Paddleboard til børn

Børn cykler på børnecykler og selvfølgelig surfer børn også på børneudstyr. Sådan siger elite windsurfer, Peter Nors, i den seneste video fra SURFMORE. SUP til børn er et paddleboard specifikt designet og udviklet til børn som gør det nemmere for at manøvre på vandet. Videoen kan du se her

Viser alle 19 resultater

 • Tilbud surfmore-badeponcho-boern

  SURFMORE Badeponcho Børn

  249,00 kr.
 • Tilbud surfmore-neopren-handsker-1-5-mm

  SURFMORE Neopren Handsker (1.5 mm)

  299,00 kr.
 • seac-magica-fullface-snorkelmaske-blaa

  SEAC Magica Fullface Snorkelmaske – Blå

  479,00 kr.
 • seac-giglio-snorkelsaet-blaa-voksen

  SEAC Giglio Snorkelsæt Voksen – Blå

  319,00 kr.
 • Tilbud surfmore-våddragt-boern-25-mm

  SURFMORE Våddragt Børn (2.5 mm)

  299,00 kr.
 • secumar-bravo-redningsvest

  Secumar Bravo Redningsvest Børn

  From 295,00 kr.
 • surfmore-svømmevest-boern

  SURFMORE Svømmevest Børn

  499,00 kr.
 • Tilbud surfmore-neopren-sko-boern-2-mm-2

  SURFMORE Neopren Sko Børn (2mm)

  99,00 kr.
 • surfmore-sup-board-børn

  SURFMORE 7’6 x 30 Paddleboard Børn

  2.998,00 kr.
 • prolimit-grommet-neopren-sko-born-4mm

  PROLIMIT Grommet Neopren Sko Børn (4mm)

  319,00 kr.
 • secumar-junior-left-pnr15471

  Secumar Junior Oppustelig Redningsvest

  1.798,00 kr.
 • secumar-mini-redningsvest

  Secumar Mini Redningsvest

  1.900,00 kr.
 • chico-redningsvest-boern

  Chico Redningsvest Børn

  449,00 kr.
 • base-vaaddragt-junior-lang-model-125-cm-sort-roed

  Base Våddragt Junior Lang Model (125 cm) – Sort/Rød

  249,00 kr.
 • base-vaaddragt-junior-gbs-4-3-mm-135-cm

  Base Våddragt Junior GBS 4/3 mm (135 cm)

  999,00 kr.
 • base-vaaddragt-i-level-junior-kort-model-sort-roed

  Base Våddragt I-Level Junior,Kort Model (2mm) – Sort/Rød

  399,00 kr.
 • Tilbud jeppe-drommer-om-at-surfe-bornebog

  Jeppe Drømmer Om At Surfe (børnebog)

  149,00 kr.
 • Tilbud ion-mini-grom-badeponcho

  ION Mini Grom Badeponcho Børn (60-110) – Steel Blue

  279,00 kr.
 • Tilbud ion-booster-x-svoemmevest-junior-blaa

  ION Booster X Junior Svømmevest

  419,00 kr.

Paddleboard til børn

Manøvreheden er vigtig, da dette er med til at sikre og skabe den gode førstegangsoplevelse på vandet. Prøver man en ny sport eller aktivitet for første gang og føler, at man kan finde ud af det, så forstærkes lysten helt naturligt til, at man vil have mere. Derfor er det vigtigt, at man får succes første gang, man giver sig i kast med en ny sport, hvad enten det er golf, hockey eller surfing!

Det unikke ved de oppustelige SURFMORE paddle boards til børn er, at de er specielt konstrueret til at blive brugt af børn i alderen 5-12 år. Det betyder, at de er tyndere, kortere, men samtidigt har de en bredde som gør, at de er nemme at stå og balancere på. Det er din sikkerhed for, at dit barn kommer godt i gang med surfing, og tilmed første gang de kommer på vandet. Sættet er nemt at pumpe op, og hurtigt er man på vandet.

Bliv klogere på Danmarks mest solgte paddle board til børn i denne video. Peter Nors, professionel windsurfer fortælle om hvorfor dette board er oplagt til børn.

