vinterbadning-populære-badeponchoer

Få varmen når du vinterbader 

Måske har du hørt om vinterbadning eller kender nogle, som gør det med jævne mellemrum. Vinterbadning er gennem de sidste år blevet vildt populært og det er bestemt ikke uden grund. Vinterbadning er sundt for krop og sjæl og det giver samtidigt et ‘kick’ at komme i det isnende kolde vand. 

Vi har gennem mange år haft de populære badekåber også kaldet ponchoer i vores sortiment. Oprindeligt var ponchoer tiltænkt surfere. Mange surfere og især i byerne var trætte af at skulle klæde om, mens mange kunne kigge nysgerrigt til. Derfor kom badeponchoerne til. En badeponcho kunne nemlig løse udfordringen og man kunne derved klæde om i fred og ro efter sin surf session.

 

Se hele vores udvalg af håndklæde ponchoer 

I dag har vi hos SURFMORE et stort sortiment af håndklæde ponchoer til enhver smag. Vi har ponchoer i et væld af forskellige farver og fra mange forskellige brands. Nogle af de mest populære badeponchoer kommer fra Manera, Rip Curl og SURFMORE. 

Vinterbadning kan og gør mange gode ting for dig som person og der er samtidigt flere sociale aspekter i at vinterbade. Det styrter frem med vinterbadeklubber overalt i landet og nogle må sågar gå nye veje for at finde en vinterbadeklub. Det vidner altså om en aktivitet som er vokset med hastige skridt gennem de senere år.

Vinterbadning har tidligere nærmest være forbeholdt ældre mennesker, men i dag gøres det i lige så høj grad af unge mennesker. Vinterbadning er nemlig en aktivitet for alle og det sætter blodomløb og adrenalin i gang.

SURFMORE badeponcho bomuld

Denne badeponcho er elsket af surfere hele året rundt, vinterbadere om vinteren og strandgæster hele sommeren. Her får du en poncho som kan bruges på stranden, men i lige så høj grad foran pejsen i sofaen på kolde vinterdage.

Vores badeponcho i navy farvet bomuld er vildt populær. Den flotte navy blå farve går rigtig godt til mange og samtidigt er den lavet med en lækker blød hætte og relativ stor pasform. Det gør bade ponchoen nem at tage på og få over hovedet, hvilket er en fordel for mange når det skal gå lidt hurtigt. 

Bade Ponchoen er lavet med lommer til at varme fingrene eller opbevarer alt fra bilnøgler til en pung. Badeponchoen er lavet i one-size og passer både til mænd såvel kvinder. 

Vi har ikke på noget tidspunkt ændret på designet. Denne badeponcho er en af vores absolut mest populære produkter og ikke uden grund. Her får du altså en utrolig lækker håndklæde poncho til en pris hvor alle kan være med. 

En badeponcho skal være nem at tage af og på. Du skal nemlig hurtigt kunne klæde om før og efter du skal i vandet. Vinterbadning er ikke nødvendigvis en lang forestilling, så derfor er det rart med en badeponcho som er hurtig at finde frem, men dælme også hurtig at tage på igen, selvfølgelig så du kan få varmen. 

surfmore-badeponcho-mikrofiber

Manera badeponcho 

Manera er et sydfransk surf brand med hovedbase i Montpellier. Op af kyst, vand og bjerge designer Manera nogle af markedets lækreste badeponchoer. Ponchoerne fra Manera kommer i one-size design, men flere forskellige farver. 

Alle Manera ponchoer er relativt tunge grundet en helt fantastisk bomuld er brugt. De suger effekt vand fra huden og er samtidigt utroligt lækre og bløde. Ponchoerne fra Manera er kendt blandt surfere og det sidste år har rigtig mange vinterbadere taget disse til sig. 

surfmore-bade-poncho-bomuld

SURFMORE badeponcho mikrofiber

Mikrofiber ponchoen er også en af vores bedst solgte badeponchoeren og det er ikke så underligt. Fremstillet i hurtigttørrende mikrofiber med hætte og lommer foran. Her får du en pæn diskret poncho, som kan give mange gode oplevelser når den står på strandture. 

Badeponchoen er designet til både mænd såvel kvinder og kommer i one-size. Du skal altså derfor ikke bekymre dig om længde, bredde eller livvidde. Her er rigeligt med plads og samtidigt er det nemt at tage den både af og på. 

Vores mikrofiber badeponcho er flere gange årligt udsolgt, desværre til stor skuffelse for mange. Vi har haft umenneskeligt svært ved at få nok håndklæde ponchoer hjem, så når de er på lager er det vores anbefaling at få dem købt i en fart. 

Køb mikrofiber ponchoen her

manera-stay-salty-poncho