CYBER MONDAY 202

02.12.24

Vil du have vores Cyber Monday tilbud som den første?

Cyber Monday hos SURFMORE

Var du uheldig og fandt ikke det, du ledte efter under Black Week og Black Friday? Så er der faktisk en god sandsynlighed for, at du finder det til vores Cyber Monday. Cyber Monday er altid en mandag og ligger ugen efter Black Friday. Er du på udkig efter et godt tilbud, er det en FED dag for dig! Cyber Monday er i sig selv en stor tilbudsdag, og her vil du møde unikke tilbud, der først kommer online, når Black Friday er slut – og der kan faktisk godt dukke noget helt specielt op, selvom du troede, at alle vores BEDSTE tilbud var forbeholdt Black Friday.

Du har måske allerede brugt længe på at forberede dig til gode Black Friday tilbud, men brug lidt ekstra forberedelsestid for til Cyber Monday er der også besparelser at hente hos SURFMORE. 

 

Køb dine julegaver på Cyber Monday 

Cyber Monday er en oplagt dag at få styr på alle julegaveønsker, hvis ikke du nåede det til Black Friday. Her vil du ofte opleve en mindre stressfuldt shopping dag, da de fleste har været ude til Black Friday og købe alle de gode tilbud. Men det betyder selvfølgelig ikke, at der ikke også er gode tilbud at hente på Cyber Monday – i hvert fald ikke hos SURFMORE. Hos os finder du nemlig stadig unikke tilbud på Cyber Monday, så du kan få styr på alle de gode julegaver til familie, venner og kærester.

 

Hvad kommer på tilbud hos SURFMORE på Cyber Monday 2024?

Måske ved du det allerede, men hos SURFMORE har vi et kæmpe sortiment af udstyr og tilbehør til surfing, skating og snowboarding/ski. Det er dog ikke det eneste vi har, for vi dækker også et bredt udvalg af produkter til vinterbadning, svømning i åbent hav og meget meget mere. Uanset om du er på udkig efter et nyt SUP board, neopren til vinterbadning eller et løbehjul til at lave tricks, har vi uden tvivl et godt tilbud i ærmet.

Se vores mange kategorier der fyldes op med gode Cyber Monday tilbud, hvor du uden tvivl finder det, du mangler, hvad enten det er til dig selv, dine nærmeste eller julegaverne, der skal ordnes. Vi sørger for at vise dig de bedste Cyber Monday tilbud, så du bare skal lægge i kurven. Vi kommer også med masser af nyheder og best sellers, der er på tilbud netop på denne dag – så hop ind på SURFMORE.dk, og gøre et kup til Cyber Monday!

Hvad er Cyber Monday?

Cyber Monday er faktisk en af de største shoppingdage i verden, og er en udsalgsdag, der altid kommer mandagen efter Black Friday. Derfor ved du også, at når det har været Black Friday, kan du forvente gode tilbud på den kommende mandag.

Cyber Monday opstod ved, at Black Friday egentlig var “forbeholdt” fysiske butikker, dvs. der ikke var nogen gode tilbud at hente online under Black Week og Black Friday. Det var ærgerligt for de, som havde langt til fysiske butikker, hvorfor ideen bag Cyber Monday opstod. Mange webshops ville gerne have en bid af denne kage, og indførte derfor Cyber Monday i 2005, som kunne give dem en del af salget. 

I dag afholdes der både Black Friday og Cyber Monday i fysiske, såvel som online butikker.

 

Hvorfor er Cyber Monday hos SURFMORE en af de bedste dage?

Hos SURFMORE giver vi den altid fuld gas, uanset om det er Black Friday, Cyber Monday eller julesalget, der står for skud. Vi gør ingen undtagelser, og ønsker udelukkende at give dig god service, VILDE tilbud og en god brugeroplevelse. Cyber Monday er ingen undtagelse, og er du på udkig efter et bestemt produkt, finder du garanteret et godt tilbud, som kommer dig tilgode. Kig derfor forbi hos SURFMORE.dk på Cyber Monday, og gør en god handel!

 

Hvornår starter Cyber Monday 2024?

Cyber Monday finder sted hvert år, og i år 2024 starter tilbudsdagen d. 02 decembr. Cyber Monday er altid mandagen efter Black Friday, og er en nem måde at huske den store udsalgsdag på. Dato for Cyber Monday lander derfor lige inden december måned, og er en oplagt mulighed for at købe gode julegaver ind til favorable priser.