SUP veste

Viser alle 11 resultater

 • Tilbud supvest

  SUP – ALLROUND VEST

  999 DKK 599 DKK
 • secumarbørnevest

  SUP – BØRNEVEST

  349 DKK
 • secumarredningsvest

  SUP – Redningsvest Secumar VIVO100

  799 DKK
 • resttubeoppusteligbæltevest

  SUP – RESTTUBE 75N

  779 DKK
 • secumarcamino

  SUP – SECUMAR CAMINO

  549 DKK
 • secumaroppusteligvest

  SUP – Secumar Secufit

  1.698 DKK
 • secumarredningsvest

  SUP – Svømmevest Secumar VIVO 50

  275 DKK
 • Tilbud supsvømmevest

  SUP – Svømmevest 2.0

  999 DKK 599 DKK
 • Tilbud SUPbæltetaskesvømmevest

  OPPUSTELIG SVØMMEVEST INKL. 16g PATRON

  Fra 679 DKK
 • Tilbud supsvømmevest

  SUP – Svømmevest

  799 DKK 499 DKK
 • supsvømmevestbørn

  SUP – SVØMMEVEST BØRN

  499 DKK

SUP veste

 

Undgå bøder med en SUP vest

Uanset hvilken type vandsport du dyrker er det ekstremt vigtigt, at værne om sikkerheden. Det er uanset om du sejler i din sejlbåd, står på vandski eller surfer på dit nye paddle board. Sikkerheden er og skal være i top og det er på alle parametre!

Inden du tager på vandet er der flere sikkerhedsforanstaltninger du bør gøre dig. Først og fremmest er det et godt råd, at du undersøger vejrudsigten inden du tager ud. Det kan være at vindretningen skifter eller, at det kunne trække op til lyn og torden. 

Hos SURFMORE vil vi altid gerne hjælpe med rådgivning og råd omkring vind, vejr og sikkerhed. Er du nysgerrige efter gode surf-spots i dit område, så tøv ikke med at kontakte os. Vi vil altid gerne høre fra dig og hjælpe det bedste vi kan. 

Vi skriver jævnligt om nyheder indenfor vandsport, nye produkter og andre intiativer. Læs vores indlæg om 10 gode råd til en sikker tur på vandet.

 

Blæser det på land eller fra land?

En af de helt klassiske udfordringer for nye surfere, såvel sejlere er vurderingen af vindretning. Man må aldrig tage ud at surfe, hvis det blæser fra land. Blæser det fra land, så vil vinden trække dig længere og længere ud på fjorden og når du er kommet et stykke ud, så er vindstyrken endnu kraftigere. Det betyder at du hurtigere og hurtigere bliver trukket fra land og det er noget man for alt i verdenen gerne vil undgå. 

Derimod skal du altid tage ud med andre og i skal altid tage ud i pålandsvind. Når det blæser på land vil vinden altid trække jer ind på land uanset hvor gode i er til at surfe. Det er en enorm fordel og det er samtidig en sikkerhed. Som forældre kan man nemmere lade sine børn tage deres sup board under armen, hvis det blæser på land. 

Vi råder dig derfor altid til at tjekke vejrudsigten for de kommende timer inden du tager ud, og det er uanset om det er på åbent hav, din lokale sø eller nærliggende fjord. Hold altid øje med vejret! 

 

God neopren beklædning er vigtigt

Det er vigtigt at holde øje med vejret, men god påklædning er lige så vigtigt. Surfer du om sommeren kan du oftest nøjes med en våddragt i 3/2 mm tykkelse. Dette er oftest nok til sommerdage og samtidigt har du en våddragt som er fleksibel og varm med godt stræk og pasform. En våddragt har den funktion at den også har opdrift. Dette hjælper til at holde dig oven vande når du falder i vandet, hvilket er en stor fordel hvis du skulle falde af. Våddragt til sup findes i alle tykkelser, pasforme og størrelser. De gængse tykkelser hedder 3/2 mm, 4/3 mm og 5/3 mm. Des tykkere våddragt, des mere varme, men oftest også mindre fleksibilitet på vandet. 

 

Sikkerhed frem for alt

I dag er der lovkrav om at alle på Stand Up Paddle boards skal medbringe en svømmevest på vandet. Den skal som minimum medbringes på boardet, men vi vil nu råde dig til at tage den på, så du er iført din svømmevest i tilfælde af, at du skulle komme i problemer. 

I sommeren 2021 oplevede flere at søfartsstyrelsen gav bøder til personer som ikke brugte svømmeveste mens de padlede. Det kom bag på mange surfere, at en svømmevest var påkrævet, men dette har nu altid været aktuelt hvis man ønsker at være aktiv på vandet. Vi råder dig derfor til altid at bære vest på vandet uanset om du er øvet eller begynder. 

 

Forskellige typer veste til surfing

Der findes i dag et hav af forskellige typer veste til surfing og vandsport. Langt de fleste modeller er fremstillet med lynlås og i neopren eller med en polyester skal med opdrift. Det er den mest gængse type vest og tilmed den langt de fleste benytter. Vi har flere forskellige modeller og blandt andet har vi også allround svømmeveste som kan benyttes til flere forskellige behov. 

Oppustelige sup veste er gennem de seneste par år blevet populære og ikke uden grund. En oppustelige sup vest spændes hurtigt om livet og aktiveres lige så hurtigt. Du trækker blot i udløseren på vesten og i løbet af få sekunder vil vesten være aktiveret og klar til brug. Denne type vest er blevet populær, da den ikke fylder noget og ikke genere mens du surfer. En vest som denne giver enormt meget fleksibilitet på vandet og kan bruges af både børn og forældre. Samtidigt kan vesten bruges som en taske til småting.