Skøjter

Skøjter kommer i mange modeller, varianter og med hver deres funktioner. For at du får mest muligt ud af dine nye skøjter, bør du selvfølgelig vælge et par, som er lavet til dig. Her på siden finder du vores udvalg af alle skøjter, uanset om det er til herre, dame eller børn.

Viser alle 15 resultater

Hvilke skøjter skal jeg vælge?

I dag findes der efterhånden et væld af forskellige slags skøjter. Skøjterne kommer i mange forskellige farver og designs, men deraf  kommer også forskellige priser.

Du skal selvfølgelig gøre op med dig selv, hvad dit behov for skøjterne er. Skal du bruge dem nogle dage i ugen på den lokale skøjtebane eller vil du gå efter at blive fuldblods hockeyspiller? Dette kan have en stor betydning, og det er derfor en god ide at afgøre inden, hvad du egentlig ønsker at bruge skøjterne til.

 

Hvilke typer skøjter findes der?

Skøjter findes mange modeller og til de fleste behov, uanset om du er helt ny eller øvet. Du bør være opmærksom på at finde skøjter, som passer til dit behov, da det vil være fjollet at købe skøjter, som er egnet til f.eks. hockey, hvis du overhovedet ikke vil spille ishockey. Tag dette in mente når du skal på jagt efter et par gode skøjter.

Ishockey skøjter er hurtige, manøvredygtig og har den rette støtte omkring din fod. En kunstskøjte har derimod et helt andet udtryk i sit form, men giver dig perfekte betingelser for skøjtedans, piruetter og hop.

En ishockey skøjte er i bund og grund sund til begyndere, da støtten er optimal og de samtidig nemme at bruge. Du er forholdsvis hurtigt i gang på skøjtebanen med denne skøjte.

 

Kunstskøjter

Kunstskøjter anvendes til kunstskøjteløb, hop og dans. Du kan bruge kunstskøjterne på mange måder og der er hverken noget som er mere rigtigt eller forkert.

Langt de fleste vælger dog kunstskøjterne, da de er designet med det formål at gøre “kunst” på skøjtebanen. Takkerne i spidsen af klingen giver afsæt til hop og straks udspring. Ofte er kunstskøjter fremstillet i kunstlæder eller ægte læder. Det ægte læder er selvfølgelig dyrere end kunstlæderet.

 

Ishockey skøjter

En ishockey skøjte er egnet til ishockey, men også som en begynderskøjte til personen, som skal godt i gang med sporten. Selve skøjten består af en yderskal, som er stiv. Det er den, da den skal yde god support, men den skal også kunne modstå en hockeystav, som kommer flyvende fra vestre. Hockey kan godt være en voldsom sport, og derfor er støvlerne lavet med ekstra god beskyttelse.

En hockey skøjte har rigtig god support omkring anklerne og egner sig derfor til begyndere. Derudover er den nem at komme i og nem at komme i gang med. Køb ishockey skøjter og kom hurtigt i gang, få en succesoplevelse og find ud af, hvor sjovt det egentlig er, at stå på skøjter.

 

Hvilke skøjter er gode?

Isskøjter findes fra mange forskellige mærker og i et væld af forskellige prisklasser. Hvilke skøjter som passer til dig ved du bedst selv, men du gør klogt i at undersøge markedet og ikke mindst finde ud af, hvilket behov du har.

Vil du dyrke ishockey, er det vores klare anbefaling med et par rigtige hockey skøjter. Er du omvendt fristet af kunstskøjteløb bør du kigge i den retning. Du finder bedst de perfekte isskøjter ved at undersøge mulighederne og stille nogle kriterier op for dig selv.

 

Skøjter til herre, dame og børn

Det er vigtigt at du finder et par skøjter som passer til dit behov. Skøjter fremstilles til både mænd, kvinder og børn. Derfor er det også vigtigt at du køber de rigtige skøjter til vedkommende som skal bruge dem.

Børn bruger børneskøjter og størrelsen skal selvfølgelig passe til børn.

 

 

Skøjter til herre

Skøjter har eksisteret i rigtig mange år og i dag findes skøjter i mange forskellige modeller og typer. Du kan finde skøjter i alle prisklasser og fra rigtig mange forskellige mærker.

Vil du gerne have et par skøjter, som kan bruges gennem flere år, er det værd at skyde et par ekstra hundrede efter kvaliteten og konstruktionen. Kvalitet og pris hænger tæt sammen indenfor skøjter, så tag dette med i din overvejelse når du leder efter gode skøjter til herre.

 

Skøjter til dame

Står du og skal købe et par gode skøjter til damer, så sørg for at skøjten er en decideret dame skøjte. Der er nemlig forskel på skøjterne, hvorvidt de er til damer eller til herre.

En dame skøjte har en smallere pasform, da dame fødder som oftest er smallere og mindre. God pasform er essentiel indenfor skøjter, så vælg dine skøjter med omhu. Brug altid lidt ekstra tid på at gennemgå pasform og detaljerne herom.

 

Skøjter til børn

Skøjter til børn er selvfølgelig designet og konstrueret til børn. Og hvad betyder det så for dig som forældre? Jo, børn har mindre fødder og børnefødder er ikke ret store og veludviklede. I en børneskøjte er pasformen derfor væsentligt mindre. Dette er den for at give optimal pasform og performance for dit barn på skøjtebanen.

Gode skøjter til børn fås i mange forskellige farver og størrelser. Nogle skøjter til børn kommer endda i en kombination, hvor størrelsen kan justeres efter længden på barnets fødder. Dette er en stor fordel for dig som forældre, da skøjterne nemt kan findes frem år efter år uden at være blevet for små gennem sommeren.

 

Køb billige skøjter på tilbud hos SURFMORE.dk

Hos SURFMORE udvider vi løbende vores sortiment af skøjter til herre, damer og børn. Vi tilbyder et bredt udvalg af prisbillige skøjter, men uden at gå på kompromis med kvalitet og holdbarhed. Vi vil nemlig kunne se dig i øjnene, når du handler hos os. Derfor gør vi også en dyd ud af at levere topkvalitet til top priser – og selvfølgelig i løbet af kort tid.

På vores webshop, SURFMORE.dk, forsøger vi altid at have velskrevne produkttekster og detaljeret information om hvert enkelt produkt, så du på nem vis kan vælge dine favorit skøjter.