Se vores nye vintersportsudstyr: Der er masser at vælge mellem!

Kalenderen siger endelig år 2023, og vinteren er efterhånden rigtig godt i gang. For mange er vinteren ens med vintersport, som blandt andet kan være aktiv ferie med snowboards og ski. Det kan være ture i den lokale plantage på langrendsski og på kælk med de små.

Vinteren giver mange muligheder for at nyde naturen og være aktiv med alverdens spændende aktiviteter. Der er sjældent noget bedre end nyfalden sne i skolegården og røde kinder. Pludselig er det igen spændende at komme ud og mange har termohuer, sneløbehjul og snowboards med i skolegården. 

Som noget nyt har vi startet vores nye kategori inden for vintersport. Vi elsker vinteren og vi er vilde med muligheden for, at dyrke actionsport gennem vinteren. Om det er skøjteløb på den lokale skøjtebane, snowboarding i bjergene eller bare muligheden for at komme ud med en af de sidste nye populære trends, nemlig sneløbehjul, også kaldet en snowskate på amerikansk. Vi er vilde med det hele og vi nyder årstiden med alt den giver med sig. 

Selvom det kan være koldt, så er vinteren bestemt ikke ensbetydende med, at man skal sidde indenfor og se fjernsyn. Snevejret kan give uanede muligheder for at komme på vandet eller finde sneløbehjulet frem.

 

Aktivitet om vinteren: Hvad skal jeg lave?

Med det samme sneen falder, byder vinteren på et hav af muligheder for, at komme ud og være aktiv. Det skal dog siges, at fordi det er vinter betyder det bestemt ikke, at du behøver at pakke dit sup board væk, tværtimod. 

Vinteren er en helt fantastisk årstid at komme på vandet. Sørg for god påklædning til surfing om vinteren og hav varm kaffe på termoflasken. Naturen kan være fantastisk en snevejrsdag på et sup board. Den kolde og friske luft kan give en helt anden dimension til surfing. Læs vores blogindlæg om 10 gode råd til en sikker tur på vandet.

 

Nye produkter til vinter hos SURFMORE.dk

Vi har netop lanceret et hav af spændende nye produkter. Vi vil klæde dig sikkert på og sørge for, at du har den nødvendige beskyttelse til hovedet, når du er på skiferie. Du finder et bredt udvalg af kvalitets skihjelme til ski og snowboard. 

Fælles for alle modeller er anerkendte brands, top kvalitet og et godt udvalg til gode priser. Det er vigtigt at du beskytter hovedet på din skitur eller måske skal du i gang med kitesurfing, som kræver en hjelm til vandsport. Vi forsøger at have det hele.

 

Vi udvider løbende med nye produkter til vintersport: hjelme, skibriller, kælke og meget mere

Skihjelm til herre eller skihjelm til dame? Det gør intet, for vi har det hele på lager! Vi ved, hvor vigtig sikkerheden er og uanset om du søger en skihjelm til børn, herre eller dame, skal du have det med på din næste skiferie. Vores hoved er noget af det vigtigste, og det skal vi sørge for at beskytte med alt, vi har.

En god skihjelm til snowskate, ski eller snowboard er essentiel, men det samme er skibriller. Vi har gjort vores bedste for at få de anerkendte mærker hjem, f.eks. SMITH, men også 100%, Alpina og meget mere. Vores sortiment dækker naturligvis også skibriller til dame, skibriller til herre og selvfølgelig skibriller til børn.

Vi kommer løbende til at tilføje en lang række af spændende nye brands og produkter, så hold rigtig godt øje med hjemmesiden eller tilmeld dig nyhedsbrevet. Du kan blandt også læse om vores sidste nye samarbejde med det franske brand, Manera.

sneløbehjul