Udvalget er stort, når du skal finde de bedste neopren sko og støvler. Der er mange forskellige mærker, webshops og butikker om udbuddet, og er det første gang, du skal købe neopren sko, kan det være en jungle at finde rundt i. Vi kender det selv alt for godt og ved, hvor vigtigt det er med rådgivning, så man bliver taget i hånden mod de rette modeller.

I dette indlæg vil vi fortælle meget mere om de forskellige typer af neopren sko, samt hvilke modeller der egner sig bedst til hvad. Uanset om du skal bruge dine nye neopren sko til vinterbadning, surfing eller noget helt tredje.

Har du allerede styr på våddragt, oppustelig paddleboard, kajakken eller udstyr til vinterbadning, er det nemt, for så mangler du jo blot et par gode neopren sko, der kan skåne din fødder mod eventuelle skarpe genstande i vand og på strand. Læs med i denne bedst i test af neopren sko, hvor vi fortæller dig, hvorfor du skal investere i et par og hvilke, som er de bedste neopren sko på markedet.

Bedste neopren sko og støvler i test

Se vores store udvalg af neopren sko eller læs med herunder hvor vi fortæller om de bedste neopren sko på markedet, og gør dig meget klogere på dit valg.

Bedste neopren sko

1. SURFMORE Neopren Sko (3 mm)

Pris: 319 DKK

Dette er en af de mest solgte neopren støvler hos SURFMORE, og det er absolut ikke uden grund. Her får du nemlig en helt klassisk neopren sko, som kan bruges året rundt med dets 3 mm neopren. Skoen er oplagt til ture på paddleboard, kajak eller sågar til vinterbadning, hvor du gerne vil holde fødderne ekstra varme.

Støvlen fra SURFMORE er desuden udviklet med en ekstra stærk sål, så hverken sten, muslinger eller andre skarpe genstande i vand eller på strand kan trænge gennem. Dine fødder er dermed garanteret sikkerhed.

Vi anbefaler, at du køber én størrelse mindre end ved normalt fodtøj.

Bedste billige neopren sko

2. SURFMORE Split-Toe (2.5 mm)

Pris: 179 DKK

Når du ser en neopren sko med ordene, “split-toe”, betyder det, at storetåen er separeret fra de andre tæer. Det kan give god følelse og især til windsurf og kitesurfing, giver denne neopren sko god mening. Du får nemlig maksimal bevægelighed og grib, som sikrer dig bedre manøvredygtighed på vandet.

Selvom neopren støvlen er oplagt til sportsaktiviteter på vandet, kan den altså også sagtens anvendes til vinterbadning, kajak eller blot som badesko ved stranden. Skoen kommer med nem velcrolukning og en forstærket sål – og dermed er dine fødder i sikkerhed.

Vi anbefaler, at du køber én størrelse mindre end ved normalt fodtøj.

surfmore-split-toe-neopren-sko-2-5-mm-2
rip-curl-flashbomb-neopren-stovler-7
Bedste premium neopren sko

3. Rip Curl Flashbomb

Pris: 649 DKK

Det er ingen hemmelighed at Rip Curl er kendt for at lave blandt det bedste neopren tilbehør til vandsport på markedet. Med deres serie af Flashbomb produkter gør de ingen undtagelse, og uanset om der er tale om neopren støvlerne på hhv. 5 eller 7 mm, Flashbomb neopren handsker i 5/3 mm eller våddragten, får du et bundsolidt produkt, der holder i rigtig mange år.

Skal du dyrke vinterbadning eller surfe om vinteren, er et par Flashbomb neopren støvler fra Rip Curl det helt rette valg. Støvlen fås i enten 5 eller 7 mm, hvilket sikrer dig varme fødder – selv når det bliver RIGTIG koldt. Støvlen er designet med velcrolukning, slidstærk sål og tyk neopren. Derudover har du også indvendig forring af QuickDry materiale, som er prikken over i’et, samt en af grundene til, hvorfor dette er en neopren støvle i verdensklasse.

Er du en hardcore viking, der ikke skræmmes væk af vinter, sne, hagl og iskoldt vand? Vores bedste råd: Få fingrene i et par Flashbomb neopren støvler fra Rip Curl og surf, bad og hyg dig hele vinteren gennem – uanset om det sneer, fryser minusgrader eller hagler.

Bedste neopren sko til vinterbadning

4. PROLIMIT Flow (2.5 mm)

Pris: 379 DKK

Er du en inkarneret vinterbader, skal du naturligvis supplere din badeponcho og neopren handsker med et par gode, solide neopren sko, som kan holde dine fødder varme. Neopren støvlerne, Flow, fra PROLIMIT er den perfekte sko til vinterbadning, da den er designet med velcrostop, der gør den let at komme i og af samt sikrer dig en god pasform.

Neopren skoen er desuden unisex, så uanset om du er herre eller kvinde, vil den sidde godt på foden – så kan I som par også deles om den, win-win. Neopren skoen er. designet i 2.5 mm neopren, en stærk sål og kan anvendes alle årets dage, både til vinterbadning, men også surfing.

prolimit-flow-neopren-sko-25-mm
surfmore-neopren-sko-boern-2-mm-1
Bedste neopren sko til børn

5. SURFMORE Neopren Sko Børn (2mm)

Pris: 129 DKK

Leder du efter de bedste neopren sko til børn? SURFMORE har udviklet deres helt egen neopren sko… specifikt til børn! Her får du en sko i 2 mm neopren, slidstærke materialer og en tyk sål i gummi. Det er din sikkerhed for, at dit barn ikke bliver skåret af eventuelle skarpe genstande på stranden eller i vandet.

Neopren skoen er derudover lavet som slip-on, hvilket gør den ufattelig nem at komme i. Uanset om det er til surfing, svømning, kajak eller hygge ved stranden, får du her en super neopren sko til børn.

Hvordan har vi testet neopren sko og støvler?

Alle neopren sko i denne bedst i test er testet af SURFMORE og vandsportsentusiaster, som både windsurfer, kitesurfer, roer kajak, vinterbader og mange andre vandsportsgrene. Vi er selv surfere, har haft utallige neopren sko på siden vi startede med at surfe som 7 årig og har derfor også en stor erfaring med bevægelseshed, pasform, samt hvilke neopren sko som går bedst til hver sin vandsport. Læs med i vores test af de bedste neopren sko på markedet, og bliv meget klogere på dit køb.

FAQ – Ofte stillede spørgsmål om neopren sko

Hvad er neopren sko?

Hvad neopren sko helt specifikt er, ligger meget i ordet. Det er en sko eller støvle af neopren, som du har på fødderne – og den er dermed oplagt til at være i kontakt med vand.

Hvorfor skal jeg bruge neopren sko?

Er du en aktiv surfer eller vinterbader, er et par gode neopren sko oplagte. Neopren sko skåner både dine fødder, men giver også et godt greb på dit surfboard.

Kan jeg bruge neopren sko til vinterbadning?

Du kan sagtens bruge neopren sko til vinterbadning, og de gør sig faktisk perfekt til denne sportsgren. Når du vinterbader, bevæger du dig oftest ud på stranden og med et par neopren sko. kan du ovenikøbet skåne dine fødder for sten og eventuelle skarpe genstande.