Vi har fået scott i vores sortiment!

Måske forbinder du Scott med cykling og dette kan du også trygt gøre. Især mountainbikes og racercykler har altid været en af kæphestene i Scott og det er bestemt også denne vej den overordnede udvikling og tankegang har strejfet gennem årene. Men men men, selvom du ikke har lagt mærke til det, så er Scott vokset ekstremt meget som brand og består i dag af et kæmpe produktsortiment og distribution over hele kloden.

I dag består det amerikanske brand af en lang række kategorier indenfor cykling, løb, ski og motorsport. Scott har altid været innovativ som brand og brugt uendelige mængder penge og ressourcer på design og udvikling. Det betyder også at du får noget af markedets bedste grej når du køber Scott!

Scott er skabt af grundlæggeren Charley French og selvom han i dag er fyldt 90 er han stadig aktiv idrætsudøver. Så sent som i oktober 2019 gjorde Charley en ironman i en alder af 93…..Vildt ikke?

scott-wintersport-2024
scott-bike-mtb

Hvilke sportsgrene gør Scott sig indenfor?

Scott er et internationalt amerikansk brand som designer og udvikler produkter indenfor cykling, løb, skiløb og motorsport. Det betyder at du kan få alt fra skihjelme fra Scott, til skihandsker, rygskjold og meget mere. Dette sortiment går igen indenfor alle kategorier, så du kan være helt sikker på, at uanset hvilken aktivitet du dyrker, så kan du finde produkterne fra Scott.

Scott er kendt for kvaliteten gennem sine produkter. Scott arbejder med de bedste og sidste nye materialer, og de er samtidigt et af de førende brands indenfor sikkerhed. Dette ses blandt andet qua deres skihjelme med MIPS teknologien.

Vælger du produkter fra Scott, køber du innovation, design og grej, som er skabt til at blive brugt. Alt er gennemtestet fra A-Z og Scott er en af de førende indenfor de sidste nye teknologier i actionsports feltet. Køb dit ski udstyr fra et af de store brands og du kan være tryg.

Hvilke produkter fra Scott forhandler SURFMORE? 

Det skal bestemt ikke være nogen hemmelighed. Vi er mega stolte af at have fået Scott i hus og vi kommer til at knokle for at få Scott udbredt i landet. 

Omkring august lander hele vinterkollektionen fra Scott og det betyder at du kan finde alt indenfor udstyr til skiferien. Blandt andet betyder det, at du kan finde din nye skihjelm, skibriller og rygskjolde fra Scott. Alle modeller, farver og størrelser kommer på lager og vi garanterer dig. Du bliver ikke skuffet! Tilføj dertil en lang række tilbehør til skiferien og selvfølgelig fede solbriller i friske farver!

Scott har et helt fantastisk design og R&D team og dette kan virkelig ses. Farvekombinationerne skiller sig ud, det samme gør de mange små detaljer i blandt andet skihjelmene og rygskjolde. Alle ski goggles har unikke og inspirerende farvekombinationer. Det kan virkelig ses at scott har været i branchen gennem mange år. Du kan altid finde udstyr til skiferien som er billigere, men vi tvivler på at du kommer til at finde udstyr som er mere gennemarbejdet og testet end produkterne fra scott. Vi er imponeret og vi glæder os til at vise det fulde sortiment online.

Scott FW2024 vil være tilgængeligt online i efteråret 2024.

scott-shield-solbriller-black-matt-grey-mand
scott-airflex-rygskjold