surfmore-change-robe-detaljer

  SURFMORE Change Robe Short Sleeve – Navy

  799,00 kr.
 • Tilbud surfmore-sup-ventil-adapter

  SURFMORE SUP Ventil Adapter

  99,00 kr.
 • Tilbud surfmore-skiftemaatte-vaaddragt

  SURFMORE Skiftemåtte

  299,00 kr.
 • manera-kite-kniv

  Manera Kite Safety Knife

  119,00 kr.
 • Tilbud surfmore-badeponcho-mikrofiber

  SURFMORE Badeponcho Mikrofiber

  479,00 kr.
  Kun 3 stk tilbage
 • ion-spaendestrop-25-mm-3-5-mm

  ION Spændestrop 25mm/3.5m

  479,00 kr.
 • Tilbud surfmore-balanceboard

  SURFMORE Balanceboard

  649,00 kr.
 • Tilbud surfmore-drybag-friluftsmagasinet

  SURFMORE Drybag 10L

  169,00 kr.
 • Tilbud surfmore-drybag-friluftsmagasinet

  SURFMORE Drybag 20L

  199,00 kr.
 • sup-finne

  SUP Finne

  199,00 kr.
 • Tilbud surfmore-sup-kajakvogn-01

  SURFMORE SUP/Kajakvogn

  679,00 kr.
 • Tilbud surfmore-paddleboard-vogn

  SURFMORE Paddleboard Vogn

  799,00 kr.
 • Tilbud surfmore-vandtaet-mobilcover

  SURFMORE Vandtæt Mobilcover

  149,00 kr.
 • surfmore-wall-rack-vaegophaeng

  SURFMORE Vægophæng SUP/Kajak

  1.399,00 kr.
 • Tilbud delta-water-tube

  Double Delta Water Tube

  1.100,00 kr.
 • dakine-tie-down-single-strap

  Dakine Tie Down (Single Strap)

  199,00 kr.
 • dryrobe-skiftemaatte-change-mat-sort-graa

  dryrobe® Change Mat – Sort/Grå

  299,00 kr.
  Kun 8 stk tilbage
 • secumar-bravo-print-redningsvest-boern

  Secumar Bravo Print Redningsvest Børn

  435,00 kr.
 • sup-finne-m-gevind

  SUP Finne m/gevind

  249,00 kr.
  Kun 11 stk tilbage
 • secumar-vivo-50-svømmevest

  Secumar VIVO 50 Svømmevest

  295,00 kr.
 • manera-bambus-badeponcho-seagreen

  Manera Bambus Summer Badeponcho – Seagreen

  849,00 kr.
 • Tilbud manera-neopren-haette-x10d-2-mm

  Manera Neopren Hætte X10D (2mm)

  449,00 kr.
 • Tilbud manera-saedecover-bil

  Manera Sædecover Til Bil

  399,00 kr.
  Kun 3 stk tilbage
 • Tilbud surmfore-vandtæt-rygsæk

  SURFMORE Vandtæt Rygsæk

  299,00 kr.
 • Tilbud rip-curl-piss-off-wetsuit-cleaner-250ml

  Rip Curl Piss Off Våddragt Rengøring (250ml)

  90,00 kr.
 • manera-bambus-badeponcho

  Manera Bambus Badeponcho – Teal

  849,00 kr.
  Kun 4 stk tilbage
 • Tilbud surfmore-lycra

  SURFMORE Lycra

  249,00 kr.

SURFMORE SUP Tilbehør

Hos SURFMORE sælger vi ikke kun Stand Up Paddle boards, men også alt SUP tilbehør som du fremadrettet kan få brug for. Tilbehør til din SUP omfatter bl.a. vores aluminiums- og fiberglaspaddel, pumpe, finne, rejsetaske, leash line og våddragter.

Både paddel, pumpe, finne og rejsetaske følger med, når du køber et SUP sæt hos SURFMORE.

Har du flere SUP boards som skal pumpes op, så kan du med fordel investere i en elektriske SUP pumpe. En elektrisk pumpe til dit paddleboard kan sættes til bilen eller stikkontakten og pumpes op i løbet af ingen tid.

Især personer med flere oppustelige SUP boards er vilde med den elektriske SUP pumpe. Den klarer arbejdet og sørger for at der kommer luft i dine SUP boards og imens kan du koncentere dig om, at tage din våddragt og neopren sko på.

Er du typen der går efter kompromisløshed, så vælger du selvfølgelig en af vores letvægtspadler.

 

Hvilket SUP tilbehør er nødvendigt?

