Vi elsker vi naturen, vandet og de omgivelser jorden byder på ekstremt meget! Vi ved, hvordan oplevelser i naturen kan gøre et liv til forskel, styrke hverdagen og generelt skabe et bedre liv – og lige præcis med et vildmarksbad, kan du opnå alle disse effekter på samme tid.

Med et vildmarksbad, uanset om det er dyrt eller billigt, får du muligheden for at nyde naturen under åben himmel på en afslappende og befriende måde, og så kan du ovenikøbet få oplevelsen med gode venner, familie og kæreste.

Oversigt af de bedste vildmarksbade i test

black-deluxe-vildmarksbad-glasfiber-thermowood

Bedste vildmarksbad

1. Vildmarksbad Deluxe 200 (Indbygget Ovn) – Black Edition

Pris: 31.999 DKK

Med dette vildmarksbad i den flotte, sorte farve, får du et ekstremt godt og luksuriøst vildmarksbad med indbygget ovn. Vildmarksbad Deluxe 200 i black edition med indbygget ovn byder bl.a. på en brændeovn i rustfri stål og 2 meter skorsten med beskyttelsesgitter. Det betyder, at du hurtigt kan få varmet vildmarksbadet op, hoppe i og nyde det – og når ja, at der også er 100% styr på sikkerheden.

Ikke nok med det, kommer dette vildmarksbad også med udvendigt materiale af thermowood og en indsats lavet i sort glasfiber. Det malede og olierede thermowood træ, giver et ekstremt flot look, hvorfor du opleve, at dette vildmarksbad passer ind i alle sammenhænge, uanset om det er i haven, på terrassen eller et tredje sted.

Vildmarksbad Deluxe 200 med indbygget ovn i black edition kommer derudover også med indvendige bænke, udvendige trapper og bundaftap.

 • Diameter: 200 cm
 • Højde: 110 cm (indvendigt: 98 cm plus karm)
 • Liter: 1250l

Bedste billige vildmarksbad

2. OFURO Vildmarksbad Deluxe Thermowood med ekstern ovn

Pris: 23.499 DKK

OFURO Vildmarksbad Deluxe i thermowood med ekstern ovn har en opvarmningstid på 1-1,5 timer og er fremstillet i et klassisk, flot, vildmarksbad design. Vildmarksbadet passer ca. til 2 personer og er fremstillet med grå glasfiber indsats, og er lavet i varmbehandlet thermowood træ uvendigt. Det giver vildmarksbadet et ekstremt flot finish, som både passer ind i haver, tæt ved vandet eller på terrassen.

OFURO vildmarksbadet er et af de bedste vildmarksbade til to personer med udvendig brænovn, der yder 30 kW, er fremstillet i rustfrit stål (AIS304) og kommer samtidig med 2 meter skorsten og regnhat.

 • Liter: 800 l
 • Udvendig bredde: 120 cm
 • Udvendig længde: 190 cm
 • Indvendig glasfiber mål: 110 x 180 cm
 • Bænk mål: 28 x 40 cm
ofuro-vildmarksbad-deluxe-thermowood-ekstern-ovn
vildmarksbad-hexagonal-deluxe-xl-240-no-background

Bedste premium vildmarksbad

3. Vildmarksbad Deluxe Hexagonal XL 240

Pris: 44.499 DKK

Vildmarksbad Deluxe Hexagonal XL 240 er et stort vildmarksbad med indbygget brændeovn, der skaber en hyggelig atmosfære og kan have mellem 6-8 personer siddende i. Med dette store vildmarksbad får du en indvendig ovn, der hurtigt varmes op med SMARTHEAT (ca. 2 timer fra 8-37 grader).

Vildmarksbad Deluxe Hexagonal XL 240 kommer med grå glasfiber kerne, isoleret cover samt en tilhørende trappe, så du har nem adgang til badet. Den indvendige brændeovn er lavet i rustfrit stål (AISI304) og god benplads, så alle kan være der. Derudover kommer det også med. 2meter skorsten og beskyttelsesgitter for ekstra sikkerhed samt afløb på den udvendige side.

 • Udvendig mål: 260 cm
 • Indvendig mål: 240 cm
 • Højde: 190 cm
 • Udvendige materialer: Varmebehandlet grantræ, thermowood, 18 mm
 • Indvendige materialer: Kraftig glasfiber kerne i grå
 • Inkl. isoleret cover

Hvordan vælger jeg det rigtige og bedste vildmarksbad?

Når du skal vælge et vildmarksbad, er der flere faktorer, som du bør overveje. Det er nemlig ingen nem proces, det ved vi godt, og samtidig er det et dyrt produkt, hvorfor det er rart at købe det rigtige første gang. Du kan blandt andet kigge på følgende, når du skal finde det bedste vildmarksbad:

Størrelse: Alt efter hvor mange mennesker I er, som skal sidde i badet, bør I vælge et, som passer til jer. Er I kun to, kan I derfor med fordel vælge et vildmarksbad til 2 personer, men er I en hel familie eller får ofte venner på besøg, bør I vælge en større størrelse til 5-8 personer.

Materiale: Vildmarksbade kommer i mange forskellige materialer, men som oftest i træ, plastik og glasfiber. Gør dig derfor gerne overvejelser inden om, hvad du foretrækker og vælg den type materiale, der passer bedst til dig og de omgivelser, som vildmarksbadet skal stå i.

Funktioner: Dette kan f.eks. omhandle hvorvidt vildmarksbadet er lavet med indvendig ovn eller udvendig ovn, men også om der er integrerede sæder, om det kommer med en trappe, men også andet som termometre, drikkebægre og mere.

Pris: Gør dig gerne tanker om, hvor meget et vildmarksbad må koste og find derefter en model, der passer til dine økonomiske og personlige behov.

Vildmarksbade med ovn for luksus og hygge

Et vildmarksbad med ovn kan give en enorm følelse af luksus og det er ikke uden grund, for hvem vil ikke gerne sidde i åben natur og mærke det varme vand omkring sig? Vi vil i hvert fald godt! Disse bade opvarmes på effektiv vis af en træ- eller gasovn, som giver dig mulighed for at nyde det varme vand i længere tid, selv når det er Januar måned og der falder sne ned.

Vi ved godt, at vildmarksbade er forholdsvis dyre at købe, men de er samtidig lavet i gode og holdbare materialer, hvorfor du sjældent ender med at have mere end ét vildmarksbad gennem dit liv.

vildmarksbad-deluxe-oe-200-fiberglass-intern-ovn

Find de bedste vildmarksbade på SURFMORE.dk

Uanset om du leder efter et komplet, luksuriøst vildmarksbad med indvendig ovn eller en mere budgetvenlig model uden ovn, finder du et bredt sortiment på vores webshop. Vi har alt i vildmarksbade, men også alternative løsninger som f.eks. isbad kar, koldtvandskar og meget mere til.

Udforsk vores sortiment af vildmarksbade, og find din egen personlige favorit. Har du nogen eventuelle spørgsmål til et af vores bade, sidder vi klar til at hjælpe dig på bedste vis.