Det kan være uoverskueligt at finde den bedste drybags på markedet, med de mange forskellige modeller, materialer og funktioner, som mærker producerer drybags med. Er det allerførste gang, du skal købe en drybag, kan det være en fordel med rådgivning, da du dermed bliver sporet i den rigtige retning af den rette drybag til dig. Hos SURFMORE har vi besluttet os for at lave et indlæg til dig, som leder efter den bedste drybag på markedet.

I dette indlæg kan du læse vores købsguide og bedst i test af drybags på markedet, så du forhåbentlig finder den, som passer bedst til dig. Afhængig af om du skal bruge den til paddleboarding, surfing, generelt outdoor brug eller hverdagsbrug, kan der være forskellige funktioner, materialer og størrelser, som er værd at have in mente ved køb af drybag.

Se alle vores drybags her, eller læs med i denne bedst i test af de bedste drybags på markedet, og bliv meget klogere på dit køb.

Oversigt af de bedste drybag i test

dakine-drybag-20l-sort

Bedste allround drybag

1. Dakine Drybag 20L

Pris: 299 DKK

Dakine er kendt for at lave fremragende produkter til både surfing, blandt andet neopren, såsom neopren sko, våddragter, neopren handsker og meget mere. De er også kendt inden for ski, hvor de laver gode tasker, rygsække og meget mere. Inden for drybags går Dakine heller ikke ubemærket hen med deres drybag i 20L, som både fås i sort og orange (se orange model), hvis du vil have en farve med lidt mere knald på.

Mangler du en god, slidstærk og 100% vandtæt drybag til dagene på vandet, vandreturen eller generelt hverdagsbrug, er den vandtætte taske fra Dakine et godt valg. Her får du en drybag i topkvalitet fra et af de største firmaer inden for surfindustrien.

Bedste billige drybag

2. SURFMORE Drybag 10/20L

Pris: 179 DKK

Leder du efter en god og billig drybag, er vores egen drybag i enten 10L eller 20L fra SURFMORE et helt oplagt valg. Her får du en prisbillig drybag til vandsport, outdoor eller generelt hverdagsbrug. Den er 100% slidstærk, fremstillet i overfladebehandlet PVC og klar til de danske forhold, hvor vejret kan være skiftende.

Vores drybag er designet med rullelukning og en forstærket kliklås, som gør den praktisk at åbne og lukke, samt en skulderstrop, så du nemt kan have den med på tur eller farten.

Hos SURFMORE designer og fremstiller vi også et hav af andre produkter, såsom badeponcho, oppustelige paddleboards og meget andet.

surfmore-drybag-10l-2
dakine-vandtæt-taske-30l-sort

Bedste premium drybag

3. Dakine Drybag 30L

Pris: 499 DKK

Dakine’s drybag i 30L er oplagt til surfing på SUP board, ture i kajakken anden vandaktivitet eller outdoor brug. Tasken kommer i det slidstærke materiale, tarpulin, som fungerer rigtig godt til drybags.

Lækkert design, rulletoplukning og vandtæthed er nogen af de kriterier, som denne drybag fra Dakine i 30L opfylder. den er desuden også udviklet med skulderstropper, så du på nem vis kan bære den på ryggen, når du er afsted på tur. Synes du farven i sort er kedelig, kan den også fås i en cool orange farve her.

 

Bedste drybag med skulderstrop

4. SURFMORE Vandtæt Rygsæk

Pris: 299 DKK

Leder du efter den bedste drybag med skulderstropper? Med vores vandtætte drybag rygsæk fra SURFMORE får du en drybag, som både kan anvendes til ture på paddleboard, i kajak, eventyr i naturen eller hverdagsbrug, når du cykler til/fra arbejde.

Den vandtætte drybag rygsæk fra SURFMORE er designet med TPU lamineret nylon og rullelukning, hvilket sikrer 100% vandtæthed. Slidstærke materialer, masser af funktionaliteter og godt design gør dette til en oplagt vandtæt rygsæk til prisen.

Mål: 32 x 14 x 65 cm

 

surmfore-vandtæt-rygsæk
gill-vandtaet-rygsaek-35l-sort

Bedste drybag rygsæk til hverdagsbrug

5. Gill Vandtæt Drybag Rygsæk 35L

Pris: 699 DKK

Gill er kendt for lave gode produkter til surfing og sejlsport, i form af stort set alt i neopren. Denne drybag rygsæk fra Gill er perfekt til hverdagsbrug, sejlads, paddleboard og som taske til båden.

Den er designet i 35L med skulderstropper, så du nemt kan have den med. Derudover kommer den i slidstærkt 100% PVC tarpulin samt rolldown-lukning.

Vil du have en farve med mere gang i, fås den vandtætte drybag også i orange.

 

Hvordan har vi testet drybags?

Hos SURFMORE har vi en stor viden inden for drybags, da vi har benyttet os af disse i en lang række af år og til forskellige sportsgrene – heraf surfing, paddleboarding, men også vandreture og generelt hverdagsbrug. Derudover har vi også udviklet, designet og produceret vores egne, som har givet os en masse know-how og kendskab til, hvordan en god drybag skal se ud. Dette gælder alt fra valget af materialer, funktioner, størrelser og designet af tasken.

Der findes utrolig mange gode drybags på markedet, men skal du skelne de gode fra de bedste drybags, skal du have et falkeøje og det kommer ned til minimaler. I denne bedst i test af drybags hjælper vi dig med at finde den drybag, som passer allerbedst til dig.

Har du læst vores købsguide og finder stadig valget af den bedste drybag vanskeligt, sidder vi klar på telefon eller mail med rådgivning. Vi ønsker kun, at du finder den drybag, som passer bedst til dig og dine behov.