Tilbehør

SURFMORE SUP Tilbehør

Hos SURFMORE sælger vi ikke kun Stand Up Paddle boards, men også alt SUP tilbehør som du fremadrettet kan få brug for. Tilbehør til din SUP omfatter bl.a. vores aluminiums- og fiberglaspaddel, pumpe, finne, rejsetaske, leash line og våddragter.

Både paddel, pumpe, finne og rejsetaske følger med, når du køber et SUP sæt hos SURFMORE.

Er du typen der går efter kompromisløshed, så vælger du selvfølgelig en af vores letvægtspadler.

Hvilket SUP tilbehør er nødvendigt?

Tilbehøret som medfølger, når du køber et SUP board fra SURFMORE er nødvendigt, og det er naturligvis også grunden til, at det følger med i prisen. Uden en SUP pumpe kan du ikke få luft i boardet, og uden en paddel kan du ikke manøvrere dig rundt i vandet. Finnen er ligeledes essentiel, da den fungerer ligesom styrtøjet på en bil. Den lader dig dreje til den retning, du ønsker at bevæge dig mod. Alle komponenter hos SURFMORE er kvalitetskomponenter som er gennemtestet og konstrueret til at blive brugt.

Alt udstyr som medfølger i et SUP sæt er derfor nødvendigt for at komme i gang. Uden en pumpe kan du ikke få luft i boardet og uden en finne bliver boardet svært at styre. Rejsetasken er fremstillet i stærke materialer som gør det muligt at have udstyret med på ferien, i sommerhuset eller som check-in i lufthavnen. Rejsetasken gør det nemt og overskueligt for dig, at samle alt udstyret i samme taske. Du kan dermed nemt transportere det rundt.

Ved køb af et SURFMORE SUP sæt medfølger vores aluminiumspaddel med letvægts nylon blad.

Satser du på maksimal fart og fleksibilitet, så vælger du naturligvis vores fiberpaddel som sikrer maksimal fremdrift og minimal vægt. Fiberpadlen er det oplagte valg i kombination med SURFMORE Air Touring 11’6, da den appellerer til fart og hurtige paddeltag.

Hav altid øje for sikkerheden på vandet. En leash line er et must have, og skaber tryghed samt sikkerhed på vandet. Leash linen skal placeres rundt om højre ankel, og sikrer dig, at du altid har boardet ved din side, såfremt du skulle falde i vandet eller miste kontrollen. SURFMORE Leash er fremstillet i den rette tykkelse og med flex velcro materiale, som gør den nem at placere om anklen.

Leash line er anbefalet af Dansk Sejlunion og sikkervand. Vi anbefaler, at du altid benytter dig af en leash line, når du befinder dig på vandet med en Stand Up Paddle.

 

Hvilket SUP tilbehør tilbyder SURFMORE?

Vi forhandler ikke kun Stand Up Paddle boards, men også alt SUP tilbehør dertil! Det vigtigste SUP tilbehør er allerede inkluderet, når du køber et SURFMORE Stand Up Paddle board. Men det vil altid være muligt at tilkøbe en SURFMORE 3-delt fiberpaddel eller SURFMORE leash, som sikrer dig tryghed på vandet.

 

SURFMORE 3-delt aluminiumspaddel

Aluminiumspaddel med nylonblad sikrer et sikkert og konstant paddeltag. Paddelen er gennemtestet og det oplagte valg til familien eller dig, som blot ønsker at hygge sig på vandet. Paddelen kan deles i tre, er let at justere og flyder i vandet.

 

SURFMORE 3-delt fiberpaddel

Letvægtspaddel i kompromisløst materialevalg, justerbar og kan nemt og hurtigt deles i tre.

Med en totalvægt på 940 gram gør det padlen til det oplagte valg, når der skal fart på.

Rigtig konstruktion og konkurrencedygtig pris.

Hvis vi skal beskrive padlen med tre ord: fleksibilitet, funktion og fart.

 

SURFMORE leash

En leash line er nødvendig, når du befinder dig ude på vandet. Den skaber tryghed, og sikrer dig, at du altid er i nærheden af dit Stand Up Paddle board. Leash linen skal placeres rundt om højre ankel, og skaber en forbindelse mellem dig og dit SUP board, hvis du skulle miste kontrollen eller falde i vandet.

SURFMORE leash er fremstillet i stærke materialer med flex velcro, hvilket gør den nem at påsætte.

 

SURFMORE HP2 pumpe

HP2 pumpen giver dig luft i boardet på rekordtid, så du lynhurtigt kan komme på vandet.

En af de mest effektive pumper på markedet. Pumpen kan endvidere indstilles i to forskellige tilstande. Ved tilstand 1 skal du lægge flere kræfter i, når du pumper SUP boardet. Tilstand 2 er den børnevenlige tilstand, og kræver ikke helt så mange kræfter. Dette gør pumpen idéen til familie brug.

Det ses ofte, at de billige pumper har en langsom reaktionstid, og er evigheder om at pumpe et board op. HP2 pumpen er gennemtestet og vores egen rekord er et pumpet board på under to minutter!

 

SURFMORE Rejsetaske

Vores rejsetaske lader dig transportere dit board med over alt. Uanset om du vil cykle til stranden, på bilferie til Italien eller vil opbevare SUP boardet i sommerhuset. Rejsetasken samler alt SUP tilbehør og board, og kan derfor nemt tages med i bilen eller pakkes væk i vinterperioden.

Fremstillet i solide materialer som sikre langvarigt brug i alle forhold.

 

SURFMORE Finne

Finnen skal monteres under bunden af dit Stand Up Paddle board, og er altafgørende for, at du kan manøvrere korrekt og optimalt rundt på dit SUP board. Det er derfor vigtigt, at din finne ikke er beskadiget eller sidder løst, da det vil give en dårlig oplevelse på vandet.

 

Hvorfor skal du vælge SUP tilbehør fra SURFMORE?

Med mange års erfaring i vandsportsbranchen og hundredvis af timer på vandet gik det op for os, at vi kunne forbedre markedet for Stand Up Paddle boards og tilbehør. Vi valgte derfor at udvikle og designe vores egne SURFMORE SUP boards i kvalitetsstærke materialer, hvilket må siges at være blev en succes. Vi har en vision om, at alle skal kunne lære at SUP surfe og balancere på et board efter blot 30 minutter, og det må vi sige at være lykkedes med.

Ikke nok med at vi har udviklet brugervenlige og stabile Stand Up Paddle boards til nybegynderen og den øvede, tog vi også godt fat i SUP tilbehøret dertil. SURFMORE pumpen er blevet optimeret, og giver mere luft end nogensinde før – det handler trods alt om at bruge mest tid i vand og ikke på land.

Vi har designet to forskellige padler; heraf en i aluminium med nylon paddel og en letvægts fiberpaddel. Dertil har vores rejsetaske fået nyt design og bedre plads til udstyret. Sikkerheden på vandet skal også være i top – derfor har vi designet en SURFMORE leash, der giver dig den rette tryghed, når du bevæger dig rundt på SUP.