Vi er altid på jagt efter nye mærker inden for vintersport, actionsport og surfing. Vi vil nemlig være din faste leverandør af alle typer actionsport – og selvfølgelig de sidste nye mærker på markedet til den absolut bedste pris.

Nedenfor kan du læse mere om en håndfuld af vores nye brands. Tøv ikke med at kontakte os, hvis du leder efter et bestemt mærke.

Yedoo

Skal børn og forældre have løbecykler, bør I se nærmere på vores nye mærke, Yedoo. Løbecyklerne er unikke på hver sin måde og alle er designet med sans for detaljen, funktionalitet og ikke mindst sikkerheden.

Yedoo laver balancecykler til de mindste og super seje løbecykler til de voksne! P.S. De er skide sjove til groft underlag og ture – her får i virkelig et sjovt produkt, som giver max smil gennem hele sommerhalvåret. Vi forventer meget af disse produkter, og glæder os til at levere Yedoo i Skandinavien.

Yedoo-onetoo-balance-cykel-rød
mdxone-skiseler-boern-blaa-01

MDXOne

Prøv den ultimative skisele til barn og forældre. MDXOne har været udsolgt hos alle landets forhandlere siden begyndelsen! Og det kan kun betyde én ting, nemlig at deres produkter er i top!

Skiselen til børn koster fra 399 kr. for den billigste model, MDXOne The Static, mens den dyrere og mere avancerede skisele, MDXOne Snowboard og skiele med rygsæk koster ca 849 kr.

Kink BMX

Gennem mere end 20 år har Kink BMX produceret og designet BMX cykler. Efter mange års design og innovation har Kink BMX i dag opnået respekt i hele industrien. Her får du en alsidig BMX cykel til freestyle, street og den lokale skatepark.

Kink BMX forhandles over hele kloden og vi er stolt forhandler af mærket.

kink-launch-20-bmx-freestyle-bike-fy
mdxone-skiseler-boern-blaa-01

Lenz

Siger du skiferie, kvalitet og fornuftigt, så siger du også Lenz. Firmaet er østrigsk og kendt for sit innovative høje niveau med produkter til udendørslivet.

Lenz er kendt for at lave skisokker, skihandsker og støvletørrere. Tilføj dertil high-tech udvikling og østrigsk snilde og craftsmanship.

Alt funktionelt tøj fra Lenz bliver produceret i Europa og alt udvikling foregår fra hovedkontoret i Schwarzach.

Gizmo

Gizmo er i dag et af de mest populære mærker, når det kommer til valget af kælke. Kvaliteten er høj og deres mange modeller er unikke. Her får du nogle af de fedeste kælke på markedet og tilmed i en imponerende høj kvalitet.

Vi er stolt forhandler af de populære Gizmo kælke og kommer til at have de mange modeller på lager med dag-til-dag levering, der både inkluderer bobslæde, kælke med rat og meget andet!

gizmo-skidrifter-dreng-mystic-green
surfears-3-0-oerepropper

SurfEars

Er du til vand og actionsport, så er SurfEars et absolut must-have!

Disse SurfEars ørepropper lukker alt vand ud af ørerne og dette endda helt uden at lukke lyden ude. SurfEars er enormt populært blandt surfere og vandhunde!

GoPro

Vi har fået GoPro i alle afskygninger. Behøver det noget introduktion?

Oprindeligt blev GoPro stiftet i 2002, og har gennem årene udviklet sig til et verdensomspændende firma med salg og distribution i hele verden.

Hos SURFMORE er vi blevet forhandlere af hele GoPro sortimentet, hvilket giver os mulighed for at skaffe alt fra tilbehør til de sidste nye action kamera fra GoPro.

GoPro-hero-11-black
drysure-exreme-stoevle-toerrer-sort-orange

Drysure

Hvem nyder ikke et par tørre støvler og hader et par kolde, fugtige og våde støvler? De fleste og sikkert dig med.

DrySure er kendt for at lave deres ultimative støvletørre til ethvert behov, uanset om du har behov for tørre skistøvler eller vandrestøvler. Drysure løser det og sikre at du aldrig mere skal stå op til fugtige støvler.

Big Ding

Surfing på Bali eller Klitmøller koster en ding i ny og næ. Men intet er så skidt, at det ikke kan repareres og du kan endda selv gøre det. Big Ding fremstiller reparationssæt i alle former og priser. Vi har produkter helt ned til tubes, men også komplette reparationssæt til den erfarne.

Husk i øvrigt at alle BigDing produkter er fremstillet i Europa!

big-ding-epoxy-surfboard-repair-kit-01
cold-igloo-skihandsker-junior-sort

Cold

Vinteren kan indimellem føles lang, og derfor er behovet for skihandsker til børn, men også voksne samt skiluffer og andet tilbehør indimellem i høj kurs. Vi har udvidet vores samarbejde med Cold og kan nu tilbyde et endnu større udvalg. Se hele udvalget af alt fra skiundertøj til handsker på deres side.