Longboard

Her på siden kan du finde alle vores longboards. Rul ned på siden, og se alle vores boards.

Viser alle 5 resultater

 • longboard-landyyachtz

  Landyachtz Dipper Longboard

  1.749,00 kr.
 • landyachtz-dropcat-longboard

  Landyachtz Komplet Longboard

  2.299,00 kr.
 • longboard-landyyachtz-tony-danza

  Landyachtz Tony Danza Longboard

  1.999,00 kr.
 • ocean-pacific-swell-cruiser-board

  Ocean Pacific Swell Longboard

  999,00 kr.
 • prism-tallboy-komplet-longboard

  Prism Tallboy Komplet Longboard

  1.949,00 kr.

Longboards og skating

Måske synes du at et longboard virker relativt stort sammenlignet med de skateboards du kender. Man kan faktisk godt kalde et longboard for et skateboard med vokseværk – det er bredere, længere og har grundlæggende større hjul og overflade. Hjulene på et longboard er blødere, hvilket gør longboardet muligt at bruge flere steder. Det kan være byparker, som transportmiddel og fra asfalt og gennem en smule grus.

Et longboard er et skateboard med massere af fart, komfort og “store smil”.

 

Hvad er et longboard? 

Et longboard er et skateboard som du kender det. Et komplet skateboard med både trucks, hjul og alt som skal til for at få fart i boardet.

Dog adskiller longboardet sig en smule fra et alment komplet skateboard. Hjulene på et longboard er større, bredere, men de er altså også blødere. Store hjul giver mere fart, men også betydligt mere komfort idet hjulene er blødere og får langt nemmere ved at cruise gennem forskelligt underlag. Derfor ser du også ofte at surfere cruiser rundt på longboards, mens de venter på bølgerne.

Et typisk longboard er forholdsvis langt og derved får du mulighed for at carve fra side til side. Longboarding er en fantastisk form for skating og mega populært!

Longboarding er for alle!

Gennem de senere år har longboardet virkelig vundet skatere og de som var blevet forældre, gamle og kedelige er pludselig begyndt igen, at stå på longboards.

Longboardet er nemt at komme i gang med. De bløde og ikke mindst brede hjul giver mulighed for, at de fleste bare stiller sig op og cruiser ubesværet derud af. Tag longboardet med i sommerhuset, på ferien eller udnyt ventetiden på bølgerne med at nyde solen og asfalten, mens du står på longboard!

 

Stå på longboard mens du venter på bølgerne

Et longboard kan bruges alle steder med asfalt og giver rig mulighed for at cruise langs strand og hav. Brug dit longboard og nyd solen, mens du venter på at bølgerne tager til. Longboardet er det perfekte legetøj ved siden af surf og SUP boards!