Hvad er ViaBill? 

ViaBill er en service som giver mulighed for at løbende betale dine produkter over tid. Du kan bruge viaBill hos os, men også hos rigtig mange andre webshops. Afbetalingen er produkter er en rigtig god mulighed, da det giver dig mulighed for at få produkterne her og nu, men samtidigt kan du få mulighed for at betale dem over tid. 

Det kan være at du ikke synes at du vil betale flere tusinde kroner for et paddleboard lige nu, men at du gerne vil betale det over 6 måneder. Det hjælper viabill dig med og du får dermed dit køb med det samme. 

Hvorfor betale med Viabill hos SURFMORE? 

Viabill gør drømme til mulighed og samtidigt får du lov og råderum til at betale dine produkter af. ViaBill hjælper med at dele beløbet på dit køb op i nogle overskuelige betalinger og derved får du mulighed for at handle, men i portioner som giver luft i økonomien. 

ViaBill kan benyttes ved køb helt ned til nogle få hundrede kroner eller mange tusinde kroner af gangen. Faktisk er der ingen grænser for minimumskøb gennem ViaBill.  

Hos os oplever vi at flere og flere gør brug af ViaBill og det er vi glade for. Hvad enten du vil købe en vandtæt taske, en vinter våddragt eller et SUP board. ViaBill er en perfekt service til at dele det fulde beløb op og dermed betale produktet af løbende.

supvåddragt

Sådan køber du med Viabill hos SURFMORE

Lad os antage at du endelig har fundet den våddragt du vil købe. Prisen er kr. 999, men i stedet for at betale det fulde beløb med det samme, så vælger du at betale det over 6 måneder. Det fulde beløb på kr. 999 bliver derfor delt op i 6 lige store bidder. 

For dig betyder det at du kan nøjes med at betale kr. 166,50 over de næste 6 måneder. Våddragten modtager du dagen efter du bestiller den, men prisen bliver delt op og dermed behøver du ikke at betale det fulde beløb ved købet. 

Hos SURFMORE har vi et rigtig godt samarbejde med ViaBIll og synes at det giver en rigtig god mulighed for kunder.