I bund og grund kræver vinterbadning hverken tøj, sko eller bestemte håndklæder. Du kan gøre det uden noget tøj og få den fulde effekt af at være “zen” med krop og natur. Det er der mange der gør, men du kan selvfølgelig også udnytte muligheden for, et par gode neopren sokker og en varm badeponcho. Det er helt op til dig og i sidste ende handler det om den gode oplevelse. Find ud af hvordan vinterbadning virker bedst for dig og dit tempo.

dryrobe-jakke-pink-hvid-sort

Dryrobe jakker sikrer dig varme før og efter

Måske har du allerede stiftet bekendtskab med de varme dryrobe jakker. De er populære som aldrig før og det er der altså god grund til. De er varme, forret hele vejen rundt og så holder de dig varme både før og efter du vinterbader.

De originale dryrobe jakker kommer fra England, og fås i alle palettens farver. Med og uden tern, camouflage og skriggule farver. Mulighederne for at finde netop din dryrobe, skal du ikke være bekymret for.

SURFMORE har også to forskellige dryrobe jakker, der er lavet i en one-size størrelse, og passer stort set alle i højden 160-185 cm. Jakken kommer i to farver, blå og camo, som kan ses her:

Badeponcho for ultimativ hygge og masser af komfort

En badeponcho er ret simpel. Den består nemlig af et stort stykke bomuld, som er syet sammen som en slags kåbe. Dette giver dig i sidste ende badeponchoen, som kan bruges til alt fra strandture, omklædning efter surfing og meget mere.

En badeponcho giver ikke kun komfort og praktik, den giver bestemt også hygge hjemme i stuen eller i familiens sommerhus.

badeponcho-bomuld-surfmore

Neopren tilbehør til fødder, hænder og hoved

Til vinterbadning hører også gerne en smule neopren tilbehør. Det kan være et par neopren sokker til vinterbadning. De beskytter, varmer og dækker fødderne mod sten, sand og skarpe genstande på stranden og i vandet.

Tilføj en neopren hue og du er dækket godt ind. Neopren huen er med til at holde dit hoved fri for det helt kolde vand og for mange kan dette være utrolig rart. Det mindsker derved chok effekten i vandet.

 

manera-x10d-3-mm-split-toe-neopren-sko

Neopren sko og sokker til vinterbadning

Uanset hvor du bader, vil du opleve sten og skarpe sandkorn. Et par gode neopren sko kan altså gøre underværker og det samme kan et par lækre neopren sokker.

Du vil hurtigt opleve, at få mere tryghed når du går langs stranden og ud i vandet. Det er nemlig idéen bag sko og sokker. De skal give dig tryghed og de skal selvfølgelig også beskytte dine fødder mod sten og andre skarpe genstande.

Et par neopren sko til vinterbadning er næsten mere eller mindre et must-have. Neopren skoene fås i alverdens forskellige tykkelser, med forskellige typer såle og kommer i stort set alle priser.

Neopren-sokkerne fungerer nøjagtigt som et par almindelige strømper. De er fremstillet i neopren og er utroligt nemme at tage på. Et par neopren sokker koster typisk ikke mere end et par hundrede kroner.

Neopren handsker og luffer

Mange benytter neopren handsker og luffer til vinterbadning. Det giver god mening, da neopren handskerne beskytter dine hænder mod det kolde vand og du vil dermed nemt kunne være i vandet længere tid af gangen.

Om man som vinterbader skal vælge neopren handsker eller luffer er et individuelt spørgsmål. Det ved du bedst selv. Lån et par luffer eller køb et par og prøv hjemme. Både neopren handsker og luffer koster ikke alverden, og så er du i gang med tilbehør til vinterbadning.

manera-xd10-2mm-neopren-handsker-01
neopren-hood-vinter-surf

Neopren hætte og hue

Flere og flere benytter neopren hætter til vinterbadning. Vandet er jo koldt, det siger sig selv, men det er lige så meget for at undgå at få alt for meget isende koldt vand i ansigtet. Det kan nemlig godt være en skide kold fornøjelse, og det kan du undgå ved at bruge en neopren hætte.

Neopren hættes trækkes ned over hovedet og dækker hele hovedet, selvfølgelig med undtagelse af ansigtet. En neopren hue derimod dækker kun toppen af hovedet, men kan dækkes ned over ørerne.

Hvad har man på til vinterbadning?

Det er meget forskelligt, hvad den enkelte person vælger at have på, når de vinterbader. Vi ser ofte, at vinterbadere blot er iført deres normale badeshorts, badedragt eller bikini. Der hvor de rent faktisk skiller sig ud, er hvilket vinterbadning tøj og udstyr de tager i brug før og efter der bades.

Vi har bidt mærke i, at en lang række vinterbadere bruger vinterbade jakker, dryrobes, badeponchos og morgenkåber – det er i hvert fald det, som vi hyppigst ser brugt og samtidig passer det også med, at det er de produkter, der bliver efterspurgt på SURFMORE.dk.

Hvad du finder som det ultimativt bedste vinterbadning tøj, er naturligvis op til dig, men med udstyr som badeponcho, dryrobe jakke, neopren sko/sokker og neopren handsker, er du hvert fald sikret en hel del varme, så du ikke bliver helt væk i kulden.

 

Find det bedste vinterbadning tøj og udstyr hos SURFMORE.dk

Vi er vilde med vandsport og alt som har med vand. Dog må vi nok erkende at vinterbadning først er kommet til senere, og at det er kommet ind grundet en stor efterspørgsel. Vi oplevede nemlig mange kunder som efterspurgte godt neopren tilbehør til vinterbadning og det ville vi gøre noget ved.

I dag finder du mere end 150 forskellige produkter inden for vinterbadning. Vi bestræber os på at have et godt og bredt udvalg af tøj til vinterbadning, hvad enten du leder efter sko, sokker eller en neopren hue.

Husk at vi er en dansk etableret webshop skabt af danske surfere. Vi har hurtig fragt, fornuftige priser og en ærlig tilgang. Vi elsker vand og det aktive liv lige så meget som du er vild med det.