Badeponcho

Hos SURFMORE forhandler vi en bred vifte af badeponcho i forskellige mærker, modeller og designs. Her på siden finder du alle vores badeponcho, som både egner sig til vandsport som surfing og kajak, men også svømning og vinterbadning.

Viser alle 16 resultater

 • Tilbud surfmore-badeponcho-mikrofiber

  SURFMORE Badeponcho Mikrofiber

  Fra 499,00 kr. Fra 399,00 kr.
 • Tilbud surfmore-bade-poncho-bomuld

  SURFMORE Badeponcho Bomuld

  399,00 kr.
 • manera-bambus-badeponcho

  Manera Bambus Badeponcho

  599,00 kr.
  Kun 1 stk tilbage
 • manera-stay-salty-poncho-2

  Manera Stay Salty Badeponcho

  599,00 kr.
 • Tilbud surfmore-dryrobe

  SURFMORE Dryrobe

  939,00 kr.
 • Tilbud surfmore-badeponcho-boern

  SURFMORE Badeponcho Børn

  299,00 kr.
 • ripcurlchangerobejakke

  Rip Curl Dryrobe

  1.299,00 kr.
 • IONponcho

  ION Steel Blue Badeponcho

  379,00 kr.
 • Tilbud rip curl poncho

  Rip Curl Badeponcho

  429,00 kr.
 • Tilbud rip-curl-poncho

  Rip Curl Badeponcho

  429,00 kr.
 • Tilbud ponchoomklædning

  GILL Badeponcho

  499,00 kr.
 • gilldryrobe

  GILL Dryrobe

  1.799,00 kr.
 • Tilbud ION-poncho-børn

  ION Junior Badeponcho

  349,00 kr.
 • Poncho pakke

  529,00 kr.
  Kun 6 stk tilbage
 • Tilbud prolimit-poncho

  Prolimit Badeponcho

  499,00 kr. 429,00 kr.
 • prolimit-poncho

  PROLIMIT Badeponcho

  499,00 kr.

Hvad er en badeponcho?

En håndklæde poncho, bade poncho til voksen, omklædnings poncho eller surf poncho, er i sidste ende det samme produkt. Et stort håndklæde som du kan tage på og ofte med hætte, lommer og andre fede features.

En badeponcho er det helt rette produkt til dig, som leder efter et kæmpestort håndklæde, som du kan tage på. En badeponcho er essentiel, hvis du dyrker vandsport, såsom surfing, kajak, svømmer eller vinterbader. Der er nemlig ikke noget bedre, end at komme op af det kolde vand, og dernæst hygge sig i sin bade poncho til voksen eller børn.

Hos SURFMORE har vi en badeponcho, som er en af vores absolutte bestsellers indenfor ponchoer. Se vores poncho i bomuld.

Badeponchos fås i mange forskellige farver, modeller og længder. Dertil er der også et hav af forskellige features, som du kan lede efter. Dette kan f.eks. være en hætte, som du kan tage over hovedet – og dermed tørre dit hår ekstra hurtigt, når du har været i vandet. Det kan også være enten en kængurulomme eller normale lommer i siden, hvor du kan opbevare nøgler, mobiltelefon eller lidt penge til en is. Det er helt op til dig, og mulighederne er mange, når du skal finde den perfekte bade poncho.

 

Hvornår skal jeg bruge en badeponcho?

De fleste forbinder en badeponcho med surfing eller vinterbadning, men det behøver du ikke. En poncho kan anvendes, uanset om du dyrker vandsport eller ej – men er naturligvis designet til, at du kan tørre din krop effektivt og hurtigt.

Du kan bruge en badeponcho til omklædning før og efter sport. Det behøver ikke nødvendigvis kun, at være vandsport. Det kan være alle typer sportsgrene, som kræver omklædning og hvor du måske gerne vil klæde om for dig selv.

Mange personer som dyrker vandsport elsker ponchoen. Først og fremmest er den varm og blød, men den opfylder også et behov for omklædning. Brug din badeponcho til at klæde om, før du skal på SUP board eller efter du har været afsted i kajakken.

 

Håndklæde poncho til vinterbadning

Vi ser løbende, at flere og flere benytter sig af en badeponcho, når de er ude at vinterbade. Ponchoen kommer til sin fulde effekt her, da du hurtigt kan trække i din badeponcho, få varmen samt blive tørret – dernæst kan du skifte tøj helt diskret, hvis du foretrækker det.

Mængden af personer som dyrker vinterbadning vokser stødt. Aldrig har det været så populært at være aktiv i naturen. Flere og flere tager ud og SUP surfer, mens flere og flere har fået øjnene op for vinterbadning.

Vinterbadning kræver ikke alverdens udstyr. Faktisk kan du klare dig med et par gode neopren sko. Måske kan det også være praktisk for dig med en badeponcho til omklædning før og efter du har været i vandet.

 

Badeponcho til dame og mænd

Som tidligere nævnt, er en poncho også utrolig effektiv, når det kommer til vandsport. Hvis du kan lide at Stand Up Paddle, dyrke forskellige typer for surfing eller stå på wakeboard om sommeren, er en badeponcho essentiel.

Efter en session på vandet – uanset om det er surfing eller wakeboarding, kan du hurtigt hoppe i din badeponcho og få varme i kroppen. Dernæst er du klar til at komme ud på vandet igen, og kan holde dig varm mellem dine surf sessions.

En badeponcho er nem at tage med i tasken, og den fylder nærmest intet. Langt de fleste surfere bruger en badeponcho inden de skal ud at surfe. Den er nem at bruge til omklædning og så varmer den, og dækker for vinden. En god poncho bliver du hurtigt glad for.

 

Badeponcho til voksne

De fleste badeponcho der designes og produceres, er lavet til voksne. Du vil som oftest ikke finde en specialdesignet badeponcho til dame, men derimod til voksne generelt. Badeponchoer til voksne kommer som unisex, så du kan roligt vælge en badeponcho, som passer begge køn.

 

Badeponcho til børn

Hos SURFMORE har vi dog tænkt på alle – store som små – og har designet en bade poncho til børn. Dermed har dit barn også muligheden for at opleve, hvor dejlig og rar en poncho er.

 

Køb badeponcho hos SURFMORE

Hos SURFMORE forhandler vi en bred vifte af forskellige badeponchos til dame, herre og børn. Vi har designet vores egne SURFMORE badeponchoer, som er designet til vinterbadning, surfing og de dejlige forhold, som vi har i Skandinavien.

Vi har naturligvis ikke kun SURFMORE håndklæde ponchoer, men forhandler også andre mærker, såsom Manera, Rip Curl og Prolimit. Disse er meget anerkendte brands i surfuniverset, og tilbyder ligeledes flotte og behagelige ponchoer til alle slags brug.