Se vores nye vintersportsudstyr!  

Kalenderen siger endelig år 2022 og vinteren er efterhånden rigtig godt i gang. For mange er vinteren ens med vintersport, som blandt andet kan være aktiv ferie med snowboards og ski. Det kan være ture i den lokale plantage på langrendsski og kælketure med de små. 

Vinteren giver mange muligheder for at nyde naturen og være aktiv med alverdens spændende aktiviteter. Der er sjældent noget bedre end nyfalden sne i skolegården og røde kinder. Pludselig er det igen spændende at komme ud og mange har termohuer, sneløbehjul og snowboards med i skolegården. 

Som noget nyt har vi startet vores nye kategori inden for vintersport. Vi elsker vinteren og vi er vilde med muligheden for, at dyrke actionsport gennem vinteren. Om det er skøjteløb på den lokale skøjtebane, snowboarding i bjergene eller bare muligheden for at komme ud med en af de sidste nye populære trends, nemlig sneløbehjul, også kaldet en snowskate på amerikansk. Vi er vilde med det hele og vi nyder årstiden med alt den giver med sig. 

Selvom det kan være koldt, så er vinteren bestemt ikke ensbetydende med, at man skal sidde indenfor og se fjernsyn. Snevejret kan give uanede muligheder for at komme på vandet eller finde sneløbehjulet frem.

Vi har udstyret klar til din vinterferie, se det her.

 

Aktivitet om vinteren

Med det samme sneen falder, byder vinteren på et hav af muligheder for, at komme ud og være aktiv. Det skal dog siges, at fordi det er vinter betyder det bestemt ikke, at du behøver at pakke dit sup board væk, tværtimod. 

Vinteren er en helt fantastisk årstid at komme på vandet. Sørg for god påklædning til surfing om vinteren og hav varm kaffe på termokanden. Naturen kan være fantastisk en snevejrsdag på et sup board. Den kolde og friske luft kan give en helt anden dimension til surfing. Læs vores blogindlæg om 10 gode råd til en sikker tur på vandet her.

 

Nye vinterprodukter 

Vi har netop lanceret et hav af spændende nye produkter. Vi vil klæde dig sikkert på og sørge for, at du har den nødvendige beskyttelse til hovedet, når du er på skiferie. Du finder et bredt udvalg af kvalitets hjelme til skateboard, ski og snowboard. 

Fælles for alle modeller er anerkendte brands, top kvalitet og et godt udvalg til gode priser. Det er vigtigt at du beskytter hovedet på din skitur, skatetur eller måske skal du i gang med kitesurfing, som kræver en hjelm til vandsport. Vi forsøger at have det hele.

Ud over at sælge en hjelm, en god våddragt eller en elektrisk pumpe til et sup board, så bestræber vi os altid på, at kunne vejlede dig i produkter omkring de eventuelle spørgsmål du måtte have. Det kan være spørgsmål til materialer, pasform eller den indvendige beklædning. Det kan også være, at du er i tvivl om, hvordan din våddragt skal sidde på kroppen. Det hjælper vi dig med og vi hjælper dig med at finde det rette produkt, så du kan komme godt på vandet eller i sneen. Du er altid velkommen til at kontakte os omkring råd og vejledning, hvis du ikke kan finde den nødvendige information om det givne produktet på webshoppen. Ring endelig eller skriv en mail til os. Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser i løbet af 24 timer.

 

Vi udvider løbende med nye produkter til vintersport

Skihjelme, snowskates og goggles er blot nogle af de få ting vi har fået på lager gennem den seneste tid. Vi kommer løbende til at tilføje en lang række af spændende nye brands og produkter, så hold rigtig godt øje med hjemmesiden eller tilmeld dig nyhedsbrevet. Du kan blandt også læse om vores sidste nye samarbejde med det franske brand Manera Læs: Nyt neopren brand hos SURFMORE.

sneløbehjul