Hos SURFMORE har vi udvidet sortimentet af balancecykler betydeligt. Vi vil bidrage til et sundt og aktivt liv, både for dig men også dine børn. Et sundt liv er nemlig et aktivt liv, hvis du spørger os. I denne blog vil vi komme ind på de mange fordele, som en balance cykel giver. Det er nemlig bestemt værd at overveje til sit barn.

En balancecykel, sparkecykel eller skubbe cykel?? Ja, kært barn har mange navne, men når du ser billederne af cyklen, er du nok ikke i tvivl. En balancecykel er en fremragende fysisk træning til dit barn. En balancecykel kan bruges fra barnet er 1,5 år eller 18 måneder.

Hvad siger eksperterne:

“En balancecykel giver børnene masser af sjov og ballade, og det tillader samtidigt at barnet kan tilbagelægge en større distance uden at blive fuldstændig udkørt. 

Balance cyklen er sund for hele kroppen og ikke mindst koordinations- og balancetræning. Alt i alt er en balancecykel oplagt til brug for mindre børn.”

Yedoo-onetoo-balance-cykel-rød
ripcurl-flashbomb-neoprenstøvle

Balance og koordination for barnet

En af de fine ting ved en balancecykel er, at langt de fleste børn lærer (hurtigt) at opretholde balancen intuitivt. Alle de grundlæggende principper såsom at styre og kontrollere bevægelser kommer til at sidde hele intuitivt for barnet. Det er derfor oplagt at investere i en balancecykel før overgangen til en lille cykel.

At cykle med vind i håret gennem den friske luft og natur. Langt de fleste elsker det og det er samtidigt en god form for bevægelse og kondition. Det er oplagt som forældre at præge sit barn i en retning, hvor løb og cykling bliver en naturlig del af hverdagen, uanset om det er ture på cykel til sine bedsteforældre eller det er den daglige tur på cykel til skole. Det er sundt, det styrker muskler og knogler og så forbedrer det barnets generelle ydre.

Hvorfor vælge en balance cykel?

  • Balancen opretholdes intuitivt
  • Koordinationstræning for barnet
  • Styrker museer og knogler
  • Opretholdelse af en sund livstil
  • Natur og frisk luft har aldrig skadet

 

Det gode liv er “udenfor” 

Før computeren, playstationen og telefonen blev en fast del af hverdagen, var det cyklen som var det mest brugte legetøj. Sådan er det desværre ikke mere og derfor skal man som forældre være med til at sørge for at børnene kommer udendørs. Det gælder, hvad enten det handler om at komme ud på skateboard, rulleskøjter eller af sted på balancecyklen. Et aktivt liv er nemlig sundere.

yedoo-balance-cykel