Svømmevest til voksne - vest til sup - Surfmore - 2

Hvor skal jeg opbevare mit SUP board, når jeg ikke bruger det?

Selvom du måske ikke har lukket helt ned for paddleboard sæsonen, kan det være, at du står og overvejer, hvordan du i virkeligheden skal opbevare dit SUP board? Henover sommeren har din taske med boardet måske bare stået i dit bryggers eller lige inden for i garagen, men du vil sikkert gerne finde en lidt mere permanent løsning. Læs med herunder, for vi har heldigvis løsningen.

 

Løsningen? Ophæng til SUP board!

Det er altid en rigtig god idé at opbevare dit SUP board et sted, hvor den ikke bliver skadet af cykler, husdyr eller måske endda haveudstyr. Vores SUP boards er slidstærke og kan holde til en del, men de har aldrig godt af at blive klemt eller ramt af en rive. 

Vores SURFMORE Vægophæng sikrer derfor, at dine boards kommer væk fra cykler, haveudstyr og gulvet. Du placerer nemlig blot boardet på ophænget efter brug, og så er det i sikkerhed fra alle mulige andre ting i garagen, kælderen eller hvor du end ønsker at placere det. Du kan naturligvis også bruge vores fede vægophæng til andet, som f.eks. oppustelige kajakker, faste SUP boards eller windsurfing udstyr. Mulighederne er mange, og valget er 100% dit.

Ophænget kan naturligvis også tilpasses til alle former og længder af SUP boards og surf boards, så du kan bruge det, uanset hvilket board du har. Derudover er det sort og mat lakeret, så det ser elegant og stilrent ud.

 

Vægophæng til våddragter, paddleboards og kajak

Da vægophænget består af 2 solide ophæng, kan du også bruge det til meget andet. Udover at opbevare dit SUP board sikkert og godt, kan du også hænge din våddragt på ophænget på en bøjle til våddragt eller den super fede C-Monsta våddragt bøjle., og det samme gælder for din svømmevest. Du kan faktisk samle alt dit neopren og vandsportsudstyr det samme sted. Det er en win-win!

Din våddragt og redningsvest har også godt af at hænge, da det giver mulighed for at materialet bliver helt tørt. Det vil også give dig en ren, tør og lugtfri våddragt og redningsvest næste gang, at du tager det på. Dertil bliver det også nemmere for dig at komme afsted, da dit board i forvejen er pustet op, og din våddragt er lige ved hånden. 

Alt i alt giver vægophænget dig mulighed for at opbevare dit SUP board og tilbehør ordentligt, så du er sikker på, at det hele spiller næste gang, at du gerne vil ud og surfe.