Hvad er en sunstick, og hvorfor er den ideel til solbeskyttelse?

En sunstick er en vandafvisende UV-beskyttelse, som kan bruges til det, vi kalder de “kritiske” punkter. Det er blandt andet ansigtet og særdeles næsen, hagen og omkring øjnene. Det er typisk disse steder på kroppen, du nemt bliver solskoldet.

Hos SURFMORE forhandler vi den velkendte sunstick fra Aloha Care, som er  vandafvisende med faktor 50. Dette gør sunstick ideal til surfing, kitesurfing og mange andre action sportsgrene på vandet. Dyrker du vandsport og er udsat for høj UV? Så er en sunstick et must have!

aloha-sun-stick-spf-50

Sunstick fra Aloha Care

Pris: 119 DKK

En sunstick fra mærket, Aloha Care skaber en form for lag eller skal til dit ansigt. Det beskytter altid din hud mod skarpe UV- stråler og du kan dermed nemmere være aktiv i solen. Samtidigt er produktet nemt at bruge og det gør det til et af de mest populære produkter på markedet indenfor UV beskyttelse til vandsport.

Alle sun sticks fra Aloha care er fremstillet med naturlige ingredienser og er nemme at påføre.

Sunstick fra Sun Bum

Pris: 145 DKK

For nogle er solcreme og sun stick en religion. Nogle sværger til bestemte mærker, mens andre skifter løbende. Det er ingen hemmelighed, men solcreme er efterhånden blevet bekostelig, hvis du leder efter bestemte mærker. Omvendt bør det også koste lidt, at beskytte sin hud mod solens stråler.

I dag findes mange forskellige mærker indenfor sun sticks. Nogle af de mest populære mærker på markedet, og som samtidigt er til at betale, er blandt andet den mega populære Sun Stick fra Sun Bum. Denne sun stick har en faktor 30 og lang holdbarhed. Dertil er produktet velegnet til vandsport og strandture.

Sun Bum Sun stick er populært og lækkert, men Aloha Care er særdeles kendt for deres sticks som sælges over hele verdenen. Du mixer selv valget af farver og det gør dem blandt andet også populære, da du nemt kan blande farverne.

 

sun-bum-sunscreen-face-stick-spf-30

Hvad er fordelene ved at bruge sunstick til beskyttelse mod solen?

En væsentlig fordel ved sun stick er, at den er nem at bruge. Udover at være nem, er den også vandafvisende og det gør den idéel og oplagt til dig, som er aktiv på vandet. Det kan være, at du står på wakeboard eller oppustelig paddleboard. Det kan også være at du roer i din oppustelige kajak eller noget helt tredje. En sun stick er næsten uundværlig for dig som er på vandet, når vejret tillader det.

En sun stick fra Aloha Care har mange fordele. Vi skal ikke lyde som store “sælgere”, men alle som benytter sun sticks fra Aloha er overrasket over, hvor nemme de er at bruge, og det fortæller altså ikke så lidt. En aloha sun stick er bare win-win og way to go!

En sun stick er nem at bruge. Den er nemt at have med og så er den bare utrolig let at påføre huden. Du kan nemt smøre den på næsen, hagen, ørerne og samtidigt dyppe den forsigtigt ud i ansigtet. Det gør den utrolig smart og ikke mindst praktisk!

● Alle sunsticks fra Aloha Care har faktor 50, hvilket giver en høj UV beskyttelse
● Vandafvisende
● Fremstillet organisk og i naturlige materialer

En guide til valg af den rigtige sunstick til din hudtype

En sun stick påføres nemt de kritiske punkter i ansigtet. Sammenlignet med mange andre solcremer, er Aloha Care sun stick vandafvisende og oplagt til vandsport. En sun stick er derfor mere eller mindre et must-have hvis du elsker at være ude gennem sommeren og især på vandet.

Er du til windsurfing, kitesurfing eller paddleboarding, så er en sun stick nærmest lavet til dig. En sun stick er nem at bruge, den er praktisk og den beskytter din hud mod solens skarpe stråler.

Den store forskel ligger i at produktet er fremstillet i naturlige ingredienser og med høj faktor. Det beskytter din hud i høj grad, og du kan dermed koncentrere dig om at være på vandet.

Sådan anvender du en sunstick for optimal beskyttelse mod solen

Før du bruger en sun stick er det vigtigt, at din hud er tør. Huden skal ikke være våd eller fugtig, da en sun stick dermed ikke kan trænge ind i huden. Sørg derfor for, at din sun stick påføres huden inden, at du skal ud i vandet. Dette giver dig de bedste betingelser for optimal brug af din sun stick.