Tilbehør

Viser 1–27 af 36 resultater

 • resttubepatron

  CO2 Patron RESTUBE (2 stk)

  79,00 DKK
 • dakine-sol-hat

  Dakine – hat

  279,00 DKK
 • dakine-cyclone-neopren-hætte

  Dakine Cyclone – 3mm neopren hætte

  399,00 DKK
 • manera-magma-neopren-handske

  Manera Magma 2.5mm Neopren Handsker

  499,00 DKK
 • manera-magma-baselayer-neopren-top

  Manera Magma Baselayer våddragt 0.5mm

  699,00 DKK
 • maneara-neopren-top

  Manera neopren top 1mm

  799,00 DKK
 • neilpryde-hjelm

  Neil Pryde hjelm

  498,00 DKK
 • prolimit-poncho

  Prolimit Håndklæde Poncho

  499,00 DKK
 • rip-curl-langærmet-neopren-lycra

  Rip Curl – neopren lycra

  749,00 DKK
 • rip-curl-poncho

  Rip Curl Håndklæde Poncho

  529,00 DKK
 • rip curl poncho

  Rip Curl Poncho Børn

  549,00 DKK
 • ripcurlchangerobejakke

  Rip Curl Poncho Robe

  1.299,00 DKK
 • zhikneoprentop

  SUP – NEOPREN TOP LANGÆRMET 1MM DAME

  895,00 DKK
 • zhikneoprentop

  SUP – NEOPREN TOP LANGÆRMET 1MM HERRE

  895,00 DKK
 • gilldryrobe

  SUP – DRYROBE GILL

  1.799,00 DKK
 • prolimithandske

  SUP – HANDSKE PROLIMIT 2MM

  339,00 DKK
 • manera-neopren-hætte

  SUP – Manera neopren hætte 2.5mm

  599,00 DKK
 • manera-baselayer-hooded

  SUP – Manera X10D Baselayer 0.5mm

  699,00 DKK
 • Tilbud supneoprenhætte

  SUP – NEOPREN HÆTTE

  299,00 DKK 179,00 DKK
 • neoprenhættemanera

  SUP – Neopren hætte Manera X10D 2mm

  299,00 DKK
 • ionhoodie

  SUP – NEOPREN HOODIE ION

  1.119,00 DKK
 • supneoprenhue

  SUP – NEOPREN HUE MED REM

  249,00 DKK
 • prolimitneoprenhandske

  SUP – NEOPREN LUFFE PROLIMIT 2.5 MM

  349,00 DKK
 • supbørneponcho

  SUP – PONCHO BØRN

  Kun 1 stk tilbage
 • ponchoomklædning

  SUP – Poncho håndklæde GILL

  519,00 DKK
 • IONponcho

  SUP – PONCHO ION STEEL BLUE

  379,00 DKK
 • Tilbud sup-håndklæde-poncho-manera-bambus

  SUP – PONCHO MANERA BAMBUS

  500,00 DKK

Neopren tilbehør

Surfer du i vinterhalvåret har du brug for tykkere lag af neopren. Du har brug for den isolerende effekt en god våddragt skaber, men du har samtidigt også brug for bevægeligheden og fleksibiliteten som hører med aktiv vandsport. Neopren tilbehør findes i rigtig mange modeller, farver og størrelser. Det vigtige er at det har sin funktion og det forlænger den aktive tid for en surfer som dig. Dernæst må det selvfølgelig også gerne være behageligt og se godt ud. Pasformen i en våddragt og det samme for et par neopren sko.

Som surfer bør du investere i godt sup board tilbehør allerede nu. Inden længe skinner solen og det er tid til at komme på sup board på fjorden.

 

Neopren sko og hue

I vinterhalvåret kan det godt være koldt. Vinden bider i kinderne og vandtemperaturen er kold. Det er derfor vigtigt at være klædt godt på, når du skal ud. Sørg for et par tykke neopren støvler som holder dine fødder varme. Ofte er det støvler som er omkring 5 mm i tykkelse. Handsker som dækker fingre er også vigtigt, da dette dækker for vinden og den kolde vand.

Neopren har den funktion at det skaber varme og samtidigt isolere det. Det betyder at køber en god våddragt, så vil den i takt med brug genere og skabe varme mens du er på vandet. Det forlænger din surf session og du skal ikke bekymre dig om at fryse. Har du først prøvet at skære tænder og fryse, så ved du også hvorfor neopren tilbehør og god beklædning er vigtig.

