Vandski 

Er du gået på jagt efter vandski, men er stadig i tvivl, så frygt ej. Vi har samlet alle de vigtigste punkter, når du skal købe nye vandski. Uanset om det er vandski til voksne eller vandski til børn, har vi samlet de vigtigste overvejelser, når det gælder køb af vandski!

Selvom der kan være mange overvejelser, så behøver det ikke at krævende, at finde de rette vandski. I bund og grund skal du gøre op med dig selv, hvilke personer som kommer til at bruge dem og selvfølgelig også om i er begyndere eller øvede. I bund og grund er det simpelt at købe vandski. Udover et par vandski skal naturligvis have indkøbt en svømmevest

 

Vandski til begyndere og øvede!

Langt de fleste som står på vandski er begyndere eller øvet, og i de flestes tilfælde er det vandski på hobby og fritidsniveau. Nogle står på vandski mere professionelt, men alle vandski hos os er altså egnet til begyndere og fritidssejlere. 

Måske har du set dig lun på at skulle på vandski og skal nu igang med at finde dine første vandski. At købe vandski behøver ikke at være en stor udfordring, men derimod er det faktisk forholdsvis nemt at finde et par som passer netop dig. 

radar-combi-vandski

Hvem kan stå på vandski? 

Vandski har ingen aldersbegrænsning. Børn helt ned til 5 års alderen kan stå på vandski og faktisk kan du købe vandski til børn, som er nemme at bruge og tage på. Det gør det skægt for mindre børn at komme godt i gang med at stå på vandski. 

Flere vandski til mindre børn er lavet, således at vandskiene sidder tæt sammen. Det gør dem nemmere at bruge og langt nemmere at komme op på. Derved er det nemmere at samle benene som begynder og det er en stor fordel. 

 

Hvor gammel skal man være for at stå på vandski? 

Små børn helt ned til 5 års alderen kan prøve kræfter med at stå på vandski. Vandski kender ingen alder og alle kan komme hurtigt i gang. Faktisk kan du i løbet af nogle få timer få succes med vandski under fødderne! 

Som ny på vandski er det vigtigt, at du kommer godt i gang. Sørg for at starte stille og roligt ud og i løbet af nogle få timer vil du allerede have en god fornemmelse, af hvordan du står på vandski. Dem i båden skal selvfølgelig sørge for, at hastigheden forsigtigt sættes op, i takt med at du bliver bedre. Vi garantere at du vil elske at stå på vandski, når du først kommer i gang. 

Hvornår er det godt at stå på vandski? 

De idéele forhold til vandski er solskin og forholdsvis fladt vand. Måske kan du godt undvære solskin, men fladt vand har du brug for. Når du står på vandski har du brug for at vandet er fladt. Det hjælper dig til at det er nemmere og bedre at stå på vandski. Uroligt vand med mindre bølger eller dønninger gør det kun sværere at stå på vandski.

Sørg derfor for at i starter ud med vandski på en dag med forholdsvis stille vand. 

 

Vandskiline

Du har brug for nogle få ting, når du skal stå på vandski. Først og fremmest har du selvfølgelig brug for et par gode begynder vandski. Vandskiene skal være nemme at tage på og så skal de samtidigt have en god begynder længde. 

Vandski til begyndere giver succes fra starten. I takt med at du bliver bedre kan du altid investere og opgradere til nye og mere avanceret vandski. 

Udover et par gode vandski skal du bruge en vandskiline. En vandskiline er forholdsvis standard tilbehør, men kvaliteten kan variere meget. En vandskiline skal være slidstærk og have et godt håndtag til brug. Det er nemlig vigtigt at håndtaget på vandski linen er nem at holde om og samtidigt giver et godt greb. 

Vandskiline kommer i forskellige længder. Dette skal du være opmærksom på når du skal ud at købe vandskiline. Køb hellere en lidt dyrere vandskiline end en billig. Det kommer du absolut længst med over tid. 

vandski-170-cm

Vandski tilbud 

I efteråret og foråret kan du ofte købe vandski til nedsatte priser. De nye modeller kommer ind og derfor skal de ældre og “gamle” modeller sælges ud. Det giver mulighed for at købe vandski til stærkt nedsatte priser. Søg rundt på nettet og find vandski tilbud med store besparelse. 

Det er denne tid på året, hvor du kan købe nye lækre vandski tilbud og spare mange penge. 

 

Hvor kan jeg stå på vandski? 

I Danmark findes der vandski klubber rundt omkring. Faktisk findes vandski klubber overalt i Danmark. Det kan være vandski i Hvide Sande, Herning eller Aalborg. 

Vandski klubberne har altid haft ry for at være gode til at optage nye medlemmer. Normalt kan man få en prøvetime og få vejledning omkring vandski inden man indmelder sig. 

 

Vandski Hvide Sande 

I Hvide Sande findes en af de bedste vandskiklubber og ikke mindst et sted du virkelig kan prøve kræfter med vandski. Det er uanset om du er helt ny og blot vil prøve vandski i en kabelbane. Hvide Sande har mulighederne og her kan du samtidigt dyrke vandski, hvis du virkelig skulle blive bidt af det. 

Mange wakeboardere og vandskiløbere træner jævnligt i Hvide Sande. Forholdene er rigtig gode og Hvide Sande ses samtidigt som et surf mekka for mange tyske og danske surfere. Tag til Hvide Sande og prøv kræfter med vandski