alle-surfmore-sup-boards

Hvorfor vælge et SUP board fra SURFMORE?

Et SUP board fra SURFMORE kan for mange med det blinde øje ligne et hvilket som helst SUP board. Det er det bestemt ikke og det vil være synd at sammenligne, så vidt forskellige typer SUP boards. 

Et SURFMORE paddleboard er designet med udgangspunkt i holdbarhed, brugervenlighed en ekstrem stærk konstruktion. Vores Allround og Touring paddleboard er konstrueret i en MSL double layer 1000D konstruktion. Det lyder måske teknisk, men inde i selve boardet, findes en slags tråd konstruktion. Forskellen på billige konstruktioner og dyre kan være milepæle fra hinanden. Det betyder for dig, at du får et af de mest hårdføre og stiveste SUP boards på markedet. Det sikrer garanti for god oplevelse og et board som er nemt at holde balancen på, hvilket vil gøre din SUP tur langt sjovere og nemmere, at komme i gang med. 

Vi vil lave det bedste grej til begyndere og øvede uden at gå på kompromis med materialevalg og brugervenlighed. 

Selv hvis i er to personer på et board fra SURFMORE vil I opleve, hvor imponerende stift og stabilt boardet er. Det gør boardet ideelt til flere personer ad gangen og alle i hele familien.

Letvægtskonstruktion, stabilitet og hårdfør – alt sammen samlet i ét SUP board

MSL double layer konstruktionen skaber et ekstremt hårdt og stift board. Udover et stabilt SUP board får du også en af de letteste konstruktioner på markedet indenfor oppustelige paddleboards. Alle SURFMORE boards vejer omkring 2 kg mindre end mange tilsvarende modeller på markedet. Det er en enorm fordel. Det sikrer fart, retningsstabilitet og et board som er nemt at bære fra sommerhuset ned til vandet. Udover at nævne konstruktionen som en af de vigtigste elementer, så er der flere gode grunde til at vælge et kvalitets board.

SUP finnen på et SURFMORE board er fremstillet i en materialeblanding som er utrolig hårdfør med et konstant flex. Kombinationen mellem materialet akulon og nylon giver en retningsstabil og stærk finne, som sikrer at du konstant har et board med mest muligt fart, glid og retning. Mange billige SUP boards har bløde plastik finner som ikke tåler særligt meget. Ofte er finnerne skrøbelige og med tiden bliver de møre i solskin.

 

 Undgå bløde SUP boards med svaj på midten!

Mange af de billigt fabrikeret SUP boards har tendens til at bøje og svaje på midten. Når et oppusteligt SUP board bøjer på midten, får det samtidig en hoppebold lignende effekt. Det er svært at balancere på og det betyder, at du som surfer skal koncentrere dig rigtig meget, om bare at holde balancen. I takt med at man skal bruge umage mange kræfter på at holde balancen, så bliver det altså ikke just nemmere, at få fart i sit nye board. Det bliver tværtimod svært og krævende, og for langt de fleste vil det være en udmattende fornøjelse, at komme ordentligt i gang. Den oplevelse vil vi være foruden og derfor har vores mål hele tiden været, at skabe de mest brugervenlige og hårdføre boards på markedet, når vi taler de oppustelige modeller.

Det skal være nemt at komme i gang med Stand Up Paddle surfing. Det skal være tilgængeligt for hele familien, og du skal føle dig som en succes første gang, du prøver det.

Prisen skal samtidigt være til at betale for en begynder og så skal man investere i et oppusteligt SUP board, som kan bruges af hele familien mange år fremadrettet. 

supboardkonstruktion

Hvordan pumper jeg et oppusteligt paddleboard op fra SURFMORE?

Et oppusteligt SUP board pumpes med luft og dette kan gøres med vores kraftfulde og solide SURFMORE elektrisk pumpe til SUP (du kan også se hele vores udvalg af SUP pumpe her). I alle SURFMORE paddleboards findes der en ventil fra det italienske mærke, Bravo. Dette er en kvalitetsventil, som er kendt for sin ekstremt høje kvalitet og tæthed. Ventilen fra Bravo benyttes blandt andet også i hurtigt sejlende gummibåde og hos flere internationale brands inden for SUP boards.

En tæt og stærk ventil er din sikkerhed for et board, som konstant vil holde luft – og hvor du ikke skal bekymre dig om utæthed og at du løbende skal pumpe boardet. Det betyder også, at du med et SURFMORE paddleboard kan have det liggende i sommerhuset uden at være bekymret for om det taber luft. Lad det altid ligge i skyggen og ikke i direkte sol i længere tid, da luft udvider sig. Dette sikrer levetid og holdbarhed i dit board mange år fremadrettet. 

 

Kvalitet koster, men hvad gør et SURFMORE board bedre end andre?

Alle SURFMORE boards er sammensat af nøje udvalgte kvalitetskomponenter. Vi har hele tiden haft et mål om at designe SUP boards i høj kvalitet i gennemtestet konstruktion fra A-Z. 

Det betyder også, at når du vælger at investere i et SURFMORE oppusteligt paddleboard, kan du være sikker på at du har købt et board som holder i mange år frem. Den medfølgende SUP board taske kan rent faktisk bruges med god samvittighed og tåler tilmed at blive brugt. Finnen er hårdfør og retningsstabil, ventilen kan pumpes til maksimalt tryk og holder ved konstant brug. 

Alle sliddele såsom finne, paddles, ventiler kan udskiftes ved slidtage og dette er en stor fordel. Til alle boards medfølger en SURFMORE Hp2 SUP Pumpe som er en af de absolutte bedste sup pumper på markedet. Den kan pumpe begge veje og indstilles i tryk. Manometeret fortæller hurtigt hvor meget luft du har fyldt i boardet. 

Vi har gennem den sidste årrække været leverandør af oppustelige kvalitets SUP boards til en lang række efterskoler, ungdomsskoler, surf og sejlklubber. Vi bliver valgt grundet kvaliteten og holdbarheden i vores udstyr og det er vi stolte af.