Svømmevest til voksne - vest til sup - Surfmore - 2

Har jeg brug for en vandtæt taske, når jeg er på vandet?

Uanset hvilken vandsport eller aktivitet du dyrker, kan du ofte få behov for at have forskellige ting med. Det kan være alt fra tørt tøj til mad og drikke. Man har selvfølgelig brug for, at det holder sig tørt hele turen igennem, hvis man nu skulle ende på hovedet i den store balje. Der er heldigvis en løsning på, nemlig en vandtæt taske eller drybag, som de også kaldes.

 

Vandtætte tasker og drybags til SUP

Hos SURFMORE gør vi meget ud af at sørge for, at der er tænkt over alle detaljer, så produkterne opfylder alle behov, som man skulle have, når man er på vandet. 

En vandtæt rygsæk, drybag eller taske er et af de behov, som du måske ikke vidste, at du havde. Der er i forvejen mange ting, som man skal have i hænderne, når man tager afsted. En vandtæt taske fungerer præcis som en almindelig taske, som du kan have på ryggen. Den giver dig derfor frie hænder til at løfte dit board og andet tilbehør i vandet. Se blandt andet vores SURFMORE Vandtæt Rygsæk.

Du kan altid sætte tasken fast foran på dit paddleboard, når du er kommet op eller blot behold den på ryggen. Hvis du har et barn eller endda en hund foran på boardet, så kan det være en fordel at beholde den på ryggen, så der er mere plads.

Den vandtætte taske er selvfølgelig vandtæt, og den har endda en ekstra lomme, som du kan lægge din telefon i. Så rasler den ikke rundt i tasken sammen med vandflasker og andet, som du skulle have deri.

Den klassiske drybag fra SURFMORE

Du kan også vælge at tage en klassisk drybag med på ryggen. Vores drybag har et klassisk og velkendt design, som er brugervenligt og passer til de fleste behov. Den har også en strop, så du hurtigt kan smide den over skulderen. Den er dog ikke så behagelig at have på ryggen i flere timer, ligesom vores rygsæk, og den egner sig derfor lidt bedre til at sidde foran på boardet. 

Man kan få vores drybag i to forskellige størrelser, hhv. 10 og 20 liter. Størrelsen afhænger af dit behov. Hvis du blot skal have en telefon, vandflaske og en muslibar med, har du muligvis ikke behov for mere end blot de 10 liter. Hvis du gerne vil have lidt mere med, som eksempelvis skiftetøj eller en håndklæde poncho, er 20 liter størrelsen for dig. Se begge modeller her:

Uanset hvor stor din drybag er, eller hvad du har i den, så vil det helt sikkert være tørt, når du kommer på land igen. Hvis de to ovenstående drybags fra SURFMORE ikke fangede din interesse, kan du her se alle vores drybag på tilbud.

Hvis du skulle falde i vandet og vippe boardet på hovedet, så flyder både vores drybag og vandtætte rygsæk op, så frygt derfor ikke, at den skulle forsvinde ned på havets bund.

 

Brug vandtætte tasker og drybags til al slags vandsport

Vores drybags og vandtætte tasker funktioner er bestemt ikke begrænset til SUP alene. Uanset om du elsker at sejle, windsurfe eller ro i kajak, så du kan bruge dem. Man kan nemlig hurtigt komme i en situation, hvor vejret overrasker en eller kajakken vender på hovedet, og så er det betryggende at vide, at ens ejendele er en vandtæt taske. 

Du behøver naturligvis heller ikke at have dine ting med på vandet. Du kan også sagtens efterlade dit skiftetøj, mikrofiber håndklæde og sko i tasken på stranden, så er du nemlig sikker på, at det er fri for sand og vand, når du kommer i land igen. 

En vandtæt taske kan faktisk bruges i mange tilfælde, hvor du blot har behov for at holde noget tørt. Så uanset om det er at transportere en computer fra A til B i regnvejr eller holde skiftetøjet tør på vandet, så vil du helt sikkert blive glad for taske, som du vælger.