Svømmevest til voksne - vest til sup - Surfmore - 2

Hvordan transporterer jeg bedst muligt mit SUP board?

Rigtig mange transporterer løbende deres surf boards rundt omkring i Danmark – uanset om det er oppustelige SUP boards eller faste hard SUP boards. Nogle har deres SUP boards liggende i bilen, mens andre har et hyggeligt sommerhus, hvor boardet kan ligge, mens det ikke er i brug. Der er mange måder at transportere sit SUP board på. De fleste hjælper hinanden med at løfte sammen, mens andre vælger at investere i en vogn til paddleboard til transport af udstyret.

 

Hvad gør jeg, hvis mit paddleboard er tungt?

Nogle SUP boards kan have tendens til at være en smule tunge i konstruktion grundet billigt materialevalg, eller hvis det er et fast hard SUP board. I sidste ende kan det blive tungt med sådan et board, hvorfor mange gerne vil undgå at løfte for meget på det.

Det er der heldigvis en løsning på. Vores vogn til paddleboard er hurtig og nem til transport af boardet, og er derfor den oplagte følgesvend, når du skal på SUP.

Hvis I har flere boards og er afsted som familie, så kan I også bruge vores kajakvogn (blanding af SUP og kajakvogn), hvor du kan transportere flere boards af gangen eller en masse udstyr. Du kan også bruge den til kajak, kano og endda luftmadrasser og badedyr, som du gerne vil have med til stranden. SUP board vognen gør transporten fra sommerhuset, bilen eller et helt tredje sted meget nemmere for alle.

Hvad skal jeg være opmærksom på ved paddleboard transport?

Når du transporterer dit SUP board er der flere ting, som du bør være opmærksom på. Uanset om du har et oppusteligt SUP board eller et klassisk glasfiber board, bør du altid værne om transporten af det. 

Et glasfiber board tåler ikke at blive tabt, eller slået med sten eller mod andre hårde overflader. Et oppusteligt board er langt mindre skrøbeligt overfor stød og sten, men tåler stadig ikke skarpe genstande, da dette kan beskadige overfladen og i værste tilfælde slå hul i boardet. 

Du skal derfor være opmærksom på, at du løfter det rigtigt, og at det ikke slæber mod sten og andre skarpe genstande. Mange har tendens til, at bagenden af boardet kan slæbe mod sten, da boardet er tungere i bagenden. Vær opmærksom på, at du løfter boardet, således ingen af delene bliver slæbt mod sten.

Vi håber, at dette indlæg gjorde dig meget klogere på SUP board transport, og hvordan du gør det mest effektivt samt sikkert. God fornøjelse med Stand Up Paddling – vi ses på vandet!