BLACK FRIDAY 2024

Vi starter BLACK WEEK d. 24 november kl. 15:00

Dag(e)

:

Time(r)

:

Minut(ter)

:

Sekund(er)

Tilmeld dig vores VIP Black Friday liste

Black Friday hos SURFMORE

Black Friday 2024 starter fredag d. 29 november, hvor vi omdanner SURFMORE til et univers af vanvittige tilbud.

Det betyder, at du finder ekstremt gode tilbud, uanset om du er ude efter udstyr til surf, skate eller ski og snowboarding. Det samme gælder selvfølgelig vores store udvalg af neopren, tøj og andet tilbehør som f.eks. vinterbadning udstyr og ja, vi kunne blive ved.. Dette er din chance for at score gode priser på SURFMORE produkter, men også alle de andre kendte mærker, som du kender!

Står du og mangler noget, er der højst sandsynligt tilbud på det. Vær derfor klar og forbered dig, for Black Friday 2024 hos SURFMORE bliver et brag af en fest!

Danskernes lyst til nethandel er eksploderet, og det har aldrig været nemmere at handle på
nettet med nogle få klik. Produktinformationerne hos os er tilgængelige, og det gør det attraktivt for
rigtig mange at gøre købene online og få dem leveret dagen efter.

SURFMORE er ingen undtagelse, og vi gør os umage med at gøre det nemt for dig at handle online hos os – både ved at skabe synlighed, formidle viden om produkterne og være tilgængelige, hvis du skulle have brug for rådgivning.

 

Blod på tanden

Vi har år efter år slået rekorder under Black Friday og Black Week, hvorfor vi i år skruer ekstra meget op for tilbuddene. Vi ønsker, at Black Friday 2024 på SURFMORE skal blive den bedste dag, når det gælder udsalg og tilbud. Vi præsenterer dig for ET HAV af produkter på tilbud, og håber, at du bliver rigtig glad for shoppingoplevelsen.

Vi har brugt størstedelen af året på at finde og indsamle de bedste Black Friday til til dig, så du kan få de bedste produkter til spotpris. Tilbuddene kommer på tværs af alle vores kategorier, der omfatter mere end +1.000 produkter inden for surfing, skating, snowboarding og ski, men også tøj, vinterbadning udstyr og alt det, der hører sig med på disse områder. Vi glæder os til at byde dig velkommen til Black Friday 2024 fredag d. 29 november på SURFMORE.dk.

Black Friday hos SURFMORE kræver planlægning

Der er mange, som planlægger deres Black Friday og Black Week meget nøje, og det er der god grund til. Du kan roligt lave lister, undersøge priser på forhånd, for så har du lavet størstedelen af forarbejdet til den store tilbudsdag, når Black Friday endelig starter.

Vi anbefaler derfor, at du i god tid undersøger hvilke produkter, du specifikt leder efter. Kig eventuelt også gerne efter størrelser, farver og andre modeller, så du ved hvad mulighederne er.

Når Black Week og Black Friday endelig slår til på SURFMORE, er du hurtig til at finde de rigtige produkter og lægge i kurven.

Køb julegaver på Black Friday hos SURFMORE og spar penge

Som du godt ved, vender julen tilbage hvert år, men alligevel er vi altid nogen, som er sent ude og ender med at købe julegaver i sidste øjeblik (bl.a. os selv hos SURFMORE). Derfor får du her en venlig meddelser.. Køb dine julegaver på Black Friday og spar en stor bunke penge – og så er du ovenikøbet ude i god tid, har styr på gaverne og skal ikke stresse over det i sidste øjeblik.

Igen er der rig mulighed for at lave nogle røverkøb, så du kan glæde din familie med gode gaver. Det er naturligvis også helt ok, at købe en eller flere julegaver til sig selv under Black Friday.

Tålmodighed

 Black Friday er årets største handelsdag og mange virksomheder kæmper med et enorm
serverpres. Det kræver oftest, at der skal optimeres på hjemmeside og webshop og samtidig er der fuld gang på lageret med at pakke varer.

Dette gælder også hos SURFMORE, og føler du ikke, at tingene går i samme tempo som normalt, er det fordi vi er pressede. Det beklager vi, men gør vores bedste for at gøre din oplevelse bedst mulig.

