Vandski

Vandski, sommer og speedbåd. Hvad har man ellers brug for? Hos SURFMORE er vi vilde med vandski – og generelt bare alt vandsport. Vi forhandler en vifte af forskellige vandski, og udvider løbende vores sortiment.

Viser alle 9 resultater

 • radar-cable-trainer-vandski

  Radar Cable Trainer vandski- GUL

  6.499,00 kr.
 • radar-cable-trainer-vandski

  Radar Cable Trainer vandski- RØD

  6.499,00 kr.
 • håndtag-wakeboard

  Håndtag – tov 15″

  299,00 kr.
 • radar-vandski-børn

  Radar Combo Firebolt Vandski Børn

  1.499,00 kr.
 • radar-vandski

  Radar Combo Vandski

  1.679,00 kr.
 • radar-vandski

  Radar Combo X-Caliber Vandski

  2.499,00 kr.
 • Tilbud vandski-til-børn

  Vandski Børn

  1.299,00 kr.
 • Tilbud vandski-junior-familie

  Vandski Combo 145

  1.899,00 kr.
 • Tilbud vandski-170-cm

  Vandski Combo Vega 170

  2.049,00 kr.

.Vandski 

Vandski er noget rigtig mange har stiftet bekendtskab med før eller siden. Måske har du set nogle stå på vandski ellers kender du måske nogle med en motorbåd som står på vandski om sommeren. Faktum er at vandski er skide skægt og det kan gøres af alle. 

Står du overfor at skulle købe vandski, så bør du altid købe vandski efter dit behov og erfaring på vandet. Vandski køb fungere mere eller mindre som, hvis du skal ud at købe rigtige ski. De skal passe til din erfaring og selvfølgelig også din størrelse. Dog er vandski forholdsvis standard og kan typisk bruges af langt de fleste. På alle vandski sidder et par bindinger. 

Hvem kan stå på vandski?

Både børn og voksne kan stå på vandski og selvom mange måske tror, at det er svært at lære, så er vandski faktisk noget de fleste kan lære i løbet af nogle timer. Vandski er for alle og kender ingen alder for succes! 

Til børn findes komplette vandski som egner sig perfekt til børn. Disse vandski er altid mindre og kortere. Korte vandski giver bedre manøvre hed og derfor egner de sig specielt godt til børn som skal have succes på vandet første gang. Alle ved at prøver man noget, som man føler sig god til, så vil man også prøve det igen. Succes på vandet er derfor essentielt, når man skal godt i gang med at stå på vandski.

 

Er det svært at stå på vandski?

Det tager oftest en god eftermiddag at lære de grundlæggende ting, når du står på vandski. Har du stiftet bekendtskab med snowboard, wakeboard og surfing, så har du klart en fordel, men faktisk er det i bund og grund relativt nemt at stå på vandski. Det tager selvfølgelig tid at lære, at stå på vandski, men som udgangspunkt er det noget, som alle kan lære. Frygt derfor ej, vandski er for alle og kan læres af alle!

Det svære ved at stå på vandski og lære de grundlæggende ting er altid, at komme op. Når du først har prøvet at blive trukket op af båden, så har du styr på det mest basale på vandski. Derefter er det en leg at hoppe over hækbølgen med vandskiene.

 

Vandskiline

Det er ingen hemmelighed. Et par vandski skal benyttes i samråd med en motorbåd. Det er motorbåden som trækker vandskiene og derfor er det selvfølgelig en vigtig del af pakken, at i har en motorbåd eller bekendte har en motorbåd som kan trække vandski. 

Til vandski kræver det en vandskiline. En vandskiline forbinder motorbåden og vedkommende på vandskiene. Typisk kan en god vandskiline købes for omkring kr. 300 og holder i mange år. En vandskiline skal ikke udskiftes løbende eller tilpasses. Køb derfor en god vandskiline fra start og i vil være godt kørende de næste mange år. 

 

Hvordan vedligeholder jeg mine vandski? 

Dine vandski er konstant i saltvand og derfor er et af vores bedste råd, at du skyller dem igennem for saltvand. Sørg for at dine vandski bliver skyllet med haveslagen hver eneste gang de har været i berøring med vandet.

Ferskvand renser og fjerner alle saltvandsrester og dette er med til at forlænge levetiden på dine vandski. Et par gode vandski holder nemt gennem mange år, så det gælder om at passe godt på dem.

 

Svømmevest til vandski 

Står du på vandski skal du også altid bruge en svømmevest. Det kan være en svømmevest med god komfort og pasform, eller en klassisk redningsvest med krav. Det er ihvertfald et must-have på vandet, at du altid benytter en form for sikkerhed device med opdrift. 

På vandski vil man gerne have komfort og bevægelse. Det er derfor en fornuftig beslutning at bruge en svømmevest med god komfort og som giver massere af bevægelsesfrihed på vandet. Sørg for at din svømmevest sidder behagelig og har opdrift.