Tilbehøret som medfølger, når du køber oppusteligt SUP board fra SURFMORE er nødvendigt, og det er naturligvis også grunden til, at det følger med i prisen. Uden en SUP pumpe kan du ikke få luft i boardet, og uden SUP padler kan du ikke manøvrere dig rundt i vandet. Finnen er ligeledes essentiel, da den fungerer ligesom styrtøjet på en bil. Den lader dig dreje til den retning, du ønsker at bevæge dig mod. Alle komponenter hos SURFMORE er kvalitetskomponenter som er gennemtestet og konstrueret til at blive brugt.

Alt udstyr som medfølger i et SUP sæt er derfor nødvendigt for at komme i gang. Uden en SUP pumpe kan du ikke få luft i boardet og uden en finne bliver boardet svært at styre. Vores SUP board taske er fremstillet i stærke materialer som gør det muligt at have udstyret med på ferien, i sommerhuset eller som check-in i lufthavnen. Rejsetasken gør det nemt og overskueligt for dig, at samle alt udstyret i samme taske. Du kan dermed nemt transportere det rundt.

Ved køb af et SURFMORE SUP sæt medfølger vores aluminiumspaddel med letvægts nylon blad.

Satser du på maksimal fart og fleksibilitet, så vælger du naturligvis vores fiberpaddel som sikrer maksimal fremdrift og minimal vægt. Fiberpadlen er det oplagte valg i kombination med SURFMORE Air Touring 11’6, da den appellerer til fart og hurtige paddeltag.

Hav altid øje for sikkerheden på vandet. En SUP leash er et must have, og skaber tryghed samt sikkerhed på vandet. Leash linen skal placeres rundt om højre ankel, og sikrer dig, at du altid har boardet ved din side, såfremt du skulle falde i vandet eller miste kontrollen. SURFMORE SUP Leash er fremstillet i den rette tykkelse og med flex velcro materiale, som gør den nem at placere om anklen.

En surf leash er anbefalet af Dansk Sejlunion og sikkervand. Vi anbefaler, at du altid benytter dig af en SUP line, når du befinder dig på vandet med en Stand Up Paddle.

 

Hvilket SUP tilbehør tilbyder SURFMORE?

Vi forhandler ikke kun Stand Up Paddle boards, men også alt SUP tilbehør dertil! Det vigtigste SUP tilbehør er allerede inkluderet, når du køber et SURFMORE Stand Up Paddle board. Men det vil altid være muligt at tilkøbe en SURFMORE 3-delt fiberpaddel eller SURFMORE leash, som sikrer dig tryghed på vandet.

Er du også til andet vandsport end paddleboard surfing, har vi også normale surf boards, hard SUP boards, skimboards, bodyboards. Derudover har vi udvidet sortimentet til også at indeholde water tube, hvis du har båd og skal give den gas på vandet. Dertil har vi også designet og udviklet tøj i høj kvalitet, som passer til surflooket.

Hver eneste uge modtager vi ene nye produkter. Som tiden er gået har vi efterhånden fået rigtig mange nye spændende brands indenfor alt fra våddragter, til vandtættetasker og ski tilbehør. Vi bestræber os på konstant at udvide sortimentet med de bedste og sidste nye aktuelle produkter inden for paddleboarding og surfing.

 

Surf omklædning

Når man dyrker vandsport, kan man selvfølgelig ikke være på vandet hele tiden. Der vil også være pauser, hvor du slapper af, får noget at spise og måske bare nyder solen. Vi synes dog stadig, at det kræver det rette udstyr at blive tørt af, nyde solen eller bare rende rundt derhjemme. Derfor har vi også et bredt sortiment af produkter til omklædning før og efter, du har været i vandet – eller blot når du slapper af derhjemme.

 

SURFMORE 3-delt aluminiumspaddel

Aluminiumspaddel med nylonblad sikrer et sikkert og konstant paddeltag. Paddelen er gennemtestet og det oplagte valg til familien eller dig, som blot ønsker at hygge sig på vandet. Paddelen kan deles i tre, er let at justere og flyder i vandet.

 

SURFMORE 3-delt fiberpaddel

En 3-delt fiberglass paddle er en vaskeægte letvægtspaddel i kompromisløst materialevalg, justerbar og kan nemt og hurtigt deles i tre.

Med en totalvægt på 940 gram gør det padlen til det oplagte valg, når der skal fart på.

Rigtig konstruktion og konkurrencedygtig pris.

Hvis vi skal beskrive padlen med tre ord: fleksibilitet, funktion og fart.

 

SURFMORE leash

En SUP leash er nødvendig, når du befinder dig ude på vandet. Den skaber tryghed, og sikrer dig, at du altid er i nærheden af dit Stand Up Paddle board. Leash linen skal placeres rundt om højre ankel, og skaber en forbindelse mellem dig og dit SUP board, hvis du skulle miste kontrollen eller falde i vandet.

SURFMORE leash er fremstillet i stærke materialer med flex velcro, hvilket gør den nem at påsætte.

 

SURFMORE HP2 pumpe

HP2 pumpen giver dig luft i boardet på rekordtid, så du lynhurtigt kan komme på vandet.