Retur og bytteregler

Er du en af dem, som handler stort ind på gode tilbud på Black Friday, og regner med at bruge købene som
julegaver, bør du kigge på vores retur og bytteregler.

Hos SURFMORE bytter vi naturligvis Black Friday købene, så du også kan handle dine
julegaver trygt og til Black Friday priser. Vi giver hele 100 dages returret, så du har fint med tid til at returnere dem.

Bemærk dog venligst, at hvis du ønsker at benytte returret, skal du selv betale for fragten tilbage til webshoppen. Læs mere om vores returret og handelsbetinglser.

Leveringstid

 På mærkedage som Black Friday sælges rigtig mange varer til stærke priser. Derfor kan vi godt opleve massivt pres på alle områder. PostNord og GLS kæmper samtidig en kamp om at levere pakkerne hurtigst muligt, så du kan få dine varer i god tid.

Vi gør vores bedste hver dag, også under Black Friday, og bestræber os på at levere din bestilling i løbet af 1-3 hverdage sammen med vores dygtige lagerfolk og logistikpartnere.

Alle forsendelser fra SURFMORE sendes med GLS til nærmeste pakkeshop, så du kan afhente dine nyindkøbte Black Friday tilbud hurtigst muligt.

black-friday-surfmore-tilbud-billede

Vores lager fyldes op med Black Friday tilbud, men først til mølle!

Tilbuddene på Black Friday bliver revet væk og tidligere erfaring fortæller os, at det pludselig kan gå RIGTIG stærkt, når der kommer gode tilbud på SURFMORE. Du skal ikke være stresset ved at handle ind, men det kan virkelig godt betale sig at være klar og lave forberedning, så du lige nøjagtig ved, hvad du skal gøre på dagen.

Vi anbefaler, at du holder dig opdateret, så du er klar på Black Friday tilbuddene hos SURFMORE. Alting går ekstremt stærkt både i Black Week, men også på den store udsalgsdag, Black Friday. Vores tilbud gælder kun så længe laver haves, hvorfor du skal være klar på tasterne.

Hvad er Black Friday?

Black Friday startede oprindeligt i Danmark i 2013, men har eksisteret siden 1960’erne, og netop denne dag har lige siden været den største og mest travle shopping dag i USA. Der findes også flere videoer og billeder af, hvor “voldsomme” Black Friday kan være i USA, hvor tusindevis af mennesker slås om de bedste tlbud.

Sidenhen har det også vist sig, at konceptet er noget, som vi danskere kunne forstå og lide, hvorfor det også hurtigt er blevet en succes i Danmark. Transaktionerne fra Dankort, MobilePay, m.m. bugner, og mange webshops oplevede en stigning i salget, så hvorfor ikke?

Der findes ved siden af Black Friday også Black Week, som bl.a. er for at sprede salget ud over flere dage. På denne måde kan webshops nemmere håndtere det store og stigende pres på salget af varer og sørge for, at de får flere varer ud hurtigst muligt til de købende kunder. I sidste ende bliver det mere håndterbart for alle partnere.

Hvorfor holder vi Black Friday og Black Week hos SURFMORE?

Black Friday er en amerikansk tradition, men gennem de senere år er det virkelig vokset herhjemme. Rigtig mange danskere bruger Black Week og Black Friday på at gøre nogle af årets største indkøb. Det er altså disse dage hvor du har mulighed for, at gøre store besparelser på julegaverne eller det sidste nye fjernsyn.

Måske har du gennem hele sommeren overvejet nogle bestemte neopren støvler, badeponcho, SUP board, skateboard eller et par ski til skiferien. Rigtig mange af disse produkter er nedsat på Black Friday, og derfor er det en eminent mulighed for, at gøre nogle rigtig gode handler på denne dag.

Hvilken dato er Black Friday 2024?

Black Friday 2024 starter fredag d. 29. november kl. 00:00, hvor tilbuddene bliver frigivet. Hos SURFMORE åbner vi dog op for Black Week allerede d. 24. november, hvor du også får mulighed for at købe gode produkter til vanvittige priser.