De populære Dryrobe jakker hos SURFMORE

Omsider er det lykkedes os at få hul igennem til dryrobe!

Vi har endelig fået leveret de første mange jakker. Fede farver, fede designs og endnu flere fede features. Dryrobe er dryrobe og vi er vilde med dem!

Vi har fået hele sortimentet fra dryrobe og kan nu levere alt fra dryrobe jakker, til poncho towels og change mat. 

dryrobe-advance-long-sleeve-camo-graa-herre

Hvad og hvem er Dryrobe?

Oprindeligt er Dryrobe grundlagt af Gideon Bright. En britisk surfer som voksede op i Cornwall (sydvest England) – med fantastisk natur, havnemiljø og ikke mindst surfing for de vandglade.

Oprindeligt var det Gideons mor som syede de første klæder, som skulle vise sig at blive til dryrobe. En varm jakke som var foret indvendigt, så Giedon ikke skulle fryse på de kolde dag med surfing ved kysten. Jakken blev altså startskuddet på dryrobe, som i dag må siges at være et af de absolut mest anerkendte brands indenfor surfing. 

Dog skal det nævnes at dryrobe er ekstremt populær i Europa og USA, mens det i Australien og resten af denne verdensdel er en af de mest overflødige produkter til surfing. 

Hvilke produkter laver dryrobe?

De fleste kender dryrobe for deres unikke jakker. Det er også uden tvivl det mest populære produkt fra dryrobe, og det kommer i alverdens farver og fede designs. Dryrobe jakken kommer i alle størrelser og kan bruges hele året rundt. Vi har faktisk også vores helt egen SURFMORE dryrobe, som er lavet i et super cool og lækkert design.

Oprindeligt var tanken at jakken skulle bruges til omklædning til og efter surfing, men i dag må, stifter, Gideon, erkende at jakken er allemandseje og bruges af alle. Det gør den til et af de i dag fedeste livsstilsprodukter, uanset om du er surfer, hjemmegående mor på barsel eller bare skal bruge en praktisk og smart jakke til surfing.

Det er dog ikke kun badeponcho og dryrobes, du finder hos dryrobe, for de laver nemlig også eksceptionelt gode skiftemåtter, du kan stå på, når du skal klæde om.

 

Dryrobe badeponcho 

Siger du først vinterbadning og strandture, så siger du også dryrobe. 

En badeponcho til dame og herre og børn er et must-have når det kommer til badeture, strandture og omklædning. Dryrobe laver selvfølgelig også lækre badeponchoer til omklædning, strandture og meget mere. Produceret i økologisk bomuld i en lang række unikke og flotte farver.

dryrobe-the-story