En af de mest effektive pumper på markedet. Pumpen kan endvidere indstilles i to forskellige tilstande. Ved tilstand 1 skal du lægge flere kræfter i, når du pumper SUP boardet. Tilstand 2 er den børnevenlige tilstand, og kræver ikke helt så mange kræfter. Dette gør pumpen idéen til familie brug.

Det ses ofte, at de billige pumper har en langsom reaktionstid, og er evigheder om at pumpe et board op. HP2 pumpen er gennemtestet og vores egen rekord er et pumpet board på under to minutter!

 

SURFMORE Rejsetaske

Vores rejsetaske lader dig transportere dit board med over alt. Uanset om du vil cykle til stranden, på bilferie til Italien eller vil opbevare SUP boardet i sommerhuset. Rejsetasken samler alt SUP tilbehør og board, og kan derfor nemt tages med i bilen eller pakkes væk i vinterperioden.

Fremstillet i solide materialer som sikre langvarigt brug i alle forhold.

 

SURFMORE Finne

Finnen skal monteres under bunden af dit Stand Up Paddle board, og er altafgørende for, at du kan manøvrere korrekt og optimalt rundt på dit SUP board. Det er derfor vigtigt, at din finne ikke er beskadiget eller sidder løst, da det vil give en dårlig oplevelse på vandet.

Hos os har vi ikke kun én finne. Næh, Vi har da flere forskellige finner til oppustelige sup boards. Måske har du tabt eller mistet din SUP finne eller at den er blevet defekt. Hos SURFMORE bestræber vi os på at have et bredt udvalg af SUP board tilbehør uanset om du manager en ny finne til dit paddleboard eller en ny pumpe.

 

Hvorfor skal du vælge SUP tilbehør fra SURFMORE?

Med mange års erfaring i vandsportsbranchen og hundredvis af timer på vandet gik det op for os, at vi kunne forbedre markedet for Stand Up Paddle boards og tilbehør. Vi valgte derfor at udvikle og designe vores egne SURFMORE SUP boards i kvalitetsstærke materialer, hvilket må siges at være blev en succes. Vi har en vision om, at alle skal kunne lære at SUP surfe og balancere på et board efter blot 30 minutter, og det må vi sige at være lykkedes med.

Ikke nok med at vi har udviklet brugervenlige og stabile Stand Up Paddle boards til nybegynderen og den øvede, tog vi også godt fat i SUP tilbehøret dertil. SURFMORE pumpen er blevet optimeret, og giver mere luft end nogensinde før – det handler trods alt om at bruge mest tid i vand og ikke på land.

Vi har designet to forskellige padler; heraf en i aluminium med nylon paddel og en letvægts fiberpaddel. Dertil har vores rejsetaske fået nyt design og bedre plads til udstyret. Sikkerheden på vandet skal også være i top – derfor har vi designet en SURFMORE leash, der giver dig den rette tryghed, når du bevæger dig rundt på SUP.

 

SURFMORE Yoga platform

Den ultimative kombination af SUP og yoga! Hvorfor ikke dyrke yoga på vandet i fredelige omgivelser?

Vi har designet den perfekte begynder platform til brug af pilates og yoga på vandet.

SURFMORE Yoga er fremstillet med ekstra håndtag, hvilket sikrer stabilitet og tryghed på vandet. Platformen kan tilkobles op til 8 boards ad gangen, mens instruktøren underviser fra SURFMORE Yoga platformen.

Hvad er SUP Yoga?

Du har garanteret hørt om SUP før. SUP er en forkortelse af de tre ord, Stand Up Paddle, og omhandler dig selv, et Stand Up Paddle board og en paddle. SUP boardet skal du stå på, mens du padler dig fremad i vandet med en paddle. Det lyder meget simpelt, og det er det faktisk også.

Tilkoblingen af yoga giver en ny og spændende forståelse af SUP sporten. Det drejer sig ikke om at padle rundt og bruge energi, tværtimod. SUP yoga handler om at finde din indre ro og balance i kroppen samt styrke vejrtrækningen. Vi sidder, ligger og står på brættet – det er skønt, udfordrende og i naturen! SUP yoga er en spændende måde at opbygge bedre balance, et klarere sind og en tilknytning til naturen. Tidligere erfaring med SUP eller yoga er ikke nødvendigt for at prøve kræfter med SUP yoga. Hvis du kan lide vand, og har modet med dig, er SUP yoga lige dig!

Naturens lyde og omgivelser giver dig det bedst tænkelige yogamiljø, og sætter dig ind i en helt ny verden af uudforskede sanser. Uanset om du er begynder eller erfaren yogaudøver, vil du blive udfordret fysisk, men også mentalt. SUP yoga giver dine muskler opmærksomhed, men har samtidig også fokus på åndedrættet. Du vil opleve hvordan din grad til at have overskud, og være tilstede i nuet øges.

