Water tube

Viser alle 12 resultater

 • crazybananatube

  Banana båd – 3 personer

  2.179 DKK
 • deltatube

  Delta Tube

  1.299 DKK
 • tubevandsport

  Hydroslide Water Tube

  2.999 DKK
 • jobe-robe-tube

  JOBE – tov til tube 4personer

  299 DKK
  Kun 1 stk tilbage
 • kneeboardbegynder

  Kneeboard – 1 person

  1.799 DKK
 • snortilkneeboard

  Reb til badering/kneeboard

  449 DKK
 • tubevandsport

  SUP – TUBE

  1.099 DKK
 • tubevandsport

  SUP – TUBE

  1.399 DKK
 • trælinebadering

  Trækline til tube – 1 person

  Fra 179 DKK
 • tubemotorbåd

  Tube – 1 person

  999 DKK
 • watertube-motorbåd

  WATER TUBE 2 PERSONER

  2.849 DKK
 • watertube-motorbåd

  WATER TUBE 3 PERSONER

  3.349 DKK

Tubes til vandsport 

Du er måske allerede nysgerrig efter om familien skal forkæles med en badering til speedbåden. Ungerne har allerede spurgt og sommerferien står om hjørnet. 

En badering også kaldet tube er nem at spænde efter motorbåden og koster det samme som en halv tank brændstof. Dog giver den smil, leg og glæde på vandet og hele familien kan nyde det nye legetøj. Spænd den efter båden og sæt i gang. Børnene vil elske det og det samme vil forældre. 

En tube kræver ikke synderligt vedligeholdelse, men blot at blive skyllet efter af saltvand som du kender det fra sup boards og andet vandsportsudstyr. Du kan have din tube liggende pumpet med luft i båden mens den ikke er i brug. Vi har flere varianter, størrelser og modeller samt tilbehør til ethvert behov. Kig med! 

 

Badering efter speedbåd

Måske har du gået strandture i sommerhalvåret og set familier med store smil på læben. En tube giver timevis af underholdning og leg på vandet og den koster samtidigt ikke alverden. En tube til speedbåden kaldes også en oppustelig badering. De mindste tubes passer til en person mens de fås i størrelser som passer helt op til 5 personer for de største modeller. 

Vi har et udvalg af slidstærke tubes fra anerkendte brands hvor kvaliteten er i højsædet. Alle tubes er på lager til daglig levering og pumpes op i løbet af få minutter. 

Har i allerede båden, men mangler bare legetøjet, så er det absolut en overvejelse at købe en tube som familiens legetøj. 

 

Tube til motorbåden 

Det er vigtigt at din motorbåd også har kraft nok til at trække en tube. En stor båd med større motor har nemmere ved at trække en tube, end en lille jolle med påhængsmotor. Derfor bør du overveje om du skal købe en tube til 1 person eller 4. En tube til 4 personer med 4 voksne ombord vil kræve betydeligt mere af din båd og motor. 

En lille jolle med en motor på 25HK kan godt trække en water tube til én person. Er det en båd af ældre dato med en gammel slidt motor kan det godt blive i overkanten. Vi har dog samlet en række grundlæggende regler som du kan tage som estimater. Der er naturligvis flere faktorer som spiller ind, men dette er vores erfaring for tubes og motorstørrelser. 

 

Tommelfingerregel for motorbåd

20-35 HK trækker fint en water tube med plads til 1 person 

40-85 HK giver mulighed for en water tube med 2-3 personer. Op til 85HK er tilstrækkeligt for massere af fart og smil på vandet. Desto flere HK motoren har desto mere power og kraft har den også til at trække. Ved sejlads vil i hurtigt kunne fornemme om motoren har overskud til at trække mere end 2 personer. 

90HK eller derover tåler nemt at trække mere end 3 personer i tubes. Man skal huske på at 3 personer med en gennemsnitsvægt på 70 kg tilsammen giver en ballast på mere end 200 kg. Derfor er det vigtigt at din motorbåd også har trækkraft og overskud til at tage badering!

 

Hvilken tube skal jeg vælge? 

Du skal vælge en tube som passer til dit behov og selvfølgelig også til din båd. Din motorbåd eller speedbåd skal kunne trække en tube hvis der sidder 3 personer i den. Derfor bør du også have dette med i din overvejelse når du skal købe en water tube. 

Erfaring siger at det er sjovere at bruge en tube med plads til 2 personer frem for en. Har du 2 børn er det derfor vores anbefaling at du køber en water tube med plads til to personer. Samtidigt er du fri for at den ene skal sidde i båden og vente. 

 

Tube til 2 personer 

En water tube fås til speedbåden, motorbåden og sejlbåden. Faktisk kan en water tube bruges i mange forskellige sammenhænge og er du en af de heldige som har en vandscooter kan i også spænde jeres water tube efter denne. Mulighederne for at have det sjovt på vandet er mange. Se vores Delta Tube til 2 personer her. 

Water tube fåes i dag i mange forskellige designs, farver og variationer. Nogle er runde, mens andre firkantet eller trekantet. Vi har et udvalg af forskellige modeller som alle giver smil og glæde!

 

Har du pumpet din tube korrekt? 

Det er vigtigt at du har pumpet din badering og water tube korrekt. Måden den virker er, at du pumper luft ind gennem ventilen som sidder på siden af tuben. Dette gøres gennem den medfølgende pumpe. Er tuben ikke pumpet korrekt risikere du at den går i stykker og bliver defekt. Det er derfor vigtigt at følge den medfølgende instruktionsguide. 

 

Skal vi bruge sup vest til vores motorbåd? 

Ja, alle fartøjer på vandet skal medbringe sup veste for hver person om bord. Er i 4 personer om bord på motorbåden skal der medbringes redningsveste for hver person. Der er ingen undskyldninger og søfarts politiet er ekstremt opmærksomme gennem sommeren. Det er derfor vores klare anbefaling at i medbringer redningsveste ombord på jeres motorbåd. 

Selvom det kan virke som mange penge at skulle investere i svømmeveste, så er det en klog og fornuftig investering. En svømmevest giver sikkerhed og opdrift i vandet. Børnene vil hurtigt glemme at de har vesten på, når baderingen er spændt efter båden. Sørg derfor altid for sikkerheden på vandet. 

Hos SURFMORE har vi et stort udvalg af svømmeveste og redningsveste i mange prisklasser.