Tilbehør

Viser alle 10 resultater

 • coreproparkknæbeskytter

  CORE Pro Knæbeskyttere

  619 DKK
 • fuse-delta-albuebeskytter

  Fuse Delta Albuebeskyttere

  299 DKK
 • fuseneeosalbuebeskytter

  Fuse Neos Albuebeskyttere

  379 DKK
 • k2-beskyttelses-sæt

  K2 Beskyttelsessæt

  279 DKK
 • tripleeightalbuebeskytter

  Triple Eight Albuebeskyttere

  179 DKK
 • tripleeightjuniorknæbeskytter

  Triple Eight Junior 3-pack sæt

  399 DKK
 • tripleeightknæbeskytter

  Triple Eight Knæbeskyttere

  179 DKK
 • tripleeightknæbeskytter

  Triple Eight Knæbeskyttere

  199 DKK
 • tripleeightknæbeskytter

  Triple Eight KP Pro Knæbeskyttere

  549 DKK
 • tripleeightknæbeskytter

  Triple Eight Snow Knæbeskyttere

  319 DKK

Tilbehør til skating 

Som skater bør du overveje at investere i en eller anden form for beskyttelse. Det bør du gøre, da asfalt kan give hudafskrabninger og du kan komme til at slå dig hårdt, hvis du falder forkert. Det er derfor fornuftigt at tage beskyttelsesudstyr på i en eller anden udstrækning. 

Som udgangspunkt bør du altid benytte en hjelm når du skater. Det er ikke kun til skating, men kan også sagtens være til rulleskøjter, løbehjul eller anden aktiv sportsgren, hvor det går hurtigt og på asfalt. En hjelm tager stødet hvis du falder og det kan vise sig at være en meget klog beslutning med en god hjelm på hovedet. 

Mange begyndere foretrækker at bruge albuebeskyttere, knæbeskyttere og nogle endda beskyttere til håndledene. De er nemme at tage af og på, og samtidigt slipper du for slag og hudafskrabninger. 

En hudafskrabning kan svie og gøre ondt længe, mens en knæbeskytter tager skraldet, hvis du falder. Overvej derfor om det er fornuftigt allerede fra starten, at benytte en god knæbeskytter og albuebeskytter. Det kan vise sig være en stor fordel for dig. 

 

Beskyttelse til actionsport

Alle typer actionsport kan være farligt hvis man er uheldig. Sådan er det faktisk med de fleste sportsgrene, men actionsport kendetegnes ved fart, spænding og action! 

Derfor bør du også klæde dig efter forholdene, så du ikke kommer galt afsted. Du kan være uheldig at støde mod en makker eller slå dig i skateparken. Det er derfor en god idé at bruge beskyttelsesudstyr som begyndere og selvfølgelig også som øvet. 

Hos surfmore gør vi en dyd ud af at rådgive omkring valget af det rigtige udstyr. Det er inden for surfing og paddleboarding, men bestemt også skiferie og skateboarding. Sikkerhed indenfor alle sportsgrene er vigtigt! 

 

Hvilket tilbehør har jeg brug for til skating?

Måske skal du ud med dine første rulleskøjter, dit første longboard eller noget helt tredje. Sikkerhed en vigtigt og derfor er det fornuftigt, at få helt styr på tilbehøret inden du skynder dig ud, at give den gas. Få hellere styr på udstyret og beskyttelsen og tag derefter afsted. 

Først og fremmest bør du finde en hjelm som sidder tilpas og godt på hovedet. En hjelm har ét formål og det er, at den skal beskytte dit hovede. Hjelmen skal tage stød og slag, hvis du skulle slå dig hårdt i asfalten. 

Som skater eller bmx’er ved man aldrig om man mister kontrollen eller er uheldig. Det er derfor vigtigt at du sørger for at få en god skater hjelm på hovedet. Samtidigt udviser du fornuft i den lokale skaterpark. 

Udover en god hjelm er der en lang række af forskellige typer tilbehør du kan bruge. Det kan være albuebeskyttere. En albuebeskytter sidder på albuen og er fremstillet i en skålformet plastikskal. Denne skal tager stød og slag, hvis du falder og ryger i asfalten.

 

Tilbehør til børn

Børn i skateparken skal altid benytte hjelm og beskyttelsesudstyr. Som barn har man ikke helt den samme evne som voksne til, at vurdere sikkerhed, risiko og situationer. Det er derfor fornuftigt at du som forældre hjælper dit barn godt i gang med vigtigtheden i, at bruge hjelm og beskyttelsesudstyr.

Hos surfmore tror vi på at vi alle skal hjælpe med at uddanne hinanden og blive bedre til at passe på hinanden. Vi forsøger konstant at udvide vores sortiment med udstyr til sikkerhed indenfor actionsport og skating.