SUP board taske

Viser alle 13 resultater

 • skimboardtaske

  Skimboard – taske

  479 DKK
 • gilivandtættaske

  SUP – Vandtæt rygsæk GILL 35 L

  699 DKK
  Kun 1 stk tilbage
 • gillvandtættaske

  SUP – Vandtæt taske

  389 DKK
 • vandtættaske40l

  SUP – Vandtæt taske 40L

  639 DKK
 • gill60lvandtættaske

  SUP – Vandtæt taske 60L GRÅ

  599 DKK
 • gillvandtættaske30l

  SUP – Vandtæt taske GILL 30L

  899 DKK
 • vandtættoilettaske

  SUP – Vandtæt toilettaske

  349 DKK
 • Tilbud wetsuitbucket

  WETSUIT BUCKET

  185 DKK
 • surfmore-sup-board-taske

  SURFMORE SUP Board Taske

  399 DKK
  Kun 12 stk tilbage
 • Tilbud supdrybag40l

  SURFMORE Vandtæt Drybag 40L

  299 DKK
 • Tilbud drybagsup

  SUP – TØR TASKE

  309 DKK
 • drybag

  SUP DRYBAG 10/20L

  Fra 149 DKK
 • Tilbud surfmoreeverydaybackpack

  SURFMORE Everyday Backpack

  279 DKK

SUP board taske

Alle boards fra SURFMORE leveres med en lækker, smart og praktisk transporttaske som du nemt kan bruge til at pakke dit udstyr i før og efter brug. Sup tasken er en fast del af standard tilbehøret i alle boards og det betyder, at du uden problemer kan pakke dit sup sæt ned  Tasken er designet med polstring indvendigt, som øger slidstyrken og holdbarheden i tasken. Derudover er den fremstillet med gode skulderstropper og bærehåndtag på top og side. Tasken er lavet i slidstærkt materiale og kan blandt andet også indeholde våddragt, samt sko. 

 Alt dette tilsammen giver en slidstærk sup taske som kan bruges til mange forskellige formål. Tasken fra SURFMORE er om muligt en af de bedste, brugervenlige og holdbare tasker på markedet!

 

Taske til SUP board

Som sup surfer vil du med tiden opdage hvor fedt det kan være, at have drikkevarer med på vandet. Man kan godt blive fristet til at medbringe en madpakke, en snack eller en termokande med varm kaffe. Sommetider er der næsten ikke noget bedre end, at have været på en lang tur på vandet, hvorefter man får en kop the eller kaffe at lune sig på. Følelsen er fantastisk og især om vinteren! 

 

SURFMORE taske til alle SUP boards

I dag findes der rigtig mange forskellige typer tasker til sup surfing, dog er der flere ting som du bør være opmærksom på, når du køber en taske til brug på vandet. Der er flere forskellige størrelser og typer og det kræver selvfølgelig at du undersøger over dit behov for tasken. Har du brug for en madpakke og et håndklæde, kan du fint nøjes med en sup drybag på 40 liter. Størrelse er god og passer til de flestes behov for tilbehør på vandet. Samtidigt kan den nemt monteres foran på boardet og kommer i et lækkert design og med et gennemsigtigt vindue. 

Mange personer som bader, hvad enten det er vinterbadning eller den resterende del af året, mangler ofte en god og smart taske som hurtigt kan tages under armen når man suser ned til stranden. Flere benytter en drybag i enten 10 eller 20 liter, hvilket er to rigtig gode størrelser til badesko, håndklæde og diverse små genstande. Drybaggen er praktisk og en rigtig lækker taske som kan bruges til mange forskellige formål. Samtidigt kan den rulles ind efter hvor meget man har pakket og det giver en taske som er perfekt til mange gøremål.

 

Vandtæt taske til sup

Når du er aktiv og bevæger dig på vandet kan du hurtigt blive tørstig, sulten eller hungrende efter energi. Det er uanset om du sidder i en kano, kajak eller Stand Up Paddle surfer. Som aktiv vand sportsudøver kender du alt til hvordan vinden, solen og alle paddle-tag hurtigt kan tære på energien. Det er helt naturligt og det er samtidigt en af de gode ting ved at være på vandet. Man bliver træt på en dejlig befriende måde, ja faktisk kan det nærmest være noget som kan forny energien igen og igen, når man er på vandet. Det er en god fornemmelse og man sover især godt, efter nogle aktive timer på vandet. Det er naturligt også en af de elementer som gør at man bliver ved med at tage på vandet. Det er en sund måde at være aktiv i naturen.

Hos SURFMORE har vi løbende udvidet sortimentet med tasker og tilbehør til brug for surfere til alle formål. Vi er lagerførende på mange forskellige typer vandtæt tasker til sup og har de fleste tasker til surfing og aktivt udeliv. Det gælder blandt andet de klassiske dry-bags i forskellige størrelser og selvfølgelig dækker vi også over flere forskellige modeller som kan fastspændes på boardet. Disse tasker kan bruges til alle typer sup boards og er perfekte til at medbringe tørt tøj, snacks og drikkevarer på turen.

Et fællestræk for alle tasker hos SURFMORE er gennemtestet kvalitet i alle slags forhold. Vi kender produkterne ind og ud og ned til mindste detalje. Vi er nemlig selv aktive vand sportsudøvere og med det samme muligheden byder sig, er vi de første til at være på vandet for at finde nye surf spots eller teste nye produkter.