Omklædning

Viser alle 14 resultater

 • prolimitponcho

  Prolimit Håndklæde Poncho

  499 DKK
 • rip curl poncho

  Rip Curl Poncho Børn

  549 DKK
 • ripcurlchangerobejakke

  Rip Curl Poncho Robe

  1.299 DKK
 • rip-curl-change-mat

  Rip Curl Skiftemåtte

  299 DKK
 • gilldryrobe

  SUP – DRYROBE GILL

  1.799 DKK
 • supbørneponcho

  SUP – PONCHO BØRN

  Kun 1 stk tilbage
 • ponchoomklædning

  SUP – Poncho håndklæde GILL

  519 DKK
 • IONponcho

  SUP – PONCHO ION STEEL BLUE

  379 DKK
 • sup-håndklæde-poncho-manera-bambus

  SUP – PONCHO MANERA BAMBUS

  599 DKK
 • Tilbud surfmore-dryrobe

  SURFMORE Dryrobe

  939 DKK
 • Tilbud wetsuitbucket

  WETSUIT BUCKET

  185 DKK
 • Tilbud supponcho

  SURFMORE Håndklæde Poncho Bomuld

  Fra 379 DKK
 • Tilbud surfmore-surf-poncho

  SURFMORE Surf Poncho Grå

  379 DKK
 • surfmore-skiftemåtte

  SURFMORE Skiftemåtte

  349 DKK

Omklædning til SUP – Hvad behøver du?

Langt de fleste har en våddragt på, når de tager ud med vores SUP Board. Enhver som har brugt en våddragt ved dog også, at man har brug for at komme ud af den og i noget varmere tøj bagefter. Det kan dog være en kamp at klare omklædningen elegant på stranden.

Mange vil derfor gerne have et ekstra lag omkring sig, når man kæmper sig ud af våddragten. Vores poncho er med til at gøre omklædningen lidt mere privat og giver dig samtidig plads nok til at komme ud af dit våde SUP tøj.
En poncho er en rigtig god tilføjelse til dit SUP tøj, da den holder dig varm både under og efter omklædningen. Du behøver derfor ikke at kæmpe med at holde håndklædet oppe med den ene hånd, mens du forsøger at tage våddragten af med den anden.

De fleste surfere kender også til, at man ihærdigt forsøger at undgå at oversvømme hele bilens bund med havvand og sand, når man fragter ens SUP tøj med hjem. Man kan nemlig hurtigt komme til at slæbe en masse sand og vand med ind i bilen. Der kan en wetsuit bucket eller en skiftemåtte være svaret på dine problemer. Du skal blot træde op i spanden eller på måtten, og så får du en sandfri omklædning.

Når du er færdig med omklædningen, skal du blot tage spanden eller skiftemåtten under armen, og så slipper du for at tage både vand og sand med ind i bilen. Både din våddragt, neopren sko og andet SUP tøj kan nemlig blive deri, indtil du kommer hjem igen.

 

Hvorfor vælge SUP tøj og tilbehør fra SURFMORE?

Vores vision er, at vi ønsker at skabe den bedste oplevelse for dig, når du er ude og surfe. Derfor ønsker vi også at give dig de bedste, mest komfortable og ikke mindst mest praktiske løsninger på de problemer, som du måske kan støde på, når du surfer.

Vi tager udgangspunkt i vores egne erfaringer og behov, og vi sørger derfor også for at skabe produkter som er i høj kvalitet og til attraktive priser, så du får den bedste oplevelse.

Vi ønsker nemlig ikke, at du skal kæmpe med våddragten og håndklædet eller tage både vand og sand med ind i bilen. Vores produkter er derfor med til at sikre, at din oplevelse med vores SUP board er optimal fra start til slut.
Vores produkter kan ligeledes bruges, når du ikke surfer. Hvis du elsker at vinterbade, morgenbade om sommeren eller blot at bruge mange timer på stranden eller ved poolen, så kan vores ponchoer ligeledes bruges til at opvarme dig igen, når du kommer op af vandet.

På samme måde kan vores wetsuit bucket og skiftemåtte også sikre, at både dig og din børn får en nem og sandfri omklædning, og samtidig kan den bruges til at transportere børnenes strandlegetøj med hjem. Vores SUP tøj og tilbehør kan derfor være med til at give dig en endnu bedre oplevelse, når du har været i vandet, også selvom du ikke har haft dit SUP Board med.