Du har købt dit SUP Board, våddragten er på og solen står højt. Så er du næsten klar til at komme ud og surfe, men hvis du spørger os, så mangler du faktisk én ting mere – nemlig neopren støvler.
Vi elsker nemlig at have vores på, når vi surfer. Jeg vil derfor gerne dele 3 gode grunde til, hvorfor vi elsker vores neopren støvler og hvorfor du burde investere i et par.

 

1. Hold varmen i længere tid

Neopren støvlens formål er naturligvis, at man kan holde varmen i længere tid. De har på den måde samme funktion som din våddragt, da neopren holder dine fødder varme i længere tid, så du kan have det sjovt på dit nye board hele dagen.
Vandtemperaturen i Danmark bliver nemlig sjældent høj nok til, at man kan tilbringe flere timer i vandet uden, at du begynder at fryse lidt. Du vil også kunne forlænge din SUP sæsonen, hvis du har dine neopren støvler på, da du vil kunne gå i vandet tidligere på foråret, senere på sommeren og måske også i efteråret.

2. Undgå at skære dine fødder i vandet

Endnu en grund til at vi elsker vores neopren støvler er, at man undgår at skære sig på skarpe muslingeskaller eller sten i vandet. De danske strande er ofte fyldt med mange små skaller og sten, som nemt kan skære dig under dine fødder, når du går ud med dit board. Min erfaringer er derfor, at man nemt og sikkert kan træde i vandet med neopren støvlerne på, og så skal man ikke bekymre sig om, hvor man træder. Du slipper også for at slå dine fødder og tæer på sten på bunden, hvis du skulle falde af dit board på lavere vand. Du kan også sagtens bruge dem, hvis du blot skal til stranden for at bade. De kan nemlig bruges til præcis den vandaktivitet, som du gerne vil bruge dem til.

3. Stå bedre fast på dit board

Når man har været en tur i vandet og igen skal op på dit board, så er min erfaringer, at ens fødder godt kan glide lidt. Det er nemlig ikke altid, at man lige får sat fødderne korrekt første gang.
Neopren støvlerne giver dig derfor et godt og solidt underlag til dine fødder, så du ikke skrider og falder i vandet igen, når du forsøger at rejse dig. Det kan måske endda også hjælpe til dig at komme hurtigere op og stå, da du er sikker på, at din fødder ikke lige flytter sig.

Her var SURFMOREs 3 gode grunde til, hvorfor vi elsker vores neopren støvler, og jeg er sikker på, at du kommer til at elske dem lige så meget, som vi gør. God fornøjelse med dem!

De bedste hilsner,
Nanna