SUP board børn

Er du gået på jagt efter børnenes sommerferiegave? Tøv ej, hos SURFMORE er vi eksperter og vores mest solgte børneboard er udviklet specielt til børn og unge surfere. Et sup board til børn er fantastisk legetøj og samtidigt er det sund for børn, at komme på sup board og opleve naturen på en anden måde.

Et sup board til børn styrker selvtilliden, balancen og koordinationen. Det giver ydermere mulighed for at øve sig i at være selvstændig og det er i bund og grund en god ting at give videre til sine børn.

Der findes flere typer af sup board børn og alle kommer i forskellige prisklasser. Vi anbefaler at i køber et oppusteligt sup board til børn, da dette ikke er skrøbeligt på samme måde som et fast sup board børn.

SUP til børn – Lær dit barn om SUP

Uanset om man er barn eller voksen og ønsker at være aktiv på vandet, så er det altid vores klare anbefaling og råd, at man investere i en god og tætsiddende svømmevest. En svømmevest har til formål at give sikkerhed, når du er aktiv på vandet. Den skal give opdrift i tilfælde af, at du skulle falde i vand og slå dig. Samtidigt er det vigtigt, at den sidder tæt og giver dig bevægelighed, når du surfer.
En svømmevest skal være nem at tage af og på, og samtidigt skal den være enorm fleksibel. Svømmevesten fra SURFMORE er gennemtestet og opfylder alle disse kriterier for en perfekt vest til alt slags vandsport. Vesten har den nødvendige opdrift, solid og imponerende bevægelighed og så er det tilmed en vest, som kan bruges til mange forskellig typer vandaktivitet. Det gør vesten idéel til mange forskellige behov på alle niveauer.
Udover board og vest er det nødvendigt at overveje, hvornår på året du og dine børn skal surfe. Er det kun i sommerhalvåret, eller kunne i også fristes til en efterårs tur på Furesøen eller Gudenåen?

Våddragt til børn

Mulighederne for at komme på vandet er mange, og derfor er det også værd at overveje om, det ikke vil være fornuftigt at investere i en børne våddragt. Børnevåddragterne er fremstillet i 2.5 mm neopren og er designet til børn i alderen 6-12 år. De kommer med lange ærmer og lange ben, lynlås i ryggen og skridsikre overflader på knæene.
Her får du rigtig meget kvalitetsvåddragt til pengene. Kvaliteten er på naturligvis ægte SURFMORE performance materialer. En gennemtestet kvalitet, godt materialevalg og overordnet god løsningen hele vejen igennem. Det er tilmed til en pris som alle kan forsvare. Våddragten kan bruges til alt slags vandaktivitet og hele året rundt.

En kvalitetsvåddragt går aldrig af mode, og det betyder også, at en våddragt som denne kan bruges i mange år og løbende af søskende i vokseværk. Uanset om I skal stå på vandski, på lejrtur, Stand Up Paddle tur eller de første prøve timer med kitesurfing, så er denne våddragt et rigtig godt bud på en prisbillig begynder dragt i slidstærke materialer.

Som surfer kender vi alle udfordringerne med omklædning. Før og efter du skal på vandet klæder du om. Du skal have skiftet tøj, finde neopren skoene frem og våddragt skal lynes godt i nakken. Nu er du omsider klar til at komme på vandet. SURFMORE har en række fede produkter som hurtigt kan gøre din tid på stranden nemmere, når du skal klæde om. En skiftemåtte er oplagt til omklædning på stranden. Du undgår sand på fødderne og i strømperne ved omklædning, og du har samtidigt en pose til alt din våde neopren. Skiftemåtte er idéel som pose efter brug, da den kan bære neopren sko, handsker og våddragt i ét snuptag.

 

Stort udvalg af neopren produkter til børn 

Der er ikke noget bedre tidspunkt i livet, at starte en ny sport end som barn. Børn fanger og adoptere hurtigt nye sportsgrene og det er denne tid i tilværelsen at man hurtigst er igang med en ny sport. Hvad enten det er fodbold eller surfing, så er det med at komme igang i en fart.

Vi har løbende udvidet vores sortiment af surf produkter til aktive børn. Vi har flere forskellige typer neopren sko til både surfing, men også til de som vil lede efter krabber i vandkanten. Derudover har vi vores anerkendte svømmeveste til børn som er populære til både surfing, svømning og aktiv vandsport.


Køb produktet her