supelektriskpumpe

Hvad gør en SUP pumpe til paddleboard? 

En SUP el pumpe pumper hurtigt luft i dit paddleboard. Det smarte er at du spare dig selv for tid og energi, når du blot har en elektrisk pumpe til dit paddleboard. Det er en stor fordel og især hvis du er en af de personer, som ikke vil gøre alt for meget unødvendigt arbejde, så er den elektriske sup pumpe fantastisk. 

Tilkøb et batteri til din elektriske sup pumpe og få pumpet dit sup board op uden brug af bil og generator. El-pumpen er smart, men den giver endnu bedre mening med et batteri i sammenslutning. Et batteri til din SUP pumpe lades op og kan derved give strøm til din elektriske SUP pumpe. 

1.Elektrisk SUP pumpe 

En elektriske pumpe til SUP board kan vise sig, at være et mega lifehack! Måske er du en af dem som bare pumper løs med din manuelle håndpumpe og så skal du bestemt også bare blive ved med dette. 

Dog er der mange som beklager sig over den manuelle håndpumpe og derfor har mange fundet frem til den elektriske sup pumpe

Vil du spare tid og energi før SUP turen starter? Nikker du? A-ha, så skal du læse med. 

En elektrisk SUP pumpe er smart, praktisk og nem. Du slipper for at stå luft hungrende og pumpe dit paddleboard og samtidigt er du langt hurtigere på vandet. Langt de fleste elektriske SUP pumper kan pumper 1-2 paddleboards op i løbet af en lille rum tid. 

 

Hvorfor bruge en elektriske pumpe til SUP board? 

Den elektriske pumpe kan spare dig for tid, energi og frustration. Alle har prøvet at stå med deres nyindkøbte paddleboard og følt at de har brugt uanede mængder af tid på at pumpe sup boardet op. Det er der en god løsning på og den kaldes en el pumpe til sup boards! 

En el pumpe tilsluttes 12v i din bil og herefter startes den elektriske pumpe. Formålet er selvfølgelig at ud i løbet af kort tid skal have luft i dit oppustelige sup board og helst uden at gøre alt for meget. 

Du skal selvfølgelig tilslutte den elektriske pumpe og starte den, men alt oppumpning af dit paddleboard klares af pumpen. I mellemtiden kan du bruge tiden på at få din våddragt på og gøre klar. Hvem ved om du kunne have et par stramme neopren sko, som jo kunne være svære at få på. Dem har du nu tid til at få på, mens den elektriske sup pumpe klare arbejdet. En elektrisk pumpe til SUP board er mega smart og du skal ikke bruge kræfter på at pumpe dit oppustelige sup board op!

2. En tør våddragt 

Der er intet værre end at skulle tage en kold, våd og fugtig våddragt på. Især folk som surfer ofte eller bare har et par dage i ugen med paddleboard kender følelsen. Måske synes du ikke at du vil investere i flere våddragter og det er også helt forståeligt. Det bliver hurtigt til mange penge, hvis man skal ud at have flere våddragter alt efter forholdene. 

Det er derfor vigtigt at du sørger for at din våddragt bliver hængt til tørre efter hver gang du har været på SUP board. En våddragt har det bedst med at tørre i frisk vind og en smule sol. Undgå at din våddragt bare ryger i en fugtig kælder eller en mørk og lukket garage. 

En våddragt skal tørre ordentligt og dermed holder den også holdbarhed og materialer betydeligt bedre. 

Et ekstra hack til vedligeholdese af din våddragt

Et ekstra trick til dig er at sørge for, at skylle din våddragt et par gange om året. En våddragt kommer hurtigt til at indeholde en masse bakterier og derfor bør du også skylle den igennem et par gange om året. Rip Curl har udviklet “piss-off” som er et perfekt rengøringsmiddel til rengøring af våddragter. 

Først tager du en spand med lunkent vand og herefter hælder du en smule af din Piss-off rengøringsmiddel i spanden. Smid efterfølgende din våddragt i og lad den ligge i en times tid. Efter tager du den op og skyller igennem med ferskvand. Hæng den nu til tørre. Derved har du en frisk våddragt til din næste SUP tur!

3. Succes på SUP board kræver godt vejr som en start 

Succes på SUP board kræver til en start en smule godt vejr. Har du været ude at købe dit første paddleboard, så skal du forsigtigt i gang med sporten. Det er ikke nødvendigvis en selvfølgelig at du bare er et naturtalent og kan holde balance uden problemer. 

Find derfor en god dag med fornuftige vejrforhold. Vi lover at det vil øge chancerne for en succesoplevelse på paddleboard! 

 

Hvad er godt vejr til SUP board? 

Godt vejr til paddleboarding og surfing er en svær størrelse. Der er ikke noget facit eller rigtigt svar, og spørger du derfor 3 forskellige surfere, så vil de alle svare noget forskelligt. 

Det er i høj grad et spørgsmål om smag og behag, samt hvilke forhold du kan lide at surfe og stå på paddleboard i. Det er derfor din mavefornemmelse som skal fortælle dig de ideelle vejrforhold – og det ved du altså endnu engang bedst. Tag dit SUP board under armen og kom på vandet! 

4. Tag på paddleboard med andre 

Et regel for alle som dyrker aktiv vandsport. Tag aldrig alene på vandet og ej heller på SUP board. Og hvorfor så det? Jo, vejrforholdene kan pludseligt ændre sig. Vinden kan dreje og pludselig er du på vandet i fralandsvind og står i en farlig situation. Det er derfor uhyggelig vigtigt, at du værner om vejrforholdene og tænker dig om. 

Det er vores klare anbefaling at du altid tager ud at surfer med andre. Derved kan i hjælpe hinanden med sikkerheden på vandet og det kan vise sig som en vigtig faktor, hvis der skulle opstå en besværlig situation på vandet. 

surfmoresup
supboardallround