Ski til børn 

Som barn handler det om at komme godt i gang. Succes i sneen kræver skiudstyr designet til børn. Derfor er det heller ikke ligegyldigt, at man som forældre sikre at dit barn har det nødvendige udstyr. Det er derfor din opgave som forældre, at dit barn er udstyret med ski, samt udstyr i den rigtige størrelse. 

Fortvivl ej. Der findes mange rigtig gode ski til mindre og større børn. Børneski er selvfølgelig kortere, de er lettere og samtidigt er prisen til at betale. Du skal altså derfor ikke ud at investere flere tusinde kroner i bindinger, ski støvler og ski. 

Et par børne ski fås fra omkring kr. 500 som udgangspunkt. Det fine ved at købe et par børneski er at dit barn hurtigt kan komme i gang med at stå på ski. Desto tidligere dit barn er i gang, desto nemmere vil det også blive at tage på skiferie som forældre med børn hurtigere. 

Komperdell har produceret ski til børn gennem mange år. Udover at lave rygskjolde, halsedisser og en lang række tilbehør til skiferie, så er komperdell også kendt for deres ski til børn på under og over 20 kg. Skiene til børn er designet med det man kalder “strop-in” bindinger og det betyder at skiene er kompatible med alt slags fodtøj. Disse børneski kræver altså ikke specielle ski støvler eller bindinger. Dit barn kan bruge sine vinterstøvler. 

Børneski er både nemt at komme i gang med og samtidigt er de lavet i en stærk, men også ekstremt let konstruktion. Disse faktorer gør at skiene er utroligt nemme for barnet at komme i gang med at bruge. 

Skihjelme til børn 

Et godt hoved kræver naturligvis også en god hjelm. En skihjelm skal beskytte og dække dit hoved for stød og slag. Alle som har været på skiferie kender vigtigheden i at benytte en skihjelm. En skihjelm til børn er altså et absolut must-have og der er ingen undskyldninger. Alle børn skal altid bruge en skihjelm, og det samme skal deres forældre. 

Det er først og fremmest vigtigt at du finder en hjelm, som passer til hovedet. Det nytter ikke noget, hvis hjelmen snurrer rundt på hovedet, mens du suser ned af bjerget. En skihjelm med god pasform er derfor vigtigt. 

Typisk kommer skihjelme til børn i flere størrelser og de kan samtidigt indstilles omkring halsen. Det gør skihjelmene nemme at tage på og samtidigt sikre det, at skihjelmen sidder tæt og tilpas til hovedet. 

 

Ski tilbehør til børn 

En skiferie kræver lidt udstyr. Udover børneski og skihjelm, så er skibriller til børn også en nødvendighed. Hertil kommer selvfølgelig overtøj såsom jakke, bukser, handsker og selvfølgelig en liftkortholder. En liftkortholder sættes i lommen på jakken og herefter til liftkortet. 

Sørg for god beklædning på skiferien. Overtøjet er vigtigt, det er nemlig den yderste skal som rammer vinden og den skal tage langt størstedelen af kulden. En god jakke og et par gode vinterbukser er derfor vigtigt. Under overtøjet er det vigtigt at iføre sig behageligt og varmt skitøj. Det er skiunderbukser og en termotrøje. Skiundertøjet er med til at isolere og give varme, mens i suser ned af pisterne. 

 

Skibriller til børn 

Skibriller til børn fås i mange mega fede farver og modeller. Af populære skibriller til børn kan nævnes Oakley, Smith og 100 Percent. Skibrillen er næsten lige så vigtig som skihjelmen. 

Skibrillen beskytter dine øjne og ansigt mod både vind, sten og andre flyvende væsner. En god og tætsiddende skibrille er vigtigt, når først skiferien starter. En skibrille til børn er mindre og pasformen er samtidigt tilpasset et barneansigt. 

Selvom det kan være fristende at spare penge, så skal du ikke spare på skibrillerne. Vi ved godt at skiferien allerede er dyr inden man er kommet ud af døren. Transport, mad, brændstof, liftkort og meget andet løber hurtigt op. Mange kan derfor fristes til at holde pengene tæt til kroppen, når det gælder køb af skihjelme og skibriller til børnene. 

Hos SURFMORE anbefaler vi at i går efter kvalitet og pasform allerede fra starten. Køber et i et gode skibriller til børn allerede fra starten, så får i også et par skibriller som nemt kan gå videre til den næste søskende. Det er derfor altid værd at købe god kvalitet fra starten. Udstyr som dette kan nemt bruges gennem mange år uden problemer.

 

Varme huer til skiferien

Der er ikke meget som er værre end et par frosne fingre eller knald røde øre. Puha, det er noget alle bare gerne vil undgå. Et godt tip er derfor at købe et par gode huer til skiferien. Nogle fortrækker at bruge huer under skihjelmen, mens andre bare fortrækker at have en hue med mens skiferien står på. Det kan være oplagt til når i skal ned at handle eller have en varm kakao på en af pistecaférne. En lækker blød hue er derfor en overvejelse værd og en perfekt julegave!