Skateboards til piger

Vi tilbyder et bredt sortiment af stilfulde og holdbare skateboards, der er designet til piger i alle aldre og niveauer! Her på siden finder du alle skateboards til piger, uanset om du er helt grøn på skateboarding, erfaren eller øvet.

Viser alle 5 resultater

 • gallaz-komplet-skateboard-8.0

  Gallaz Skateboard – Pink/Red Swirl 8.0

  399,00 kr.
 • Impala-Latis-Cruiserboard-Art-BabyGirl

  Impala Latis Cruiserboard 31″ – Art Baby Girl

  1.199,00 kr.
 • Impala-Skateboard-Neptune-Surf-Skate-30"-Char-Bataille

  Impala Neptune Surfskate 30″ – Char Bataille

  1.979,00 kr.
 • tricks-bb-kickflip-komplet-skateboard-børn

  Tricks Soft Top Bb Kickflips Komplet Skateboard Børn – 7.87″

  799,00 kr.
 • Tricks-Soft-Top-Peace-Of-Mind-Børn-Komplet-skateboard

  Tricks Soft Top Peace Of Mind Børn Komplet Skateboard Børn – 8.25″

  799,00 kr.

Find det Perfekte Skateboard til Piger

Skateboarding er ikke kun for drenge! Flere og flere piger finder glæde og spænding i at stå på skateboard, og det er vi i skateboard verdenen meget glade for! Uanset om du er helt ny og grøn begynder, øvet eller erfaren skater, er det dog vigtigt, at du har et skateboard, der passer til dig, dine behov samt din stil.

Der findes et stort sortiment af skateboards til børn, men også modeller, der i højere grad henvender sig til piger sammenlignet med drenge. 

 

Hvorfor vælge et skateboard til piger?

Når du leder efter et skateboard til piger, er der nogle specifikke ting, som er værd at overveje. Skateboards til piger er designet med tanke på både funktionalitet og æstetik. De kommer ofte i mindre størrelser og har designs, der appellerer til piger. Dette betyder dog ikke, at de går på kompromis med kvaliteten, tværtimod! Skateboards til piger er mindst lige så holdbare og alsidige som dem, der er designet til drenge og voksne.

 

Design, farver og stil

Skateboards til piger kommer i et væld af farver og mønstre. Fra lyse, pastelfarver til dristige, grafiske designs, er der noget for enhver skater! Det vigtige er, at du føler, at du kan udtrykke din personlige stil gennem dit skateboard, for det vil alt andet end lige gøre, at du føler dig mere tilpas på dit board.

 

Materialer og holdbarhed

Skateboards til piger er som regel fremstillet i materialer af høj kvalitet, så du har et board med en lang holdbarhed, god ydeevne og som ikke blot lige går i stykker fra den ene dag til den anden. Skateboard decks er oftest lavet af ahorntræ, der er kendt for sin styrke og stabilitet.

Hjulene laves af urethan, som giver dig den rette balance mellem slidstyrke, greb og komfort, når du cruiser rundt. Skateboard trucks fremstilles af materialet, aluminium, som er både let og stærkt.

 

Kombiner dit pige skateboard med andet skate tilbehør

Når du har anskaffet dig boardet, har du det mest essentielle, men samtidig er andet tilbehør og udstyr som beskyttelse også særligt vigtigt, hvis ikke det vigtigste! Du bør derfor anskaffe dig en skaterhjelm til børn, som dit barn kan have på, når der stås på skateboard. 

Dertil er knæbeskyttere, albuebeskyttere og håndledsbeskyttere også en god supplering på den beskyttende front – ellers kan du helgardere dig med et godt beskyttelsessæt, der inkluderer alt, du har og/eller dit barn har brug for.

 

Køb dit skateboard til pige på tilbud her

Hos SURFMORE.dk er vi særligt glade for skateboarding og ved, hvor ekstremt fed og spændende en sportsgren det er! Selvom størstedelen af skatere er drenge og mænd, vil vi gerne have flere piger og kvinder over i skateparken, så vi kan være fælles om at nyde skateboarding.

På vores side finder du et stort udvalg af skateboards til piger i forskellige størrelser, farver og fra de velkendte mærker på området. Vi har også alt i komplette skateboards, cruiserboards, surfskate og meget mere! Er du i tvivl om, hvilket board du skal vælge, sidder vi klar i kundeservice til at hjælpe dig hurtigst muligt.