SUP veste

Viser alle 24 resultater

 • secumaroppusteligredningsvestbørn

  Oppustelig redningsvest – Secumar Junior

  1.798 DKK
 • redningsvesthund

  REDNINGSVEST HUND

  Fra 379 DKK
 • bravoredningsvestbørn

  SECUMAR BRAVO REDNINGSVEST BØRN

  Fra 295 DKK
 • Tilbud supvest

  SUP – ALLROUND VEST

  999 DKK 499 DKK
 • secumarbørnevest

  SUP – BØRNEVEST BRAVO PRINT

  399 DKK
 • supbørnevest

  SUP – CHICO BØRNEVEST

  449 DKK
 • ionsvømmevest

  SUP – NEOPREN SVØMMEVEST ION BLÅ

  649 DKK
 • oppusteligbæltevest

  SUP – Oppustelig redningsvest RESTUBE

  498 DKK
 • secumarechoaredningsvest

  SUP – Redningsvest Secumar ECHO

  329 DKK
 • secumarredningsvest

  SUP – Redningsvest Secumar VIVO100

  799 DKK
 • resttubeoppusteligbæltevest

  SUP – RESTUBE 75N

  779 DKK
 • secumarcamino

  SUP – SECUMAR CAMINO

  549 DKK
 • secumarfree100

  SUP – SECUMAR FREE 100

  1.079 DKK
 • secumarjumpredningsvest

  SUP – Secumar Jump

  399 DKK
 • secumarjumpproredningsvest

  SUP – Secumar Jump Pro

  499 DKK
 • secumaroppusteligvest

  SUP – SECUMAR SECUFIT 

  1.698 DKK
 • manerax10dsvømmevest

  SUP – Svømmevest Manera X10D

  999 DKK
 • secumarredningsvest

  SUP – Svømmevest Secumar VIVO 50

  285 DKK
 • ionsvømmevest

  SUP – NEOPREN SVØMMEVEST ION LIME

  649 DKK
 • Tilbud supsvømmevest

  SURFMORE Svømmevest 2.0

  999 DKK 749 DKK
 • zhiksvømmevest

  ZHIK – Svømmevest

  849 DKK
 • Tilbud oppustelig-svommevest-baeltetaske

  SURFMORE Oppustelig Svømmevest inkl. 16g patron

  499 DKK
 • Tilbud surfmore-sup-svømmevest

  SURFMORE Svømmevest

  799 DKK 479 DKK
 • svømmevest-til-børn

  SURFMORE Svømmevest Børn

  499 DKK

Undgå bøder med en SUP vest

Uanset hvilken type vandsport du dyrker er det ekstremt vigtigt, at værne om sikkerheden. Det er uanset om du sejler i din sejlbåd, står på vandski eller surfer på dit nye paddleboard. Sikkerheden er og skal være i top og det er på alle parametre!

Inden du tager på vandet er der flere sikkerhedsforanstaltninger du bør gøre dig. Først og fremmest er det et godt råd, at du undersøger vejrudsigten inden du tager ud. Det kan være at vindretningen skifter eller, at det kunne trække op til lyn og torden. 

Hos SURFMORE vil vi altid gerne hjælpe med rådgivning og råd omkring vind, vejr og sikkerhed. Er du nysgerrige efter gode surf-spots i dit område, så tøv ikke med at kontakte os. Vi vil altid gerne høre fra dig og hjælpe det bedste vi kan. 

Vi skriver jævnligt om nyheder indenfor vandsport, nye produkter og andre intiativer. Læs vores indlæg om 10 gode råd til en sikker tur på vandet.

 

Vest til SUP

Når du skal finde din nye vest til SUP er der flere spørgsmål du bør stille dig selv. Hvad vægter du højt? Sikkerhed og opdrift på vandet? Komfort og behag? Design og farvevalg?

Veste til SUP findes i dag i alverdens forskellige typer, farver og modeller. Alle er forskellige og kan noget forskelligt.

Hos SURFMORE har vi et udvalg af de bedste veste til SUP. Vi kender de forskellige mærker, veste og vi tester løbende produkterne. Det giver os viden og forståelse for produkterne – og det giver os samtidigt mulighed for at besvare de eventuelle spørgsmål som du kunne have til køb af den bedste vest til SUP.

Vi har alle forskellige behov, så derfor bør du også overveje hvad dit behov for en vest til sup skal være.

 

Blæser det på land eller fra land?

En af de helt klassiske udfordringer for nye surfere, såvel sejlere er vurderingen af vindretning. Man må aldrig tage ud at surfe, hvis det blæser fra land. Blæser det fra land, så vil vinden trække dig længere og længere ud på fjorden og når du er kommet et stykke ud, så er vindstyrken endnu kraftigere. Det betyder at du hurtigere og hurtigere bliver trukket fra land og det er noget man for alt i verdenen gerne vil undgå. 

Derimod skal du altid tage ud med andre og i skal altid tage ud i pålandsvind. Når det blæser på land vil vinden altid trække jer ind på land uanset hvor gode i er til at surfe. Det er en enorm fordel og det er samtidig en sikkerhed. Som forældre kan man nemmere lade sine børn tage deres sup board under armen, hvis det blæser på land. 

Vi råder dig derfor altid til at tjekke vejrudsigten for de kommende timer inden du tager ud, og det er uanset om det er på åbent hav, din lokale sø eller nærliggende fjord. Hold altid øje med vejret! 

