Sup pumpe

Viser alle 4 resultater

 • supelektriskpumpe

  SUP – ELEKTRISK PUMPE 16PSI

  799 DKK
 • supadapter

  SUP – ADAPTER

  Fra 139 DKK
 • Tilbud supelektriskpumpe

  SUP – ELEKTRISK PUMPE 20 PSI

  999 DKK
 • suphp2pumpe

  SUP – HP2 PUMPE

  299 DKK

SUP pumpe – Hvor lang tid tager det?

Et af kendetegene ved oppustelige sup boards er at de alle indeholder luft og en såkaldt tråd konstruktion. Konstruktionen er også kaldet drop stitch og det er den tråd som gør, at man kan pumpe luft i boardet, tage det på vandet og når man er færdig kan man efterfølgende tage luften ud og folde det sammen i rejsetasken. Det er ekstremt smart og har du investeret i godt grej fra starten vil du også kunne se, at du bruger langt mere tid på vandet end folk med billige boards og pumper. Omvendt er det også drop stitch konstruktion som hurtigt skiller de billige boards fra de dyre. Et oppusteligt sup board fra SURFMORE er stift og ligger plan i vandet, mens de billige modeller kan virke som hoppebolde første gang man prøver kræfter med dem. 

 

Kom hurtigt på vandet 

Et SURFMORE sup board kan pumpes til 20 PSI i løbet af 4-5 minutter alt afhængig af hvor hurtigt du pumper. Er du ny og har lige fået dit første board, så skal du regne med at det tager en smule længere tid, men ofte har man hurtigt styr på fremgangsmetode. Vores HP2 pumpe er en højkapacitets pumpe som levere et stabilt og konstant tryk. Pumpen er en 2 vejs pumpe, hvilket betyder at du både kan pumpe luft i boardet og ud af det. 

De første gange du pumper dit nye board vil du blive overrasket over, at det kan være mere krævende at pumpe, end hvad du troede, men det er kun lige indtil du vænner dig til fremgangsmåden ved at pumpe boardet op. Du skal se pumpning af boardet som en god opvarmning inden, at du tager på vandet. 

Er du en af dem som ikke gider at bruge krudt på at pumpe boardet med den manuelle pumpe, så vær ikke nervøs. Vi har heldigvis en smart adapter i vores sortiment som giver mulighed for at starte i kompressoren i garagen eller på den nærliggende campingplads. Adapteren skrues i ventilen med håndkræft og herefter tilsluttes kompressorslangen. I løbet af få minutter kan du have luft i dit board ved hjælp af en kompressor. Denne løsning er utrolig effektiv og prisen på adapteren er svarende til 3 store is hos den lokale strandkiosk. 

 

Gennemtestet kvalitet

Alle SURFMORE boards er fremstillet med ventiler fra den italienske fabrikant bravo. Det gennemgående ved ventilerne fra bravo er en ufattelig stærk plast blanding og en tæthed som må siges, at være noget af det bedste på markedet indenfor oppustelige produkter. Derfor tør vi også godt at sige, at du roligt kan lade dit udstyr ligge i sommerhuset med luft, mens du ikke bruger det. Alle modeller skal pumpes til 20 psi og dette er vores klare anbefalet til et fast og stabilt board i vandoverfladen.

 

Hvorfor elektrisk vs. ikke elektrisk?

Der findes et utal af forskellige typer elektriske pumper på markedet. Nogle gode, mens andre mindre er gode. Udfordringen ved elektriske pumper er, at de skal være i gang længe og ved et konstant højt tryk. Det betyder blandt andet, at flere af de billige modeller kan have tendens til at brænde af i løbet af kort tid, hvis ikke kvalitet og komponenter er af rette støbning. Det er rigtig ærgerligt og man skal derfor se sig godt omkring, før man går ud og investere i en elektrisk pumpe til sup. 

Vi har testet rigtig mange forskellige modeller fra forskellige leverandører, men det tog os lang tid, før vi fandt denne elektriske pumpe. Den er ikke køn, men kvalitet og funktionalitet taler et sprog sig selv. Trykket er stabilt, konstant og med gennemgående luft ind og ud. 

Denne elektriske pumpe kan pumpe dit board op uden problemer. Det vandafvisende display giver mulighed for at indstille det ønsket mængde tryk og pumpen kan nemt tilsluttes til bilen, mens et eksternt batteri kan erhverves ved siden af. 

En elektriske pumpe til sup kan spare dig for massere af tid og frustration på land. Vi vil alle gerne ud at surfe i en fart og her kommer pumpen ind i billedet. Pumpen er nem at tage med i bilen og tilsluttes hurtigt 12v stikket. Mens du klæder om kan du lade den elektriske pumpe klare arbejdet og når du lyner våddragten, så er boardet pumpet op. Så enkelt kan det gøres! 

Spar tiden på land og kom på vandet i en fart med den elektriske pumpe.

 

Hvad er en SUP – Adapter?

Ikke ret mange gider at bruge tid og energi på at pumpe deres sup board. Det kan vi udemærket godt forstå og derfor har vi et produkt som måske kunne være interessant for dig.

Vores populære sup – adapter er en af vores mest solgte produkter og ikke uden grund. Den sparer dig nemlig for massere af tid og energi på land og vel og mærket tid du kan bruge på vandet med surfing i stedet. Sup – adapteren er smart. Den skrues blot i dit sup board og tilsluttes herefter kompressoren. I løbet af kort tid har du luft i dit sup board og energien kan du bruge på vandet. Sup adapteren kan skrues i alle oppustelige boards.