Håndklæde poncho

Viser alle 12 resultater

 • prolimitponcho

  Prolimit Håndklæde Poncho

  499 DKK
 • rip-curl-poncho

  Rip Curl Håndklæde Poncho

  529 DKK
 • rip curl poncho

  Rip Curl Poncho Børn

  549 DKK
 • ripcurlchangerobejakke

  Rip Curl Poncho Robe

  1.299 DKK
 • gilldryrobe

  SUP – DRYROBE GILL

  1.799 DKK
 • supbørneponcho

  SUP – PONCHO BØRN

  Kun 1 stk tilbage
 • ponchoomklædning

  SUP – Poncho håndklæde GILL

  519 DKK
 • IONponcho

  SUP – PONCHO ION STEEL BLUE

  379 DKK
 • sup-håndklæde-poncho-manera-bambus

  SUP – PONCHO MANERA BAMBUS

  599 DKK
 • Tilbud surfmore-dryrobe

  SURFMORE Dryrobe

  939 DKK
 • Tilbud supponcho

  SURFMORE Håndklæde Poncho Bomuld

  Fra 379 DKK
 • Tilbud surfmore-surf-poncho

  SURFMORE Surf Poncho Grå

  379 DKK

Hvad er en håndklæde poncho?

En håndklæde poncho, bade poncho til voksne eller surf poncho, er i sidste ende det samme produkt. Et stort håndklæde som du kan tage på og ofte med hætte, lommer og andre fede features.

En håndklæde poncho er det helt rette produkt til dig, som leder efter et kæmpestort håndklæde, som du kan tage på. Poncho håndklædet er essentielt, hvis du dyrker vandsport, såsom surfing, kajak, svømmer eller vinterbader. Der er nemlig ikke noget bedre, end at komme op af det kolde vand, og dernæst hygge sig i sin bade poncho til voksne eller børn.

Hos SURFMORE har vi et håndklæde poncho som er en af vores absolutte bestsellers indenfor ponchoer. Se vores poncho i bomuld her.

Poncho håndklæder fås i mange forskellige farver, modeller og længder. Dertil er der også et hav af forskellige features, som du kan lede efter. Dette kan f.eks. være en hætte, som du kan tage over hovedet – og dermed tørre dit hår ekstra hurtigt, når du har været i vandet. Det kan også være enten en kængurulomme eller normale lommer i siden, hvor du kan opbevare nøgler, mobiltelefon eller lidt penge til en is. Det er helt op til dig, og mulighederne er mange, når du skal finde den perfekte bade poncho.

 

Hvornår skal jeg bruge en poncho håndklæde?

De fleste forbinder en håndklæde poncho eller surf poncho med surfing, men det behøver du ikke. En bade poncho kan bruges lige meget om du dyrker vandsport eller ej – men er naturligvis designet til at du kan tørre din krop effektivt og hurtigt.

Du kan bruge en poncho håndklæde til omklædning før og efter sport. Det behøver ikke nødvendigvis kun, at være vandsport. Det kan være alle typer sportsgrene som kræver omklædning og hvor du måske gerne vil klæde om for dig selv.

Mange personer som dyrker vandsport elsker håndklæde ponchoen. Først og fremmest er den varm og blød, men den opfylder også et behov for omklædning. Brug din håndklæde poncho til at klæde om før du skal på sup board eller efter du har været afsted i kajakken.

 

Håndklæde poncho til vinterbadning

Vi ser løbende, at flere og flere benytter sig af en bade poncho, når de er ude at vinterbade. Håndklæde ponchoen kommer til sin fulde effekt her, da du hurtigt kan trække i din bade poncho, få varmen samt blive tørret – dernæst kan du skifte tøj helt diskret, hvis du foretrækker det.

Mængden af personer som dyrker vinterbadning vokser stødt. Aldrig har det været så populært at være aktiv i naturen. Flere og flere tager ud og paddelsurfer, mens flere og flere har fået øjnene op for vinterbadning.

Vinterbadning kræver ikke alverdens udstyr. Faktisk kan du klare dig med et par gode neopren sko. Måske kan det også være praktisk for dig med et poncho håndklæde til omklædning før og efter du har været i vandet.

 

Surf poncho til vandsport

Som nævnt, er en surf poncho også utrolig effektiv, når det kommer til vandsport. Hvis du kan lide at Stand Up Paddle, dyrke forskellige typer for surfing eller står på wakeboard om sommeren, er en håndklæde poncho essentiel.

Efter en session på vandt – uanset om det er surfing eller wakeboarding, kan du hurtigt hoppe i din surf poncho og få varme i kroppen. Dernæst er du klar til at komme ud på vandet igen, og kan holde dig varm mellem dine surf sessions.

En poncho er nem at tage med i tasken og den fylder nærmest ingenting. Langt de fleste surfere bruger en poncho inden de skal ud at surfe. Den er nem at bruge til omklædning og så varmer den, og dækker for vinden. En god poncho bliver du hurtigt glad for.

 

Bade poncho til voksne

De fleste håndklæde ponchoer der designes og produceres, er skabt til voksne. Du vil som oftest ikke finde en specialdesignet håndklæde poncho til dame, men derimod til voksne generelt. Bade ponchoer til voksne kommer som unisex, så du kan roligt vælge en bade poncho, som passer til begge køn.

 

Håndklæde poncho til børn

Hos SURFMORE har vi dog tænkt på alle – store som små – og har designet en bade poncho til børn. Dermed har dit barn også muligheden for at opleve, hvor dejlig og rar en håndklæde poncho er.

 

Køb bade poncho voksen og poncho håndklæde hos SURFMORE

Hos SURFMORE forhandler vi en bred vifte af forskellige bade poncho til voksne, men også til børn. Vi har designet vores egne SURFMORE håndklæde ponchoer, som er designet til vinterbadning, surfing og de dejlige forhold, som vi har i Skandinavien.

Vi har naturligvis ikke kun SURFMORE poncho håndklæder, men forhandler også andre mærker, såsom Manera, Rip Curl og Prolimit. Disse er meget anerkendte brands i surf universet, og tilbyder ligeledes flotte og behagelige bade ponchoer til alle slags brug.