outofflatskigoggle

Se vores nye vintersportsudstyr!  

Kalenderen siger endelig år 2022 og vinteren er efterhånden rigtig godt i gang. For mange er vinteren ens med vintersport, som blandt andet kan være aktiv ferie med snowboards og ski. Det kan være ture i den lokale plantage på langrendsski eller kælketure med de små. Vinteren giver mange muligheder for at nyde naturen og være aktiv med alverdens spændende aktiviteter. Der er sjældent noget bedre end nyfalden sne i skolegården og røde kinder. Pludselig er det igen spændende at komme ud og mange har termohuer, sneløbehjul og snowboards med i skolegården.  Læs mere om snowskate her

Sne…sne…… og mere sne

Som noget nyt har vi startet vores nye kategori inden for vintersport. Det betyder massere af actionudstyr til sne og vintervejr. Vi elsker vinteren og vi er vilde med muligheden for, at dyrke actionsport gennem vinteren. Om det er skøjteløb på den lokale skøjtebane, snowboarding i bjergene eller bare muligheden for, at komme ud med en af de sidste nye populære trends, nemlig sneløbehjul, også kaldet en snowskate på amerikansk. Vi er vilde med det hele og vi nyder årstiden med alt den giver med sig. 

Selvom det kan være koldt er vinteren bestemt ikke ensbetydende med, at man skal sidde indenfor og se fjernsyn. Snevejret giver uanede muligheder for at komme på vandet eller finde sneløbehjulet frem. Vi har massere af nye spændende produkter på lager og vi vil med garanti sørge for, at jeres vinterferie bliver aktiv med røde kinder.

Vi har udstyret klar til din vinterferie, se det her.

 

Aktivitet om vinteren 

Med det samme sneen falder, byder vinteren på et hav af muligheder for, at komme ud og være aktiv. Det skal dog siges, at fordi det er vinter betyder det bestemt ikke, at du behøver at pakke dit sup board væk, tværtimod. 

Vinteren er en helt fantastisk årstid at komme på vandet. Sørg for god påklædning til surfing om vinteren og hav varm kaffe på termokanden. Naturen kan være fantastisk en snevejrsdag på et sup board. Den kolde og friske luft kan give en helt anden dimension til surfing. Læs vores blogindlæg om 10 gode råd til en sikker tur på vandet her

Vi har selvfølgelig sørget for varme vintervåddragter som holder på varmen i det kolde vand. Oftest vælger mange en våddragt i 5 mm tykkelse og kombinere det med godt neopren tilbehør som f.eks støvler og handsker. Det er vigtigt at du har fokus på at holde dig varm i vinterhalvåret på vandet. Sørg derfor for god og varm beklædning. Vi har skrevet flere indlæg om påklædning på vores nyhedsside.

 

Hvilket tilbehør har jeg brug for om vinteren?

Om vinteren er det vigtigt, at du ikke bliver nedkølet. Med nedkølet menes kroppens kernetemperatur, som er den indre temperatur i kroppen. I fagsprog kalder man det hypotomi, men her på bloggen kalder vi det altså nedkøling. Det er et sprog vi alle forstår. Nedkøling er det der sker, når du i bund og grund har for lidt tøj på for længe.

Når du er ude om vinteren er det vigtigt, at du værner om kroppen og kroppens varme. Det er koldt udenfor og kroppen bruger ekstra energi på at holde sig igang. Du har brug for varm beklædning som holder på varmen og der konstant tilføjer varme til din krop. Sørg for at bevæge dig og vær aktiv, mens du er ude. Dernæst skal du sørge for at du har flere lags påklædning på. Flere lag styrker nemlig varmen og holder samtidigt på varmen når du er ude. Det gælder hvad enten du står på snowboard eller blot er ude at bygge snemand. Udover flere lag i kropsbeklædningen kan det gøre underværker med en hue som holder varmen på hovedet.

 

Nye vinter produkter 

Vi har netop lanceret et hav af spændende nye produkter. Vi vil klæde dig sikkert på og sørge for, at du har den nødvendige beskyttelse til hovedet, når du er på skiferie. Du finder et bredt udvalg af kvalitets hjelme til skateboard, ski og snowboard. Fælles for alle modeller er anerkendte brands, top kvalitet og et godt udvalg til gode priser. Det er vigtigt at du beskytter hovedet på din skitur, skatetur eller måske skal du i gang med kitesurfing, som kræver en hjelm til vandsport. Vi forsøger at have det hele.

 

Vi udvider løbende med nye produkter 

Skihjelme, snowskates og goggles er blot nogle af de få ting vi har fået på lager gennem den seneste tid. Vi kommer løbende til at tilføje en lang række af spændende nye brands og produkter, så hold rigtig godt øje med hjemmesiden eller tilmeld dig nyhedsbrevet. Du kan blandt også læse om vores sidste nye samarbejde med det franske brand Manera Læs: Nyt neopren brand hos SURFMORE.