Er du på jagt efter adventsgaver til børn, så læs med og se vores bedste forslag til et par billige, men gode adventsgaver til børn. Du kan jo selv vælge om det skal være en lidt større adventsgave hver søndag eller om der skal være en lille kalendergave hver eneste dag i december.

Sidder du og tænker over, hvad du mon skal finde på, så er du ikke den eneste.

Mange forældre sidder med tvivl og spørgsmålstegn i november, og overvejer de gode muligheder for en kalendergave. Vi har samlet en lille guide og et par af vores bedste forslag.

 

Adventsgaver til børn under 199 kr.

numsekaelk-roed

Numsekælk i rød

Pris: 79 kr.

En numsekælk vejer ingenting og er nem at have med i skolen eller fritidsordningen. Numsekælken kan bruges af alle børn og er rigtig sjov på kælkebakken. Barnet kan nemt gå med den, og den er samtidigt skide skæg, selv på dage med kun en smule sne! Er numsekælken kan du se vores andre kælke til voksne og børn, men også babykælke her.

Numsekælken er oplagt som adventsgave, og kommer i mange forskellige farver – se også numsekælk i orange, og numsekælk i grøn.

K2 All Mountain Skisokker Børn (2pack) Grå/Gul/Rød

Pris: 149 DKK

Uanset om I står, og skal på skiferie i år eller ej, så er et par lækre strømper altså noget, der kan bruge. Især til børn som er meget ude, kan have utrolig meget glæde af skistrømper med høj performance og varme.

Disse skisokker til børn er oplagt til dage på kælkebakken, fritidsordningen eller den lokale legeplads og selvfølgelig på skiferien.

K2 All Mountain kommer i flere farver og størrelser – se også K2 All Mountain Skisokker Børn i navy/grå/roy

k2-skisokker-all-mountain-2-pack-grey-yel-red-boern
surfmore-badeponcho-boern

SURFMORE Badeponcho

Pris: 199 DKK

En badeponcho kan bruges til vinterbadning, men også sommerferie, og som et stort håndklæde efter et bad. Børnene elsker badekåben!

Se hele vores udvalg af badeponcho til børn og voksne her.

Cold Softshell Handsker Junior

Pris: 155 kr.

Lækker varm softshell handske til drenge og piger. Handsken er varm, tætsiddene og oplagt til dage udenfor.

Handsken fås i flere størrelser og er hurtigtørrende, så I kan være klar til næste dag udenfor. Brug dem på legepladsen, dagligdag eller som skihandsker.

cold-softshell-handsker-junior-marine

Hvornår skal jeg give adventsgave til børn?

Du kan nok huske det. Følelsen af december og adventsgaver – og selvom du måske i dag er voksen, er det noget de fleste ikke har glemt.

En adventsgave bliver efter traditionen giver på den 4. søndag i advent. Det er de sidste 4 søndage op til juleaften.

 

Adventsgaver til børn giver en hyggelig stemning

Mange forældre foretrækker adventsgaver hver søndag. Som forældre får i mulighed for at finde en lidt større ting og samtidig forlænger man søndagen en smule.

En gave hver dag i hverdagene kan godt blive stressende for alle parter. Derfor er det for de fleste forældre nemmere med en gave hver søndag.