SUP Tøj

Viser alle 12 resultater

 • Tilbud surfmorejakke

  PERFORMANCE JAKKE

  799 DKK 499 DKK
 • Tilbud surfmorepullover

  PULLOVER

  599 DKK 399 DKK
 • Tilbud supdryrobe

  SUP – DRYROBE

  799 DKK
 • Tilbud surfmoretshirt

  SUP T-SHIRT

  249 DKK 199 DKK
 • Tilbud suptshirt

  SURFMORE T-SHIRT

  249 DKK 199 DKK
 • Tilbud supshorts

  SHORTS

  299 DKK 199 DKK
 • Tilbud surfmorestrømpe

  SURFMORE strømper mønster 2-pack

  159 DKK Fra 59 DKK
 • Tilbud surfmorestrømpe

  SURFMORE strømper sort 2-pack

  149 DKK 59 DKK
 • Tilbud suptermobeanie

  SUP – TERMO BEANIE

  149 DKK
 • Tilbud surfmorecap

  SURFMORE CAP

  149 DKK
 • Tilbud surfmoreeatsleepsurfcap

  SURFMORE EAT SLEEP SURF CAP

  149 DKK
 • Tilbud supfishermenbeanie

  SUP – FISHERMEN BEANIE

  149 DKK

SUP tøj – Så er du klar til sommeren

Foråret er begyndt at vise sig. Temperaturen er stigende og træerne er efterhånden blevet grønne. Sommeren er endelig på vej og det betyder også at vi snart skal have fundet vores sup boards frem. Nu er det endelig tid til at komme ud at nyde naturen, det friske vand og de mange oplevelser som et sup board kan give.

Som noget nyt har vi valgt at lancere en lille kollektion af sup tøj. Det er beklædning fremstillet lokalt i Portugal og med en bæredygtig tilgang. Vores ønske var at lave casual sup tøj, som kan bruges afslappet til hverdage, sommerdage på stranden og alt derimellem. Sup tøj som du kan tage på, når du skal på havnen og tjekke vejrudsigten, eller til en afslappet havefest hos naboerne. Det har et cool aftryk af surfer vibe og samtidigt er det designet med øje for de små detaljer.

Vores sup tøj kollektion består af t-shirts, trøjer, strømper og skaljakker. Derudover vil vi løbende forsøge, at udvide sortimentet, så vi kan klæde dig på i en cool og casual stil.

Udover beklædningsgenstande bør du også overveje vores SURFMORE caps som er designet efter enhver surfers hawaii drøm. Kasketterne kommer i to forskellige designs og kan bruges til alle formål. Uanset om du er sejler, surfer eller blot nyder at spise is på havnen, så er en cap altid en trofast følgesvend.

Er du en af dem som også kan lide en kop kaffe efter du har været på vandet? Måske burde du tage et kig på vores SURFMORE termoflaske som både kan bruges som drikkedunk eller termoflaske.

 

Hvorfor vælge SUP tøj fra SURFMORE?

Løbende har vi haft efterspørgsler på SURFMORE sup tøj. Vi har hele tiden haft det med i overvejelserne, hvorvidt vi skulle lave tøj. Ikke fordi vi ikke ville, men fordi vi havde behov for at vide, at hvis vi gik i gang med tøj, så skulle vi også lave det i en kvalitet, som vi kunne være tilfredse med og tilgangen skulle være bæredygtig.

Med tiden gik vi igang med at undersøge mulighederne for at lave sup tøj, men stadig med en forsigtig tilgang til produktion og materialevalg. Løsningen fandt vi i Portugal. En lille lokal familieejet fabrik som kun producere få mængder tøj og med et bæredygtigt og oprigtigt afsæt. Udover at printe tryk i vandbaserede farver, så gjorde virksomheden også en dyd ud af, at aktivere unge mennesker, som havde haft en svær start på tilværelsen.

Det er et budskab som er til at forstå og derfor var det for os, også oplagt, at prioritere en familieejet fabrik som denne. Hos SURFMORE har vi altid forsøgt at gøre det vi kan og har mulighed for. Hvad enten det er samarbejde med plast organisationer, eller den lokale unge surfer som sørger et sponsorat. Vi vil være med til at gøre en forskel i det omfang, som er muligt for os.

Vores nye SURFMORE sup tøj er lavet med omhu og omtanke. For miljøet, materialerne og menneskene som fremstiller det. Derfor kan vi omsider stolt fortælle om vores lille nye sup tøj kollektion som består af hovedbeklædning, overbeklædning, samt skaljakker og strømper. Sup tøj kollektionen er lille, men velovervejet og betænksom.