Elektrisk surfboard

Viser alle 2 resultater

  • elektrisksurfboard

    EFOIL – FLYER ONE CARBON EDITION

    57.799 DKK
  • flying-fish-foil

    EFOIL – FLYER ONE EPP EDITION

    49.799 DKK

Elektrisk surfboard jetfoil

 

De elektriske foilboards er blevet uhyre populære igennem de sidste par på. En elektrisk foil surfboard cruiser hen over vandet med fuld fart, mens du selv bestemmer hastighed og kontrol med den håndbetjente fjernbetjening. 

Et elektrisk foilboard kan svæve med næsten 40 km/t ubesværet gennem vandet. Når der kommer luft ind under boardet rejser folien sig op i vandet. Faktisk mere eller mindre på samme måde som en vinge på et fly. Måske har du set en hydrofoil før og en surfboard jetfoil virker faktisk mere eller mindre på samme måde. Her står du blot på boardet, mens du har kontrollen i hånden! 

Gennem de seneste par år er elektriske surfboards blevet vildt populære. Mange mennesker har virkelig taget dem til sig og det kan vi godt forstå. Det er nemt at komme i gang med og samtidigt er det skide skægt. I løbet af kort tid er du i gang og inden du ser dig om svæver du hen over vandet med fuld fart! 

 

Hvad er en jetfoil? 

En jet-foil, e-foil eller elektrisk foil er en hydrofoil som svæver ved hjælp af en elektrisk motor, som hjælper med at skubbe boardet frem af. Normalt kender du surfboards som skal bruges sejl, padler og kites for at få fart på, men en e-foil bruger en elektrisk motor til at give fart gennem vandet. 

E-foiling er en ny disciplin inden for surfing og vokser med lynets hast. Det er ret unikt at du kan surfe uden brug af vind og bølger. Det giver dig mulighed for at få massere af fart og oplevelse, uden at skulle vente på vind og vejrforholdene. 

En elektrisk foil kan benyttes til ethvert givent tidspunkt! 

 

Hvordan virker et elektrisk foil surfboard?

Et elektrisk surfboard virker kun via. det batteri som medfølger alle elektriske surfboards. Batteriet er med til at give strøm til foilen og sikrer samtidigt, fart og kontrol gennem vandet. 

Du bestemmer helt selv farten med den håndholdte fjernbetjening. Hastigheden kan tilpasses efter behov og giver du den fuld gas kan du surfe med op til 40 km/t! 

Når boardet først kommer op i fart vil snuden på boardet stille og roligt begynde at bevæge sig op over vandets overflade. Pludselig svæver du via hydro folien som får luft ind under sig. Følelsen er helt unik når du prøver det!

Som begynder skal du vænne dig til at du først og fremmest svæver hen over vandet, men omvendt så er det faktisk noget de fleste kan lære og komme i gang med relativt simpelt. Den elektriske jet motor gør det nemt at komme i gang og balancen skal du nok få styr på ved brug. 

 

Hvilket tilbehør bør jeg bruge til en elektrisk foil? 

Vi anbefaler altid at du bruger en våddragt, når du skal afsted på din elektriske foilboard. En god våddragt sidder tæt til kroppen og hjælper med at give varme og isolering på vandet. Det er klart en fordel med en god og varm våddragt på jetfoil! 

Udover en våddragt er det samtidigt vores klare anbefaling, at du benytter en hjelm ved brug. Formålet med at bruge en hjelm er selvfølgelig, at beskytte dit hoved hvis du skulle falde. Det gør du højst sandsynligt i starten og derfor vil det være fornuftigt at bruge en hjelm på din surfboard foil. 

Til alt actionsport på vandet høre naturligvis også en sup vest. Sikkerheden på vandet er vigtig og det er den bestemt også på et elektrisk foil-board. Det er derfor vigtigt at du anskaffer dig en svømmevest, hvis du ikke allerede er indehaver af en svømmevest. En svømmevest har til formål at holde dig i vandoverfladen og skabe sikkerhed for dig på vandet.

Se vores svømmevest 2.0 her.

 

Hvor kan jeg købe en elektrisk foil surfboard? 

I dag findes der kun få forhandlere af elektriske surfboards. Elektriske surfboards er netop ved at komme frem og ses oftere og oftere på strandene rundt omkring. I Sverige og Holland er elektriske foils vundet frem som aldrig før! 

Hos SURFMORE er vi stolte af at have fået forhandling af Flying Fish og Waydoo. Her får du et af de absolut bedste jetfoils på markedet til en pris som fortsat er til at betale. Boardet giver op til 40 km/t hastighed og batteriet oplades på små 2 timer. Dette giver en aktiv tid på vandet som ligner 85 minutters surfing. 

Alle elektriske foilboards leveres komplet og klar inkl. rejsetaske mm. 

Kontakt os gerne for forespørgsel på elektriske foilboards.