ripcurl-flashbomb-neoprenstøvle

Udover høj komfort og stræk har E5 neopren også det, som kaldes QuickDry. Det giver forkortet tørretid sammenlignet med mange andre neopren produkter. For dig betyder det at du kan hænge dine neopren støvler til tørre og de vil være klar til brug med kun få timers tørretid. Er du en af dem som er fristet til at komme på vandet hver dag, ja så er det altså en fordel med våddragter og støvler som tørre hurtigt. 

Mange billige neopren produkter har ofte mindre stræk og fleksibilitet. Det mindsker bevægelsesfriheden og evnen til at ånde og isolere. En våddragt skal give bevægelsesfrihed og mulighed for at være aktiv. Derfor vil du også opleve hvordan f.eks billige våddragter er stive i materialet. Køb en god våddragt fra starten og den vil du tilmed have i mange år. 

En af de bedste neopren støvler på markedet!

Hvis du er på jagt efter en af markedets bedste neopren sko, så er du muligvis havnet i den rigtige test. Rip Curl Flash Bomb er uden tvivl en af de bedste neopren sko på markedet og afgjort mange surfers foretrukne performance neopren støvle. Vi har forsøgt at samle og belyse de vigtigste punkter i Rip Curl Flash Bomb modellen. Vi har brugt Flash Bomb støvlen på paddle board og windsurfing i Limfjorden.

Flash Bomb støvlerne er lavet i det som Rip Curl selv kalder for E5 neopren. Det er den varmeste og mest fleksible neopren i Rip Curl kataloget. Neopren typerne måles i forskellige numre, hvor E5 er det højeste på markedet. E5 neoprenen er den samme som bruges i high-end våddragterne fra Rip Curl. Her får du maksimalt stræk, komfort og isolering, og ikke mange typer neopren kommer tæt på denne.

ripcurl-flashbomb-neoprenstøvle

Høj komfort og stabilitet

Flash Bomb er foret indvendigt for optimal komfort og blødhed. Sålen er tynd og det er med til at give bevægelighed og frihed når du står på dit surf board. Gummisålen er forstærket omkring anklen for øget support. Mange surfere oplever dette som en stor fordel. Uanset om du surfer eller dyrker vinterbadning, så vil du gerne have en slidstærk sål, da dette er med til at øge supporten omkring din fod. 

Her får du altså en støvle med øget support omkring anklen, som er med til at give mere stabilitet på dit surf board. Mange billige neopren sko har blot et tynd lag neopren omkring anklen, mens flash bomb er forstærket og taped. Det er med til at øge komforten og minimere vandindtrængningen i støvlen.

ripcurl-flashbomb-neoprenstøvle
ripcurl-flashbomb-neoprenstøvle

En neopren støvle til alle typer surfing 

Sidder du med overvejelser omkring en ny støvle til surfing og ved ikke helt hvad du skal vælge endnu. Det kan vi godt forstå, for der er godt nok mange muligheder og alle siger noget forskelligt. Neopren støvles findes og fåes i alle prisklasser og modeller og det er i høj grad også en smagssag, hvilke modeller som passer til dig og dit behov. 

Som udgangspunkt bør du altid vælge neopren støvler fra et af de kendte og internationale mærker. Når du gør det kan du være sikker på, at kvaliteten er i top. Ikke bare kvaliteten, men også pasformen og valget af materialer. Det vigtige er samtidigt at du også får købt dig et par sup sko, som kan bruges i mange år og som rent faktisk holder. 

Der er ingen fidus i at købe neopren sko som kun holder en halv sommer. Det er bare spild af penge. Find derfor et par ordentlige støvler som kan holde i mange år og som giver maksimal support og komfort på vandet.

Flash Bomb støvlerne er oplagt til stand up paddle surfing, men kendetegnes som en solid og holdbar støvle, som kan bruges til windsurfing, kitesurfing og bølgesurfing. Faktisk er flash bomb en rigtig god og oplagt allround støvle som kan bruges til alle typer vandsport. 

Det er uden tvivl en af de mest solgte allround støvler til surfing på markedet. Prisen er i den høje ende sammenlignet med mange andre, men kvaliteten og komfort taler et sprog for sig selv.Hvordan vedligeholder jeg bedst mine neopren støvler?

Det er vigtigt at du vedligeholder og plejer dine neopren støvler. Det er med til at forlænge levetiden og samtidigt bevarer du dine neopren produkter bedst muligt. En god neopren støvle koster hurtigt et par hundrede kroner og derfor er det også værd, at vedligeholde og passe på dit neopren tilbehør. Når du surfer og færdes på den lokale sø, fjord eller havet, så er produkterne i berøring med vand. Oftest er det saltvand og mange ved det måske, men det er bestemt ingen hemmelighed, at saltvand kun gør produkterne dårligere. Saltvand er med til at irre udstyret og derfor er det vigtigt, at du husker at rengøre og skyller dine neopren sko efter brug. 

Lav en balje vand og eventuelt med en smule sæbe. Smid din våddragt, neopren og støvler ned i baljen og lad det ligge i 10-15 minutters tid. Det renser produkter for saltvand og sand. Efterfølgende tager du tingene op og lader det tørre varmt. Hæng det på tørresnoren på sommerdage eller i kælderen om vinteren. Det er vigtigt at det får lov at tørre ordentligt og i varmen.

Undgå at lade produkterne tørre på en radiator, da dette kan beskadige limen i samlingerne.

Hvorfor vælge Rip Curl Flash Bomb?

Flash Bomb neopren støvlerne er nærmest ikoniske. De unge surfere går gerne med aviser længe for, at spare op til neopren støvle i denne standard. Mange er faktisk ligeglade, hvorvidt de køber flash bomb støvler fra 2020, 2021 eller de 2022 støvler. Flash Bomb modellerne er tæt på ikoniske og surfernes foretrukne valg for rigtig mange. Komforten er god, materialer og pasformen kommer tæt på det umulige. Når du først har prøvet en støvle som denne, får du svært ved at prøve andet.

God komfort og slidstærke materialer er standard når man betaler mere end kr. 600 for et par neopren støvler. Det virker måske som mange penge, men du køber en surfing støvle som holder de næste 5 år og uden problemer. Du skal altså derfor ikke bekymre dig om neopren støvler de næste mange år. Det kan altså godt betale sig at vælge Rip Curl Flash Bomb støvlerne som dine første sup neopren sko.

Hvilken tykkelse skal en neopren støvle have?

Måske planlægger du at du at surfe i sommerhalvåret, hele året eller noget helt tredje. 

Du skal vælge dine støvler efter tykkelse og pasform, da det er med til at forlænge din aktive tid på vandet. Rip Curl Flash Bomb kommer i 3 mm, 5 mm og 7 mm som er det tykkeste og varmeste. 

En 3 mm støvle egner sig bedst til surfing i sommerhalvåret, men kan også bruges i foråret og efteråret. Dog skal du være opmærksom på, at jo koldere det er, des mere tykkelse og isolering vil du få brug for i din neopren støvle. En tyk neopren sko vil give mere varme og sikre, at du kan være længere tid på vandet end f.eks en tynd neopren sko. Det skal du have med i din overvejelse når du køber. Der findes et hav af forskellige typer neopren sko og alle med hver deres kvaliteter og fordele.

ripcurl-flashbomb-neoprenstøvle