Vi ved det godt.. Det er ingen nem opgave, at skulle vælge en den rette elektriske SUP pumpe til sit oppustelige paddleboard. Det er for den sags skyld heller ikke nemt at vælge en manuel SUP pumpe eller paddleboard, men vil du gerne i gang med sporten, skal det jo selvfølgelig gøres. Du har nok allerede lagt mærke til det, men ja, der findes et stort udvalg af forskellige pumper til SUP – både elektriske og manuelle SUP pumpe. Vi vil i dette indlæg forsøge at gøre dig klogere på valget af den bedste elektriske pumpe til SUP, så du kan få mere tid på vandet og færre tid på land med at pumpe dit oppustelige SUP board op.

Hvad er det smarte ved en elektrisk pumpe til SUP?

Der er flere fordele ved at vælge en elektrisk pumpe til dit SUP board. En elektrisk pumpe fjerner besværet med at pumpe dit oppustelige SUP board op med en klassisk håndpumpe. Du vil kunne komme langt hurtigere på vandet med dit SUP board, og i løbet af få minutter vil el pumpen være i gang med at fylde luft i boardet. En elektrisk SUP pumpe startes ved få tryk, og derefter er den i gang med at fulde luft i det oppustelige paddleboard.

Mens din el pumpe er i gang med at fylde luft i boardet, kan du bruge tiden på at komme i våddragten og få låst bilen af, inden du skal på vandet. Her kommer den elektriske sup pumpe virkelig til sin store gavn! Du slipper alt bøvl og besvær med at pumpe – og så kommer du ikke op at svede. 

En elektriske SUP pumpe er nem at tilsluttes til bilens (12V) eller ved benyttelse af det eksterne elektrisk pumpe til SUP batteri.

På især mange af de billige SUP boards tager det lang tid at pumpe. Oftest kommer billige boards med en billig produceret pumpe, som kan være evigheder om at pumpe op. Derfor er det helt forståeligt, at du næsten ikke magter at finde pumpen frem og pumpe boardet. Det forstår vi udmærket og derfor mener vi også at du bør se på enten vores SURFMORE HP2 pumpe eller en af vores SUP el pumper. Der findes dog stadig mange gode håndholdte pumper, som rent faktisk giver et godt tryk. Vores HP2 pumpe virker begge veje og giver et rigtig godt tryk i boardet. 

 

Elektriske pumper til SUP kan tilsluttes bilen

En elektrisk pumpe tilsluttes 12V stikket i din bil, og nogle el pumper tilbydes også med et eksternt batteri som kan oplades og bruges i en almindelig stikkontakt. Vores SURFMORE elektrisk SUP pumpe 20 PSI kan bruges med et eksternt batteri. Et batteri til SUP pumpen er ikke bare smart. Den spare dig også for en masse bøvl og besvær. Blandt andet slipper du for at bruge 12V stikket i din bil. Et eksternt batteri kan oplades og tages med på farten. Det giver blandt andet mulighed for at du kan tage dit sup board og elektriske sup pumpe med uden, at skulle have en bil stående i tomgang. 

I løbet af en håndfuld minutter vil din elektriske pumpe have fyldt luft i dit sup board. Vi anbefaler at du altid pumper de sidste tryk med den almindelige håndpumpe. Dette gør vi for at spare på ydeevnen på den elektriske pumpe og fordi man nemmere kan pumpe boardet hårdt op ved håndkraft. En elektriske pumper kan fylde ufatteligt meget luft i boardet på kort tid, men den har svært ved at maksimere et tryk i et board som i forvejen er fyldt op. Derfor anbefaler vi altid at du pumper den sidste mængde luft i boardet ved hjalp af en manuel håndpumpe.

Spar tiden på land og brug den på vandet! 

Hvad er fordelene ved at vælge en elektrisk pumpe til paddleboard?

Du skal bruge en elektrisk pumpe, hvis du vil spare en tid når du skal på vandet. En elektrisk pumpe kan nemt tilsluttes 12V stikket i bilen og samtidigt er der også mulighed for tilslutning af batteri med et almindeligt stik. Undgå at svede og bruge alt din energi på land med at pumpe boardet op. Kom hurtigt på vandet med en sup elektrisk pumpe. 

Vil du også bare gerne på vandet og helst i en fart? Køb en elektrisk sup pumpe og du er på vandet i løbet af kort tid. Du slipper for bøvl og ballade med oppumpning af dit sup board med den manuelle håndpumpe som medfølger.

Mange billige sup boards leveres med billigt produceret tasker, padler og manuelle håndpumper. De billige pumper kan være længe om at generere tryk, som gør boardet stift og stabilt. Samtidigt skal du bruge en masse energi og kræfter på at fylde luft i boardet. 

Med en god kvalitets håndpumpe vil du hurtigt have fyldt luft i boardet. Vores HP2 pumpe med manometer og luft begge veje giver et særdeles stærkt tryk ved oppumpning i kun få minutter. 

En god elektrisk pumpe fylder ikke meget og kan nemt bæres i en lille taske eller pose. Tilslut den til bilen eller cigaret stikket og indstil det ønsket tryk på displayet. 

 

Passer min elektriske SUP pumpe til mit SUP board?

Vores elektriske SURFMORE sup pumpe passer til stortset alle oppustelige SUP boards

Slangen sættes blot i ventilen på boardet og den elektriske pumpe startes på det vandafvisende display. Du indstiller den mængde tryk du vil have din pumpe til at lave. Det tager ikke mere end nogle få sekunder at tilslutte den elektriske pumpe og alle kan finde ud af det.

surfmore-elektrisk-pumpe-til-sup-med-roedt-sup-board

Hvor lang tid tager det at pumpe et SUP board med elektrisk pumpe til SUP?

Der er ikke noget præcist svar på, hvor lang tid det tager at pumpe dit sup board. Svaret afhænger i høj grad af, hvor meget tryk du indstiller din pumpe til at lave og selvfølgelig også hvor stort dit sup board er. Et større board vil naturligt tage længere tid at pumpe uanset om det er via en HP2 pumpe eller en elektrisk pumpe. 

Vores elektriske sup pumpe kan pumpe op til 20 PSI i boardet, hvilket er et af de kraftigste tryk for en el pumpe. Her får du en elektrisk pumpe med manuel indstilling af tryk og vandafvisende display. Pumpen kan både pumpe ind og ud og bruges på stort set alle sup boards. 

Det har meget at sige på tiden hvor stort dit sup board er. Et almindeligt 10” allround board vil tage 5-6 minutter at pumpe, mens et sup board som er større med mere volumen oftest vil tage en smule længere tid at fylde luft i.

 

Batteri til elektrisk SUP pumpe

Mange elektriske SUP pumper kan kun oplades via. 12V stikket som sidder i bilen. Det er fint for langt de fleste, men nogle kan godt lide at have en elektrisk sup pumpe med et batteri som kan oplades hjemmefra. Det giver mulighed for at pumpe dit sup board uden, at du skal bruge bilen og at den samtidigt skal stå i tomgang og det forstår vi skam udemærket.

Vores SURFMORE 20psi pumpe kan købes med et eksternt batteri som kan oplades i en almindelig 230v stikkontakt. Batteriet oplades hurtigt og giver tilstrækkeligt med strøm til opladning af 1-2 sup boards. Det gør tilkøbet af det eksterne batteri til et fornuftigt valg.

surfmore-hp2-pumpe-aalborg-jeppe-sup-board