Yoga udøves normalt i et rum, som omgiver dig af vægge. Under SUP yoga er du omgivet af naturen, hvilket giver dig mulighed for at opleve yoga på en helt ny måde. Du er ikke omringet af vægge, men kan derimod se ud i horisonten og føle dig ét med naturen og dets omgivelser.

 

Hvad gør SUP Yoga ved mig?

SURFMORE tager fitness og sundhed til vandet med SUP yoga. Udøvelsen af yoga på vand handler om at være i øjeblikket, være eventyrlysten og samtidig have det sjovt – alt sammen sker mens du træner din krop, dit sind og åndedræt. Mange af os har i dag for travlt med alt muligt – og føler ikke, at vi kan nå noget af det. Så travlt med at tænke på hvad der skal ske, at vi glemmer at værdsætte, hvad der sker nu. Det er udmattende, og dræner kroppen for positiv energi. Ved at komme ud af alle disse cirkulerende tanker i hovedet og give slip, føler du dig straks mere energisk og åben overfor muligheder, der giver dig energi og godt humør. Du kommer i tættere kontakt med dig selv, og indser at du er i stand til meget mere, end du aner.

 

Vejrtrækning

Du vil under SUP yoga indse, hvordan yogaen påvirker kroppen hele vejen igennem. Når du trækker vejret dybt, vil din krop ilte, som tilfører mere energi til hele systemet og samtidig rense ud i kroppen. Yogaen har altså en evne til at rense gammelt liv ud og tage nyt ind.

 

Udstrækning af kroppen

Muskler, sener og led skal strækkes, hvilket løsner eventuelle blokeringer i kroppen, og øger dit helbred. Yogastillingerne er naturligvis ikke uden grund – alle har deres specifikke områder, som de stimulerer og forbedrer. Det er derfor vigtigt, at komme de forskellige yogastillinger igennem, hvis du ønsker at styrke hele kroppen.

 

Mentalt

Yoga handler ikke kun om at strække kroppen. Du vil mærke, hvordan dit fokus bliver målrettet på åndedrættet, men også stedet hvor det strækker. Din opmærksomhed bliver optaget af yogaen, hvilket sikrer dig tilstedeværelse i nuet og dermed afkobling fra dagligdagens tanker. Du vil opleve hvordan en rolig og smidig krop, er med til at skabe et roligt og fleksibelt sind, der har overskud.

 

Stress af med SUP yoga

Vi kender alle til stress i en vis grad. Enten har vi selv været i krig med det, eller har nære venner eller familiemedlemmer, som har døjet med det. Tiden vi lever i, er fyldt med stress – og det skal der sættes en stopper for!

Stress er ubehageligt, og sætter kroppen til at forberede sig på modstand. Energi fra fordøjelse og immunforsvar bliver overført til dine muskler, hvormed blodtrykket vil hæve og dermed øges vejrtrækningen. Kroppen bliver altså fyldt med adrenalin, hvilket kan være godt i farlige situationer, men ikke til dagligt. Det kan i værste fald føre til skræmmende sygdomme og søvnløshed. SUP yoga lader dig mærke din krop og være til stede i nuet. Du slipper dit stress løs, og fokuserer på yogaen, hvilket reducerer stresshormonerne, og giver en normal vejrtrækning.

 

Hvad skal jeg være opmærksom på ved SUP Yoga?

Vi ved udmærket godt, at SUP yoga kan lyde udfordrende og svært – og det er det måske også. Du skal trods alt dyrke yoga på et paddle board midt ude i vandet. Man vurdere altid vejrforholdene inden man bevæger sig ud, og optimale vejrforhold er stille og roligt vand. Vandet spiller derfor en stor rolle i SUP yoga, og vil uden tvivl være udslagsgivende for din yogatræning.

Du skal ikke bekymre dig om, hvorvidt du kommer til at stå op på boardet. Hos SURFMORE har vi en vision om, at alle skal kunne lære at SUP surfe og balancere på et board efter blot 30 minutter – og det må siges at være vellykket med vores SUP modeller. Vores Stand Up Paddle boards ligger stabilt i vandet, hvilket giver dig en god førstegangsoplevelse. Alle modeller er konstrueret og udviklet med henblik på at skabe den gode oplevelse med SUP. Stabiliteten er ligeledes også en af grundene til, at vi benytter SURFMORE Allround modellerne til SUP yoga.

SUP yoga er med til at styrke kroppen hele vejen rundt, og udfordrer din hjerne, balance, omstillingsparathed og dine muskelgrupper. Det vil være udfordrende, men i sidste ende påvirker SUP yoga din krop positivt. Føl dig ét med naturen og nyd de behagelige, men også rolige omgivelser omkring dig.