Manerawetsuit

Hvem er Manera, og hvorfor forhandler SURFMORE deres produkter?

Manera er et mærke med rødder og ophav i det sydfranske. Det er drømmen om at surfe det meste af året i godt klima og gode forhold. Hovedkontoret er placeret få minutters kørsel fra den Franske Riviera, hvor muligheder for surfing findes året rundt. Klimaet tillader bølgesurfing det meste af året og muligheden for at få rigtig mange dage på vandet er store. Her får du godt vejr, lune temperatur og god rødvin året rundt. 

Disse faktorer har gjort det muligt at drive Manera, som en familieejet virksomhed med udvikling af neopren produkter som hovedfokus. I dag tilbyder Manera et stort sortiment af våddragter, neopren sko og støvler, gode neopren handsker i forskellige milimeter størrelse og designs, casual beklædning, neopren hætter og meget mere.

De første produkter fra det franske brand Manera er kommet på lager og vi er stolte af, at kunne offentliggøre forhandling af Manera. Manera tilbyder en lang række af performance produkter, som vil klæde dig på fra top til tå. Fælles for alle er en innovativ tilgang til materialer, 3D pasform og en holdbarhed som er længere, end hos langt de fleste andre brands. 

 

Kvaliteten i Manera produkter i top

Får du et Manera produkt i hænderne, vil du hurtigt opleve kvaliteten og essensen af slidstærke materialer. Indpakning er altid fremstillet i genanvendt papir og karton og dette har altid været et mål hos Manera. Det er ikke noget man har gjort meget ud af, at fortælle om, men det har altid ligget i bevidstheden hos familien. Miljøet er noget vi skal værne om og for alvor passe på for fremtidige generationer. 

Alt er tænkt igennem og detaljerne er nøje. Det kan virke naturligt, når man som virksomhed kan få lov at bruge tiden på at surfe og tale om materialer, men ofte er en våddragt i udvikling over flere år. Prototyperne bliver testet i alle forhold over alt p å kloden og den mængde timer som ligger i udviklingen kan virke som uendelige. Noget Manera i særdeleshed er kendt for. Her får du gennemarbejdet og testet produkter fra A-Z!

Manera bruger 3D teknologi til at skabe de bedst mulige betingelser for pasform og der bliver lavet helt op til 40 versioner af samme våddragt i prototype stadiet. Det fortæller noget om engagementet og lysten til at skabe de bedste produkter på markedet. En våddragt skal sidde tilpas og tæt til kroppen og det er bestemt ikke ligegyldigt for dig, hvordan den giver sig ud når du bruger den. Gennem 3D teknologi og scanning har det været muligt at tilpasse våddragterne endnu mere.

Her får du ikke bare en metervarer, som er produceret i tusindevis med middelmådige materialer til en høj pris, men derimod et vaskeægte surf brand med hovedfokus på materialer og pasform til en ordentlig pris.

 

Manera: Et globalt brand indenfor neopren til vandsport

Våddragterne spænder fra 2 mm sommerdragter til de helt tykke vinter våddragter som kan bruges på de koldeste dage om året. Hertil kommer der neopren sko, fleksible handsker, neopren toppe og en række helt unikke rejsetasker og boardbags. 

Manera laver selvfølgelig både gode våddragter til dame, men også våddragter designet til herre.

Manera arbejder aktivt med reducering af plast og spild i deres produktion, hvilket samtidigt betyder at alt indpakning har fokus på minimering af plast. Som årene er gået er Manera blevet et globalt brand indenfor neopren produkter. Familien er stadig den samme og udviklingen foregår stadig fra kontoret på rivieraen. 

For ejerne af Manera har det været vigtigt kun, at lade passionerede surfshops sælge produkterne. Det gør de fordi forhandlerne skal have samme passion for produkterne som familien har. Det har været essentielt i opbygning af brandet og derfor forhandles Manera kun hos udvalgte forhandlere. 

Hos SURFMORE er vi derfor stolte af dette samarbejde og glæder os til at kunne introducere dig til de sidste nye produkter fra Manera. 

manerawetsuit