 

Neopren til SUP board

På et tidspunkt træder foråret stille til. Dagene bliver længere og vi fornyes atter med energi og lyst til at komme ud i naturen. Det er også her langt de fleste begynder, at finde SUP boards og svømmeveste frem. Sæsonen for surfing paddleboarding starter atter igen. Selvom det er fristende at finde den tynde sommerdragt frem, så skal du huske at vandet stadig er koldt. Hav’ derfor ikke alt for travlt med de tynde våddragter, indtil vejret tillader det.

Med et sup board hører sig også god neopren beklædning. Neopren beklædning til sup board består af våddragter, neopren sko og selvfølgelig også en redningsvest. Der findes en masse forskelligt sup board tilbehør.

Det er ikke et krav at du bruger en våddragt, men det er vores klare anbefaling, at du overvejer at finde en våddragt. En god våddragt og et par neopren sko er fast del af tilbehør til sup board.

Selvom du måske føler dig tryg på dit sup board, så kan du sagtens få overbalance og falde i vandet. Falder du først ned af paddleboardet, så kan vandet altså godt være koldere end hvad du umiddelbart tror. En god våddragt er derfor essentiel når du skal på sup board.

Hos SURFMORE har vi et bredt sortiment af tilbehør til sup board.

 

Neopren til hele året

Selvom varmen tager til, bør du tage et tjek på dit neopren tilbehør. Har du styr på garderoben? Er svømmevesten som den skal og bør du investere i handsker til det tidlige forår. Vores klare erfaring siger at det er bedre, at have en smule for meget beklædning på, fremfor for lidt. Du kan altid tage en tyndere våddragt på, når vejret tillader det.

En sommer våddragt er gerne 3 mm i tykkelsen, mens en våddragt til vinteren er 5 mm. Det er en smagssag og et meget personligt spørgsmål. Nogle foretrækker tykke våddragter hele året rundt, mens andre skifter som årstiden skifter. Det er noget du bør teste og prøve dig frem med. Det har også noget at sige, hvis du er kuldskær og en frossenpind.

Foråret er fantastisk. Fuglene kvidrer atter og træerne bliver grønnere. Det giver mulighed for at starte dagene på sup boardet med friskbrygget morgenkaffe. Alle skal prøve at tage termoflaske med friskbrygget kaffe med på vandet. Det er helt fantastisk og det er en dejlig befriende og rolig måde at starte dagen på. Morgenkaffe på vandet giver samtidigt mulighed for et par gode fotos. Husk at tag telefonen med og pak det ind i et vandtæt mobil cover.

 

Neopren støvler

Måske går du og venter på det gode vejr, indtil du kan finde dit oppustelige paddleboard frem. Det kan også være at du er vinterbader eller bare leder efter et par lækre neopren støvler til din næste badetur.

Neopren støvler og badesko findes i dag i mange forskellige modeller, tykkelser og størrelser. Alle forskellige og med forskelligt behov, men der er helt sikkert én som også passer dig.

En god neopren støvle skal give varme og så skal den beskytte dine fødder mod sten og skarpe genstande. Det kan være muslinger eller glasskår som er tabt i vandkanten. En badesok eller neopren støvle dækker dine fødder og skærper dem for de skarpe genstande. Du bør derfor træde varsomt eller bruge et par neopren støvler til at beskytte fødderne.

Tilbehør til paddleboarding og vandsport

Er du allerde i gang med at stå på paddleboard, så har du måske allerede indkøbt sup board tilbehør. Det behøver ikke at koste en formue, men oftest er pengene godt givet ud, hvis du køber kvalitet allerede fra starten. Vi udvider konstant sortimentet af sup board tilbehør og vi garantere at vi også har noget til dig.

En god varm våddragt holder nemt i mange år, så længe du blot værner om den og får den skyllet efter brug. Vi anbefaler derfor at du se efter kvalitetsudstyr og sup board tilbehør som er designet med udgangspunkt i kvalitet og lang holdbarhed. Det kommer du klart længst med.

 

Vedligeholdelse af sup board tilbehør

Det er vigtigt at du løbende sørger for at vedligeholde dit sup board tilbehør. Når du surfer i havet eller fjorden er dine neopren produkter konstant i brug med saltvand. Alle som dyrker vandsport ved, at saltvand irrer neopren produkterne og især lynlåse, åbninger og metallet er udsat.

Der er derfor vigtigt at du får skyllet dit sup board tilbehør igennem efter brug. Sørg for at få sup tilbehøret igennem med ferskvand. Har du mulighed for det, så er det smart at lave en spand kold sæbevand og lade våddragter, neopren sko og svømmeveste ligge i spanden en rum tid. Saltvandsresterne og sandet bliver langsomt skyllet ud af tilbehøret og det er i høj grad med til at forlænge levetiden på dit sup tilbehør.