Svømmevest til voksne - vest til sup - Surfmore - 2

Balanceboard til træning af surf, ski og skate: Hvad kan det gøre for mig?

Man kan ikke komme udenom, at det kræver balance at stå på paddleboard, skateboard eller snowboard og ski. Disse sportsgrene aktiverer hurtigt din balance og dine muskler, og selv muskler, du måske ikke har mærket i lang tid. Er du en af de, der elsker at cruise rundt på dit cruiserboard eller longboard, kan et balanceboard faktisk være en stor hjælp, når det gælder træning af din balance.

Vi har hos SURFMORE udviklet vores eget balancebræt eller balanceboard, som det også kaldes. Du kan se vores SURFMORE Balanceboard her, og bliv meget klogere på, hvad det er for en størrelse herunder.

 

Hvad er et SURFMORE Balanceboard?

Vores surf balancebræt er helt grundlæggende et board med et rør under. Du har sikkert set lignende før, og det kommer derfor heller ikke som en overraskelse, at det handler om at stå på boardet og holde balancen på bedste vis. 

Det er en simpel, men utrolig effektiv træningsmåde. Balanceboardet er nemlig med til at vedligeholde eller træne din balance, så du bedre kan stå på dit SUP board, surfskate eller andet. Selvom det måske ikke lykkes i første hug, vil du løbende blive bedre og mere sikker.

Vi har med tiden udviklet og designet flere balanceboards til træning af balancen, hvorfor du nu også kan få vores balanceboards i en pro model. Se dem her:

 

Derfor skal du bruge et balanceboard

Din balance er nemlig essentiel for, at du kan udvikle dine evner – uanset om det er SUP surfing, traditionel surfing på surf boards, skating eller snowboarding og ski – og derfor skal du også holde den ved lige. I visse perioder kan det være, at du ikke har mulighed for at komme ud på vandet med dit SUP board, og så kan du træne dine balance derhjemme i stuen i stedet for. Du kan endda gøre det foran fjernsynet.

Efteråret og vinteren kan være lang i Danmark, og den hårde sommertræning kan hurtigt forsvinde, hvis ikke man holder det ved lige. Desuden er din balance og aktiveringen af dine muskler i kropper også vigtigt i din dagligdag, og du vil forhåbentlig også kunne bruge boardet som et godt afbræk efter en lang dag på kontoret.