 

SUP vest til dame 

En god SUP vest kendetegnes ved god komfort og behag. Det er vigtigt at din sup  dame vest sidder tæt og tilpas til kroppen. En god sup dame vest skal ikke sidde og flagre, men i stedet sidde tæt og komfortabelt. Det er vigtigt for dig og din sikkerhed på vandet.

Går du og leder efter den helt rigtige sup vest til damer, så fortvivl ej. Vi har et stort udvalg af ene kvalitets sup veste som er designet til paddleboarding og sup ture. Alle sup veste kommer i høj kvalitet og komfort.

 

God neopren beklædning er vigtigt

Det er vigtigt at holde øje med vejret, men god påklædning er lige så vigtigt. Surfer du om sommeren kan du oftest nøjes med en våddragt i 3/2 mm tykkelse. Dette er oftest nok til sommerdage og samtidigt har du en våddragt som er fleksibel og varm med godt stræk og pasform. En våddragt har den funktion at den også har opdrift. Dette hjælper til at holde dig oven vande når du falder i vandet, hvilket er en stor fordel hvis du skulle falde af. Våddragt til sup findes i alle tykkelser, pasforme og størrelser. De gængse tykkelser hedder 3/2 mm, 4/3 mm og 5/3 mm. Des tykkere våddragt, des mere varme, men oftest også mindre fleksibilitet på vandet. 

Find billig redningsvest her.

 

Hvad skal jeg være opmærksom på ved køb af sup vest? 

Inden du skynder dig ud at købe din nye svømmevest, så er der flere ting du bør overveje før dit køb. Hvilket formål har svømmevesten? Skal den bruges i Vesterhavets bølger, på fjorden med familien eller måske bare nogle få gange om året. Der findes et hav af forskellige svømmeveste og alle har hver deres fordele. En sup vest til paddle surfing kræver mere frihed og fleksibilitet, idet du skal have armene fri til at kunne paddle. Det samme er gældende for sup surfing. Her har du også brug for maksimal bevægelighed og mulighed for at kunne tage hurtige paddle tag. Derfor skal du også se efter en svømmevest med massere af stræk, fleksibilitet og god pasform.

Skal du derimod bruge en vest til ture i havkajakker, så kan du godt tåle en tykkere vest med mindre bevægelighed. Du har stadig brug for bevægelsesfriheden og mulighed for at paddle, men ikke i samme grad som på et paddle board. Der er derfor flere veste og muligheder når du skal på jagt efter din nye svømmevest.

 

Sikkerhed frem for alt

I dag er der lovkrav om at alle på Stand Up Paddle boards skal medbringe en svømmevest på vandet. Den skal som minimum medbringes på boardet, men vi vil nu råde dig til at tage den på, så du er iført din svømmevest i tilfælde af, at du skulle komme i problemer. 

I sommeren 2021 oplevede flere at søfartsstyrelsen gav bøder til personer som ikke brugte svømmeveste mens de padlede. Det kom bag på mange surfere, at en svømmevest var påkrævet, men dette har nu altid været aktuelt hvis man ønsker at være aktiv på vandet. Vi råder dig derfor til altid at bære vest på vandet uanset om du er øvet eller begynder. 

 

Forskellige typer veste til surfing

Der findes i dag et hav af forskellige typer veste til surfing og vandsport. Langt de fleste modeller er fremstillet med lynlås og i neopren eller med en polyester skal med opdrift. Det er den mest gængse type vest og tilmed den langt de fleste benytter. Vi har flere forskellige modeller og blandt andet har vi også allround svømmeveste som kan benyttes til flere forskellige behov. 

Oppustelige sup veste er gennem de seneste par år blevet populære og ikke uden grund. En oppustelige sup vest spændes hurtigt om livet og aktiveres lige så hurtigt. Du trækker blot i udløseren på vesten og i løbet af få sekunder vil vesten være aktiveret og klar til brug. Denne type vest er blevet populær, da den ikke fylder noget og ikke genere mens du surfer. En vest som denne giver enormt meget fleksibilitet på vandet og kan bruges af både børn og forældre. Samtidigt kan vesten bruges som en taske til småting. 

 

Find redningsvest til børn

En redningsvest til børn er et absolut krav. Det kan være at i skal på sejltur med børnene eller familiens sup boards skal på vandet første gang. Børn skal altid bruge en svømmevest på vandet og der er ingen undskyldninger.

En redningsvest til børn skal skabe opdrift og sørge for at barnet bliver i vandoverfladen, hvis uheldet skulle være ude og nogen skulle falde overbord.

En redningsvest skaber opdrift og hjælper samtidigt med at skabe tryghed på sejlbåden. Som forældre kan du være tryg, når dit barn får en redningsvest på. Redningsvesten skaber en ro og du kan som forældre nemmere slappe af på sejlturen. Skulle dit barn falde i vandet, så holder redningsvesten barnet oppe!

Rigtig mange redningsveste til børn er udviklet med krave omkring halsen. Det er de da kraven hjælper barnet med, at holde hovedet i den rigtige retning hvis det skulle falde i vandet. Kraven på redningsvesten sørger for, at barnet kommer til at ligge rigtigt i vandet. De fleste redningsveste med krave går op til 45 kg som de største redningsveste.

Secumar Bravo er en af de mest solgte redningsveste til børn på markedet. Secumar har gennem årtier udviklet redningsveste til både børn og voksne i højeste kvalitet. Hos SURFMORE arbejder vi tæt med Secumar og er lagerførende på størstedelen af alle produkter.