Uanset om du er ny eller øvet til trick løbehjul, kan valget af det bedste trick løbehjul være en udfordrende, men også spændende proces. Der er mange gode modeller, men for at du kan finde det bedste trick løbehjul til dig, er der naturligvis behov og faktorer, som du bør overveje, inden du træffer et valg. Disse faktorer kan blandt andet være kvalitet, ydeevne, holdbarhed og design.

Læs med i vores test af de bedste trick løbehjul på markedet, hvor vi har fundet frem til et udvalg, som vi mener er blandt de bedste modeller. Længere nede i købsguiden kommer vi også ind på de faktorer, du bør være opmærksom på, heriblandt kvalitet, ydeevne, holdbarhed og design.

Bedste trick løbehjul i test

Se vores store udvalg af trick løbehjul eller læs med herunder hvor vi fortæller om de bedste løbehjul til tricks på markedet, og gør dig meget klogere på dit valg.

stiga-trick-scooter-løbehjul

Bedste trick løbehjul

1. Stiga Trick Scooter – Hood

Pris: 999 DKK

Står du som begynder og overvejer hvilket løbehjul du bør købe, og overvejer du hvorvidt det kunne være et trick løbehjul? Fortvivl ej!

Dette Stiga Trick Scooter Hood er kendt for dets mega høje kvalitet og gode manøvredygtighed. Faktisk er trick løbehjulet fra Stiga en af de sidste nye produkter i deres mange kategorier. Stiga har gennem mange år lavet løbehjul, men det er først for nyligt at deres gode trick løbehjul virkelig har slået igennem.

Kvaliteten taler for sig selv. Det samme gør kuglelejer, baren og de fede farver. Vælg dette Stiga Trick Scooter Trick Løbehjul, hvis du foretrækker kvalitet og holdbarhed.

Bedste billige trick løbehjul

2. Dominator Cadet Trick Løbehjul

Pris: 649 DKK

Dominator Cadet er skabt til tricks, hop og action. Med en sølle vægt på 3,1 kg får du det ultimative trick løbehjul og vi garanterer, at du får et af de bedste trick løbehjul på markedet. Kom godt i gang med et freestyle løbehjul fra starten. Her er ingen løse ender eller dårlige kompromisser.

Her får du et virkelig godt trick løbehjul til en fordelagtig pris, hvor kvalitet, ydeevne og materialer er i højsæde.

Dominator Cadet trick løbehjulet har ikke bare lav vægt, men slidstærk design, og det vi definerer som et ægte freestyle løbehjul.

dominator-cadet-trick-loebehjul-blaa-hvid
longaway-adam-trick-løbehjul

Bedste trick løbehjul til børn

3. Longway Adam Trick Løbehjul

Pris: 799 DKK

Et løbehjul er ikke bare et transportmiddel, som tager dig fra A til B. Nej, løbehjulet skal også fungere i den lokale skatepark, og det skal gerne give dig de rette betingelser for tricks og hop.

Longway Adam trick løbehjulet er ikke bare cool, skrigende grønt og slidstærkt. Det er også et af de bedste trick løbehjul, du kan få til en fornuftig pris. Måske er du på jagt efter et trick løbehjul, og det får du altså her uden at skulle betale spidsen af en jetjager.

Selve baren er lavet i stål og det giver dig perfekte betingelser for tricks i skateparken. Er du begynder eller øvet, er dette løbehjul absolut en overvejelse værd.

FAQ – Ofte stillede spørgsmål og svar om de bedste trick løbehjul

 

Hvilket er det bedste trick løbehjul?

Det afhænger i høj grad af, hvad dine behov og krav er til et godt trick løbehjul. Vi kan desværre ikke komme med et konkret svar på hvilket løbehjul til tricks, som er det ultimativt bedste, men i denne bedst i test, kommer vi med en række foreslag.

 

Hvad skal jeg være opmærksom på ved køb af det bedste løbehjul til tricks?

Når du skal finde frem til det bedste trick løbehjul, bør du kigge på faktorer som materialer og kvalitet, ydeevne, hjul og størrelse. Disse udgør i sidste ende, om du har et godt trick løbehjul i høj kvalitet, som kan klare de slag, det kræver at lave tricks på det.

Materialer og kvalitet: Her er det essentielt, at et godt trick løbehjul er fremstillet i materialer af høj kvalitet, da det skal kunne klare at blive brugt på asfalt og i skateparker. Et materiale som aluminium giver dig både et letvægtigt trick løbehjul, men samtidig også en høj holdbarhed og derudover god manvøredygtighed til at øve og udføre fede tricks.

Hjul: De bedste trick løbehjul har samtidig også hjul af høj kvalitet, der bør være slidstærke og have god kontakt med det underlag, som du kører på. 

Ydeevne: Ydeevnen er selvfølgelig helt afgørende for, at du kan bevæge løbehjulet korrekt rundt, når du skal øve tricks. Find derfor en model med gode kuglelejer, som både giver en høj grad af smidighed, men som samtidig også er stabilt og let at kontrollere under udførelsen af diverse tricks og hop.

Størrelse: Skal du blive god til at lave tricks på løbehjul, er størrelsen også en vigtig faktor. Du bør finde en model, som passer til dig i højden og samtidig har en vægt, hvor du kan kontrollere det under dine tricks og hop.

Alt afhængig af hvilken type løbehjul du leder efter, vil faktorer naturligvis variere. Leder du ikke udelukkende efter et godt løbehjul til tricks, kan du se vores store udvalg af løbehjul til børn og voksne her.

 

Hvilket trick løbehjul skal jeg vælge?

Er du på udkig efter det bedste trick løbehjul på markedet til dig selv, dit barn eller en god ven, finder du i vores ovenstående test tre gode muligheder.

Er det et hardcore løbehjul udelukkende til at lave tricks, kan Stiga Trick Scooter Hood være et oplagt valg. Kigger du derimod efter en billigere model rent prismæssigt, er Dominator Cadet et framragende valg – og her får du ovenikøbet også et super letvægtigt løbehjul. Longway Adam er ej at forglemme også en god model til freestyle og tricks. Dette kommer også med en lav vægt, og kan både anvendes af begynderen og den øvede.